Şimdi Ara

MPV mi SUV mu ? Araç tavsiyesi ( Fiat 500L buldum bir bakın )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
6.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eşimin yeni kasa Micra aracı var ama bagaja bebek arabası bile girmiyor daha yeni bebek oto koltuğu kullanmaya başladık ve arka koltuklarda bile yer kalmadı. Bagaj ve iç hacmi geniş ve kesinlikle otomatik bir araç arayışına girdik bu sabah Fiat 500 L yi inceledim 85 90 bin bandında SUV olarak da Mokka yı düşünüyorum sizin öneriniz ne olur ?

Edit:

Micra aracı bugün verdik gibi. Fiat bayisinden 500L nin dolu paketi olan RockStar için 95 gibi bir rakam verdiler. Bugün 2016 model hatasız 7000 km de ekstra navigasyon geri görüş kamerası takılmış dizel otomatik 500 L için 75 bine el sıkıştım sizce nasıl ?

Edit 2:

Satıcı, kaporasını ödeyip haftaya perşembeye kadar opsiyonladığım Fiat 500L araç için az önce beni arayıp aracı acil satmak zorunda kaldığını söyledi kaporamı iade için iban istedi bir açıdan kızdım söyledim adama ama bir acıdan böyle hayırlısıdır belki dedim arayışa devam edeceğim tekrar güncelleyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xnoname -- 9 Haziran 2017; 15:26:39 >

• İkisi arasından Mokka'yı tercih ederdim
  • mokka da baya dar değil mi? ama micra dan iyidir tabi
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-bilgi-otomotiv-2015-c4-picasso-1.6-e-hdi-intensive-full-plusboyasiz-444307963/detay

Şehirli suv 'lar yerine tabii ki gerçek bir mpv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alamre -- 5 Haziran 2017; 16:42:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstte yazıldığı gibi eğer geniş iç hacim ve bagaj arıyorsanız SUV değilde MPV tarzı araçlara yönelin derim. c4 picasso veya peugeot 5008 bir inceleyin derim. 90k bütçeyle temiz dizel otomatik versiyonu bulunabiliyor.
  • Mokka küçük gelir. İhtiyacınızı görmez.
    Sportage işinizi görür SUV olarak. Tork konvertörlü tam otomatik şanzımanı var. Sorunsuzdur.

Ama yukarıda verilen C4 Picasso hem tüketim hem hacim olarak herşeyi çözer.
    Sadece kavrama sistemi robotize tek kavrama olduğundan soru işareti oluşturur.
  • yeni kasa dizel otomatik kia soul.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Son kasadan bir önceki 3008 in makyajlı kasasını düşünebilirsin
  • Mokka B segmenti bir suv. Kia Sportage olabilir.
  • tek çocukla C HB araçlar bile işinizi görür. sadece bagajı biraz büyük olmasına dikkat edin.
  • mokkayı showroomda deneyin biraz dar gelebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: alamre

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-bilgi-otomotiv-2015-c4-picasso-1.6-e-hdi-intensive-full-plusboyasiz-444307963/detay

Şehirli suv 'lar yerine tabii ki gerçek bir mpv

Kokpite hasta oldum . uçak gibi ;)

• Ayrıca gerçek bir aile arabası , boşverin sahte suv'ları.Bu araç mokkanın yaptığı her şeyi yapar üstüne ferah bir alan ve konfor sunar.Hdi motorun güzelliği de cabası.

2014 sonrası şanzımanlarda da iyileştirmeler yapıldığını biliyorum , araştırabilirsiniz.Zaten bütçeniz rahatça yetecektir güncel modellere , keyifle binin

• ikinci el kaygınız yok ise kia soul 1.6 crdi dct tercih edebilirsiniz

mokka/juke/captur aynı segment araçlar micradan sonra hacimsel anlamda pek farkı yok
    500l hacim olarak bir üst segment gibi ancak dizel motor ve yarı otomatik şanzıman konforu törpülüyor

tavsiyem çift kavrama yada tam otomatik araçları tercih etmeniz
  • Insignia testi için gittiğimde mokkaya binmemle inmem bir olmuştu. Camları omuz hizasında tutarak cüsseli bir görünüm sağlamışlar ama içi corsadan bile boğucu. Özellikle arkada yolculuk edeceklere Allah sabır versin ne diyim..

Opel grubu isteniyorsa Meriva bakılabilir.

Ancak çocuk koltuğunun yanında rahat ve ferah gidilecekse C veya D sınıfı MPVler ödediğiniz paraya değiyor. Benim arkada sürekli 2 çocuk koltuğu var. Yanlarına anne rahatça oturuyor. Koltuklar bağımsız olduğu için anne koltuğunu ileri geri ayarlanabiliyor çocuklardan bağımsız ve sırt ayarı yapabiliyor. Hatta C sütunundaki hava kontrol tuşları ile kendilerine göre ayar yapabiliyorlar. Ama mesela kol dayama yok arkadakiler için. Scenic te var mesela bu hoş. Yine arkadakilere göre işe yarar bi bardak tutucu yok.. Tepsiler var ama sıvı koymak için kullanışlı değil pek..

Çocuklar biraz daha büyüyünce onları 3. Sıra koltuklara koyup öndeki koltukları da düz yatırıp seyahat etmek istiyorum. Karavan gibi:))

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Insignia testi için gittiğimde mokkaya binmemle inmem bir olmuştu. Camları omuz hizasında tutarak cüsseli bir görünüm sağlamışlar ama içi corsadan bile boğucu. Özellikle arkada yolculuk edeceklere Allah sabır versin ne diyim..

Opel grubu isteniyorsa Meriva bakılabilir.

Ancak çocuk koltuğunun yanında rahat ve ferah gidilecekse C veya D sınıfı MPVler ödediğiniz paraya değiyor. Benim arkada sürekli 2 çocuk koltuğu var. Yanlarına anne rahatça oturuyor. Koltuklar bağımsız olduğu için anne koltuğunu ileri geri ayarlanabiliyor çocuklardan bağımsız ve sırt ayarı yapabiliyor. Hatta C sütunundaki hava kontrol tuşları ile kendilerine göre ayar yapabiliyorlar. Ama mesela kol dayama yok arkadakiler için. Scenic te var mesela bu hoş. Yine arkadakilere göre işe yarar bi bardak tutucu yok.. Tepsiler var ama sıvı koymak için kullanışlı değil pek..

Çocuklar biraz daha büyüyünce onları 3. Sıra koltuklara koyup öndeki koltukları da düz yatırıp seyahat etmek istiyorum. Karavan gibi:))

Hocam sizin arac meriva mi

• Hacim arıyorsanız Mokka gibi yerden yükseltilmiş B sınıfı ucubeler yerine gerçek bir MPV bakın derim.
  • c picasso ve c-max a bakmak bu cakma suvlardan daha mantikli

• Mokka denilen dandik araçtan uzak durun. Mpv denilince cmax alıp keyfine bakacaksın.

• up up
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.