Mavi bilgisayarın karşısındaki hs me gittin mi orda bu aleti bugün gördüm ama kaç mb onu sormadım
quote:
Orjinalden alıntı: Rosenrot
Mavi bilgisayarın karşısındaki hs me gittin mi orda bu aleti bugün gördüm ama kaç mb onu sormadım
merak etme demoya gittim zaten oradakielri hep tanıyorum 256 mb var orada isteyenlere tavsiye ederim eger 256 arayan varsa son 2 tane kaldı orada ona göre arkadaşlar.
benim ank aramadıgım yer kalmadı kardeşim merak etme sorun su bu magazalar stok bulundurmuyor ürünü sen gidip ödeme yapıyorsun ondan sonra getiriyorlar. ne sacma o zaman bende bilgisayarcı acarım varmı boyle iş yaw
Eğer bu makineyi almak konusunda tereddütte iseniz hiç durmayın alın derim. Gayet memnun kalacaksınız. Özellikle de pil ömründen...
ya ben de alcam galiba ama sitesine baktım şimdi
Dimension 31(W) x 82(H) x 28.5(D)/mm Weight 40.5g Display 4-line, 2 Areas Color OLED(Orange & Blue) Capacity of Memory 128MB/256MB/512MB/1GB Decoding Format MP3, WMA, ASF Recording Function Voice recording, FM recording, Line-In recording Format MP3 Audio Frequency Range 20Hz ~ 20kHz S/N Ratio 90dB THD 0.1 Power Output 18mW/Channel (EU: 6mW/Channel) FM Frequency Band 76MHz ~ 108MHz S/N Ratio 50dB Languages 55-language PC Interface USB 2.0 OS Windows: 98/SE/ME/2000/XP Macintosh: Mac OS Version 9.2 and higher Battery AA × 1 Battery Life Approx. 43 hours
aynen böyle yani avrupa için kanal başına 6mW normalde 18mW valla frimware de sorun çıkmıyosa ben de alcam
burada var önce mutlaka en son utility yi indir diyo...
avrupa frimare eu adında olan yani 6mW worldwide dediği 18 mW
eğer yüklersen bi yaz da ona göre bişeyler düşünelim yoksa 6mWlık alet almam ben yani....
canavarmış yanlız alet irivera, creative kök söktürecek bi alternatif ...(cowonu türkiyede yok diye saymadım bile)
Arkadaşlar bu makinenin firmware'i nasıl yapılıyor bilen var mı?
arkadaşlar bu aleti uzun zamandır bende takip ediyorum. yanlız bu cihazın ses kayıt fonksiyonu hakkında yeterli bilgi edinemedim. mesela bu cihazda farklı kalitelerde ses kayıt imkanı var mı? mikrofon hassasiyeti nasıl? ben bunu okulda da ses kayıt amacı ile kullanmak istiyorumda varsa ses kayıt yapan bi zahmet bana bi yollasınlar... bidehr@gmail.com
beyler buna firmware yükleyince 6mw den 18 e mi yükseliyo ses çıkışı ??
eğer üzerinde avrupa firmware varsa 6 mW worldwide ı yüklersen 18 e çıkıyo evet
ArMsTrOnG ben kullanıcı kılavuzuna baktım yazıyodu bi bak istersen yoksa ben sana türkçeye çeviririm zaten basit bşi önce utilitiyi yüklüyosun pcye sonea firmware dosyasını indirip çift tıklıyosun utility çalışıyo yeni frimware yüklemek istediğinden eminmisin diyo evet diyosun yüklüyo yanlız dikkat et pilin dolu olsun
MPIO FG100 ü nerden alabilirim, istanbuldayım..
ARKADASIM BEN COK ARADIM BULAMADIM VAKTİMDE OLMADIGI İÇİN BAŞKA BİSEY ALDIM EGER VAKTİN VARSA BEKLE VE TAKİPET HEPSİBURADA YI FELAN TAKİP ET GELECEKTİR
quote:
Orjinalden alıntı: gümüşkayakçı
MPIO FG100 ü nerden alabilirim, istanbuldayım..
ok saolasın
ya arkadaşlar kadıköyde hiçbir yerde yokmu karizma bilgisayara telefon açıyorum sürekli meşgul bu nasıl işdir anlamadım yazıcıoğluna girdikten sonra sol daki ilk dükkanda 256 mb lığı wardı fg 100 ün 1 hafta önce 512 mb lığını nereden bulucaz?????????
quote:
Orjinalden alıntı: virtualdr
ARKADASIM BEN COK ARADIM BULAMADIM VAKTİMDE OLMADIGI İÇİN BAŞKA BİSEY ALDIM EGER VAKTİN VARSA BEKLE VE TAKİPET HEPSİBURADA YI FELAN TAKİP ET GELECEKTİR
demek başlık patladı.. hocam ne aldın onun yerine? ve kaça aldın?
arkadaşlar bu aleti uzun zamandır bende takip ediyorum. yanlız bu cihazın ses kayıt fonksiyonu hakkında yeterli bilgi edinemedim. mesela bu cihazda farklı kalitelerde ses kayıt imkanı var mı? mikrofon hassasiyeti nasıl? ben bunu okulda da ses kayıt amacı ile kullanmak istiyorumda varsa ses kayıt yapan bi zahmet bana bi yollasınlar... bidehr@gmail.com
ben bu ürünün 2 ay önce aldım şunu diyebilirimki bu ürün ses kaydı eden mp3 playerlar arsında en iyiysi diyebilirim ses kaydı yaparken hangi ortama göre kayıt yapmasını istiyosan o özelliği seçebiliyosun.Library ve park özelliği war Ben bi kere library seçeneğini seçtim en ufak sesi ayırt edebiliyosun.Yanılmıyorsam ses kaydı ile ilgili en iyi mp3 çalar
Evet ses kaydı mükemmel. Kusursuz kayıt yapıyo.
Arkadaslar lutfen biri cevap versin, benim elimde fg200 modeli mpio var 512 mb. ancak usb kablosunu kaybettim ve alternatif bir sarj yontemi yok. Hizli Sistem iflas mi etti ne artik o da yok. FG200 gercekten mukemmel bir ses kalitesine sahip. Ve ben onun ses kalitesinde bir urun daha bulamdim. Ara kabloyu temin edebilecek bir arkadas ariyorum. Ya da alternatf bir mpio marka mp3 calar. En az fg200 kadar ses kalitesi yuksek olan. Platinyum du eskiden Hizli Sistemin asil sirket adi sanirim. Onlar da oppo diye bir urun var. Ses kalitesi guzel gercekten ama su dolby surround olayi sadece oppo da mi var? Cahilligimi bagislayin ama dolby surround ile 3D surround farkli seyler mi? Yardim ederseniz cok sevinicem, lutfen fikirlerinizi ve yardimlarinizi bekliyorum, tesekkurler arkadaslar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme