Şimdi Ara

Mpeg2 Dosyalarından çıkışta reset problemi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windvd programından çıkarken bilgisayarım resetleniyor.Böyle bir problem yaşayan veya çözen varmı?
    Aynı şekilde Uydu yayınlarını seyrederken cyberlink codeclerinde seçersen çıkışta kilitleniyor veya resetliyor.
    Ekran Kartım Radeon X1950 AGP

• Kullanmaka olduğun codec'lerden kaynaklanıyor olabilir...

Codec'leri tamamen kaldırıp, temiz bir şekilde sadece 1 pakede ait codecleri kurman yerinde olur diye düşünüyorum. Ör. K-Lite Codec Pack gibi...
  • Sistemi formatlayıp hiç bir codec yokkende sadece windvd kurduğumdada aynı problemi yaşıyorum.bunları kaldırıp sadece k-lite kuruncada aynı proble oluyor.Ama elecard için aynı problem yok.Cyber veya intervideo codeclerde seyrederken proble yok ama seyrettiğim programı kapatınca bir 3-5 sn sonra sistem donup kalıyor
  • İlginç bir durum...

Tahmin edebildiğim kadarı ile kullanmakta olduğun programlar, kapanma esnasında bir sorun yaratıyor. Güncel sürümleri denemen belki faydalı olabilir.

Windows sistem dosyalarında ya da ram'le ilgili ayarlarında da bir sorun olabilir.

Maalesef net bir yanıt veremiyorum.
  • Uydu kartında bu iki kodeği seçmem uydu seyrettiğim programı kapatmamla birlikte 3-4 sn sonra sistemi kilitleniyor.Kullandığım program farketmiyor hangi program olursa olsun bu iki kodec den birini seçmem yeterli.Denemek için aynı kodeclerişn dvd oynatıcı programlarınıda kurup çalıştırdım sorun aynı.Benim kafama acaba ekrankartındanmı diyr takılıyor donanımsal hızlandırmadan kaynaklanan veya directx le ekran kartının arasındaki bir problem.
    Onceden ati 9200 E.K vardı ozaman böyle bir problemele karşılaşmıyordum.
    Ekrankarını Ati X1950 ye değiştirdim.Ama en başta bu problem oldumu olmadımı hatırlamıyorum.Uzun süredir uyduyla uğraşmıyordum.
    Tek hatırladığım linux kuramadığım.Kurulum başlarken hata verip çıkıyor.
    Şu anki ekran kartımdada hiç bir problem yaşamadım bu olay dışında ne oyunlarda ne diğer uygulamalarda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.