Şimdi Ara

MPV tarzı araç mı?STATİON WAGON MU? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
7.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • https://forum.donanimhaber.com/grand-c4-picasso-ilk-surus-izlenimi--16688035

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3008 ve c4 picasso gibi araçlar tam aile arabaları. swler biraz daha bagaj düşünülerek alınacak arabalar.
  • Mpv tercih ederim.Cmax kullanıyorum tavsiye ederim.

• Kasım ayı sonundan beri 5008 kullanıyorum,ondan önce sedan bir aracım vardı,size tek kelimeyle şunu söyleyebilirim kendime ve aileme eziyet etmişim yıllarca.
    Hiç düşünmeyin gidip test edin derim.
  • arkası uzun ama içerde afakanlar bassın tarzı bir araç istiyorsanız tabiki station.yok ben muazzam bir görüş açısı ile geniş ve ferah bir araçta yayıla yayıla yolculuk yapmak istiyorsan tercih mpv.
  • C sınıfını pek bilmem. Ben geçmişte MPV olarak 2.0tdci Ford S-Max kullanmıştım. Tek kelime ile Süpper bir araba idi. Bugün ise Station Subaru Legacy kullanmaktayım. Performans hariç, Subaru'nun S-max'ın içinden geçebileceğini söyleyebilirim. Yani, S-max süper eyvallah da, Legacy daha iyi.

Benim tercihim hep sığabileceğin en yere yakın araca bin şeklinde. Yol tutuş için düzgün bir Station tabii ki MPV'den daha iyidir. Ancak günümüzde çok iddialı MPV'ler ve çok dandik zorlama Station'lar var. Elma ile armutu kıyaslayınca MPV önde çıkar. Ancak düzgün araçları kıyaslayınca Station daha iyidir.

Yüksekte oturmanın pratikte pek bir faydası yoktur. Yüksekte oturarak yola hakim olduğunu sananların trafiğe çıkmamasını rica ediyorum. Mesele "virajın ortasında biri şaklabanlık yapsa direksiyonu kırabilecek misin, kıramayacak mısın?" Mesele budur. Bu konuda iyi bir station, iyi bir MPV'nin içinden geçer.

Ancak yüksek tavan dediğim gibi, pratikte bir avantajı olmasa da, camlar büyüyor, görüntü olarak iç ferahlıyor falan, oyuncaklı tabi. C sınıfında iyi bir Station düşünüyorum... Mazda'da da var mı station? Onunkiler iyi olurdu. Station avantajlarını tam olarak vermemekle birlikte V40 var. Çok oturaklı station yok C sınıfında. D sınıfında ise çok var. Ve hemen hepsi D sınıfı MPV'lerini çiğner tükürür.

• -ottoman- kullanıcısına yanıt
    bide insanlar mpv almayın diyiyor önyargılı olmayalım

• Ben mi mpv almayın demişim?

• -ottoman- kullanıcısına yanıt
    hayır demediniz

• Yukarıda ki mesajınız da onu ima etmişsiniz de o yuzden sordum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.