Şimdi Ara

MPEG4 filmleri dvd-divx player da izleyemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar film sitelerinden indirdiğim daha sonra dvd ye kaydettiğim filmleri dvd-divx playerım açmıyor.acaba mpeg 4 formatını desteklemiyormu yoksa formatmı değiştirmeliyim.

• mpeg 4 filmleri divxplayerda izleyebiliyormusunuz
  • mpeg4'ü destekler ama mp4 ise indidiğin filmler (ki öyle olduğunu tahmin ediyorum), onları malesef desteklemez
  • Verdiğim codeci indir ve pcne yükle çalıştıramıyacağı uzantı yok hiçbir sorunun olmayacaktır

BURDAN İNDİREBİLİRSİN
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeSeNaTöR

Verdiğim codeci indir ve pcne yükle çalıştıramıyacağı uzantı yok hiçbir sorunun olmayacaktır

BURDAN İNDİREBİLİRSİN

Yanlış anlamadıysam, arkadaş PC'den değil, divx oynatabilen DVD player'dan bahsediyor...
  • codecler zaten çoğu programların bir nevi yamasıdır
    amacıda çalışmayan uzantıları bu codeler sayesinde programlar aracılığıyla çalıştırmaktır.
    quote:

Orjinalden alıntı: boldshark

quote:

Verdiğim codeci indir ve pcne yükle çalıştıramıyacağı uzantı yok hiçbir sorunun olmayacaktır

BURDAN İNDİREBİLİRSİN

Yanlış anlamadıysam, arkadaş PC'den değil, divx oynatabilen DVD player'dan bahsediyor...

• quote:

codecler zaten çoğu programların bir nevi yamasıdır
    amacıda çalışmayan uzantıları bu codeler sayesinde programlar aracılığıyla çalıştırmaktır.

quote:

Orjinalden alıntı: boldshark

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Divx Player Tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Divx Player??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Divx Player Markasını Yazarsan Daha İyi olur
    Ne Zaman Aldın
    Divx Player Güncelleme Yaptınmı...Ne Zaman

Yukarıdaki Cevaplarsan Daha iyi ve içine yarayacak cevaplar alırsın...

Böyle Durumlarda Film Divx Playerda İzlemek istiyorsan Tekrar Encoden Yapman Gereke Bilir..
  • bende bugün minton mdivx-1307 aldım.
    usb altyazı hiçbir sorun yok fakat .mp4 şeklindeki filmleri gösteremiyorum.
    üstündede mpeg4 okur yazıyor.

acaba mpeg4 le .mp4 arasında bir farkmı var ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: jakalins

bende bugün minton mdivx-1307 aldım.
    usb altyazı hiçbir sorun yok fakat .mp4 şeklindeki filmleri gösteremiyorum.
    üstündede mpeg4 okur yazıyor.

acaba mpeg4 le .mp4 arasında bir farkmı var ?

mpeg4 ile mp4 aynı şey değil....mpeg4 ile kastettiği, divx codecli olsun, xvid codecli olsun; divx (yani sıkıştırılmış avi formatlı) filmleri izleyebileceğin anlamına geliyor.
    mp4 ise daha yeni ve daha iyi bir sıkıştırma ile elde edilen videolar ve uzantısı mp4

Ben arkadaşıma Bertone marka ve üzerinde mpeg4, mp4, divx, xvid...vs tüm formatları desteklediği yazan bir cihaz aldım. Hiçbir mp4 filmi göstermediği gibi, divxlerin bazılarını gösteriyor ve kesinlikle altyazıları (sub, txt...vs) görmüyor

• arkadaşlar
    rapidshare den parça parça indirip winrar ile açıp birleştirdğim filmleri nero ile cd ye yazıdıryorum ancak divx player ım ya hiç açmıyor ya da renkler ve görüntüler biribirine giriyor.Acaba nerde hata var? ne yapmam lazım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.