Şimdi Ara

MPV mi SUV mu ? Araç tavsiyesi ( Fiat 500L buldum bir bakın ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
6.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xnoname

benim kafa alt üst oldu beyler

ben biraz daha karıştırayim o zaman opel crossland x modelini getiriyor. Resmi sitede bir süredir tanıtımı var. Bugün Yarın satışa sunulur. Mokka nin b suv kategorisinde olduğundan dolayı tahminimce bu arabayı meriva nin yerine b mpv kategorisine yerleştirecek. Yanlış bilmiyorsam 1.2 turbo motorları olacak. Bu kadar bekledin biraz daha bekle. Fiyat uygun olursa üzülürsün. En azından yeni kasa bir araç olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

Mevzu çok basit aslında boşuna kafan karşıyor C sınıfı MPV mi B sınıfı MpV mi alacaksın. Yani C-max veya c4 Picasso ile 500L aynı segmentin aracı bile değil .Bunu firmada kabul ediyor.

Ford da çok uzağım ederinden fazla pahalı ve tipsiz o rakama çıksam Picasso alırım çok hoşuma gidiyor 500 L de robotize şanzıman beni düşündürüyor
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    inceledim 1,2 turbo 110 ve 130 beygirlik 2 seçenek olacakmış ama o benim bütçeyi kesin aşar zaten ne alsam üzülecek gibiyim :)
  • xnoname kullanıcısına yanıt
    Ederinden pahalı derken ne dediğini çözemedim.Fiyatına göre Büyük kayıp sayılacak Eksik donanımı falan mı var ?

Türkiye'de hepsi pahalı. C sınıfı bir araçla B sınıfı arasında kalıyorsun. Dualogic dediğinde geçişler huyunu tutturamadığında hissediliyor . fiat zaten bıraktı eski teknoloji oluyor artık. dct çift kavramaya geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

Bazı akıllı vatandaşlar 500 L önermekte ama cmax ve picasso,5008 kullansalar 500L nin bir daha adı geçmez burda iyi olanı tavsiye ederiz fanatikliğin hele fiat gibi bir markayı tavsiye etmenin mantığını anlayamadım.

sana senin mantığını anlatayım

Bazı akıllı vatandaşlar c class 3 serisi a4 xf önermekte ama s class 7 serisi a8 ve xj kullansalar 3 serisi c class a4 xf nin bir daha adı geçmez burda.

biri b segmenti diğeri c, d segmenti otomobil bilgini sayın dh üyesi

Sen mümkünse fiat kullanma hatta alfa romeo maserati ferraride kullanma nede olsa fiat himayesindeki markalar

sen ford fransız falan kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    yani aslında b ve c arasında kalmaktan ziyade olmuşken tam olsun moduna girdim sanırım biraz
  • kusura bakma da adın fiat spa ama bilgin yok fiat hakkında. bir de üstüne üstlük çok biliyorum sanıp hiçbirşey bilmeyenlerdensin. 500 l ile doblo 500x ile renegande aynı platfporm araçlardır.
  • Bir ay önce aynı durumdaydık. İkinci çocuk gelince geniş bir araç bakmaya karar verdim. Eldeki Yeni kasa Honda Civic yetmedi ve biraz alçak geldi,sattım.

Grand Picasso,5008,3008 ve 500L modellerine baktım. 500L nin 7 kişilik versiyonu hoşumada gitti lakin Türkiye'de çok az satmıştı ve bu araçların hepsi tek kavrama şanzımana sahip,eski bir Toyota MMT kullanıcısı olarak en büyük soru işareti benim için bu oldu.

Aradan bir ay geçti sonunda düşük km 2012 Honda CRV aldım. LPG de var. Memnunum şu anda. Size pek gitmez bu araç biraz büyük ve hanım zorlanabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: manalaus

kusura bakma da adın fiat spa ama bilgin yok fiat hakkında. bir de üstüne üstlük çok biliyorum sanıp hiçbirşey bilmeyenlerdensin. 500 l ile doblo 500x ile renegande aynı platfporm araçlardır.

birşey biliyorum bilgiliyim demiyorum bilmediklerim olabilir normal birşey, 500l platformu doblo üzerine değil dedim sadece bunu araştırmadım hiç.

hadi donlo ile aynı platform olsun renegade be 500l bu yüzden öldü bitti mi alınmaz mı ?

almayın o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFABFCB25 -- 9 Haziran 2017; 9:40:30 >
  • Forumdaki seviye yaz aylarının gelip okulların kapanmaya yaklaşmasıyla iyice düştü. Görende savunduklarını birşey sanacak.

• adam tavsiye için konu açmış
    millet birbirini yiyo benim arabam seninkini döver diye
  • Sen ve senin gibi bütün fanatiklere tavsiyem ortak; biliyorum kanınız kaynıyor ,biliyorum takım tutar gibi marka tutup kişiliğinizi bu şekilde ortaya koymaya çalışıyorsunuz, biliyorum herkesle dinlemeden kavga etmeye ,araştırmadan ahkam kesmeye hazırsınız..yapmayın etmeyin Fiat mış, Mitsubishi imiş bunların fanboyu olmayın..Mercedes, BMW fanboyu olun ,hem az ban yersiniz, hem komik olup diğerleri tarafından itilip kakılmazsınız hem de yukarıda saydığım duygu ve davtranışlarınızda maksimum tatmine ulaşırsınız..Bizler de lüzumsuz çer çöp çekişmeden kurtulmuş oluruz
  • aracınız hayırlı olsun.
    MPV suv a göre çok daha kullanışlı olacaktır.
    ilk fırsatta foto ve inceleme yazısı beklberiz.
    kazasız belasız kullanmanız dileği ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xnoname

Arkadaşlar sakin yahu herkesin fikirlerini almak için açtım konuyu doğru bir tane değildir hepinizin fikri önemli benim için

Adamları bir birine düşürdün daha ne olsun butun suç senin

Şaka la şaka, e böyle sempatizanların, fanboyların toplandığı bir forum da, açtığın konu normal olarak çöp olur be hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: derememo

aracınız hayırlı olsun.
    MPV suv a göre çok daha kullanışlı olacaktır.
    ilk fırsatta foto ve inceleme yazısı beklberiz.
    kazasız belasız kullanmanız dileği ile.

az önce ilk mesajı editledim hocam piyasa yanar döner adamlarla dolu
  • quote:

Orijinalden alıntı: QralCess

Şu renocular yokmu renocular kendi bindikleri markayi başkalariyla karsilastiriyor üstüne üstlük bir halt bilmeden yaziyor italyada uretiliyormuş muş birincisi sirbistanda üretiliyor ikincisi teneke dediğin araç senin tüm reno modellerinden yuksek puan almış.

Teneke ariyorsan disariya bak mutlaka reno veya dacia göreceksin.

Reno espaceyle dalgamı geçiyorsun terbiyesiz herif hatta eşek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakpinar1222 -- 9 Haziran 2017; 17:37:11 >

• Bende 4 yıldır cmax var.Yol tutuşu ve sürüş keyfi on numaradır.Size en uygun araç bu.2015 dizel otomatik alın derim.

ben grand picasso kullanıyorum, 7 kişilik.
    5 kişilik olanı güzeldir.
    ama B segment MPV ler hem şehir içi hem de bayan için idealdir bence.
    hyundai ix 20, kardeşi kia venga.
    opel meriva(eski-yeni kasa)
    reno modüs ve fiat idea(bunlarda çok güzeldi ama türkiyede tutmadı maalesef)
    fiat 500L
    reno scenic bence muhteşem(eski-yeni kasa)
    ford b max, toruneo courier,
    fiat fiorino
    .....vs
    c3 picasso?
    c4 picasso5 kişilik(4 mt 42 cm) olanları çok büyük değil diye biliyorum ama.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.