Şimdi Ara

MPV tarzı araç mı?STATİON WAGON MU? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
7.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mebust

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ilk-sahibi-bayandan-1.6-dizel-stationwagon-selective-411354052/detay

Ornek olsun diye bu ilani koydum rasgele. . Mondeo sw ler guzel geliyor bana

ilk defa görüyorum...harika...ama km ler çok yüksekmiş;düşük kmlerde fiyatlar bütçeyi aşıyor...ama çok yakışıklı arabaymış..ve geniş...

• benim gönlüm MPV 'lerden yana. Diz ve baş mesafesi olarak daha tatminkar geliyor bana.
  • Bende aynı dertten muzdaribim, geçenlerde yine forumlarda dolaşıyorum bı yorum da chevrolet captiva önerilmiş, arabaya baktım süper tam benlik (özellikle beyaz renk krem döşeme) yapan mühendis beni düşünerek yapmış ama çok yaktığını okuyup genel kullanım olarak şehir içi olacağını düşününce tereddütte kaldım, aslan besleyen yemini düşünmez mı desem yoksa MPV (Scienic yada c-max) a mı yonelsem yada stw bı araba mı alsam (egea sw test sürüşüne çıktım ne biliyim içime pek sinmedi) kararsızım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki segmentte araçları kullanan biri olarak sw lar basık içi daha dar sadece otomobil olması ve yol tutuş anlamında daha iyidir..

zaten kullandığımız yollar çok süratle gidebileceğimiz düzenekler olmadığına göre radar kontrol vs..

ben olsam MPV tercih ederdim iç hacim işlevsellik geniş görüş açısı oturuş ve yüksek sürüş gibi rahatlıkları var.
  • 1.5 yıldır C4 picasso kullanıyorum.

Kaç çocuk var bilmiyorum ama 1 çocuk bile olsa MPV büyük rahatlık.
    Arka koltuklar tam bağımsız olur. İstediğin koltuğa çocuk koltuğu takabilirsin.
    Sağ ön koltuk tamamen yatabilir.(arabada kışın çocuğun altını değiştirmek gerekebilir.uzun yolculuk esnasında mola verildiğinde içerde çocuğun üstü değiştirilebilir.
    Arka koltuklar ileri geri hareket edebilir ve geriye yatabilir.Özellikle çocukla uğraşmaktan haşat olmuş anne için büyük rahatlıktır.
    Sw arabaların arkasında tavan tabut gibi basık ve dar olur.Hele bir de cam tavan varsa mezarlık direk.
    Sw araba alçaktır , çocuk koltuğuna çocuğu oturturken belin yamulur.(bu gerçekten çok önemli bir husus)

Ben C-Hb arabadan çocuğum ve eşim için MPV ye geçtim.Bunun için biraz da olsa sürüş zevkinden vazgeçtim ama hiç pişman değilim.Çocuğumu ve özellikle eşimi sıkışık dar bir alana mahkum etmek istemedim.Çocuğum 8 aylık olana kadar c4 vardı ve gerçekten çok zorlanıyorduk. Picasso ya geçtikten sonra çok rahatladık.
    Çocuklu aile için en uygun araç bu ülkede kabul görmese de MPV dir.Gerçi bu ülkede aile aracı olarak Doblo pazarlanan bir sektör mevcut.Çokta birşey beklememek lazım ....

Buradaki klasik türk insanı yorumlarına bakmaktan ziyade sahada olayı tecrübe etmiş kişilerin yorumlarına dikkat edersen ailen içinde en uygun seçimi yapabilirsin diye düşünüyorum.Sormak istediğin sorular olursa yanıtlayabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: weba

1.5 yıldır C4 picasso kullanıyorum.

Kaç çocuk var bilmiyorum ama 1 çocuk bile olsa MPV büyük rahatlık.
    Arka koltuklar tam bağımsız olur. İstediğin koltuğa çocuk koltuğu takabilirsin.
    Sağ ön koltuk tamamen yatabilir.(arabada kışın çocuğun altını değiştirmek gerekebilir.uzun yolculuk esnasında mola verildiğinde içerde çocuğun üstü değiştirilebilir.
    Arka koltuklar ileri geri hareket edebilir ve geriye yatabilir.Özellikle çocukla uğraşmaktan haşat olmuş anne için büyük rahatlıktır.
    Sw arabaların arkasında tavan tabut gibi basık ve dar olur.Hele bir de cam tavan varsa mezarlık direk.
    Sw araba alçaktır , çocuk koltuğuna çocuğu oturturken belin yamulur.(bu gerçekten çok önemli bir husus)

Ben C-Hb arabadan çocuğum ve eşim için MPV ye geçtim.Bunun için biraz da olsa sürüş zevkinden vazgeçtim ama hiç pişman değilim.Çocuğumu ve özellikle eşimi sıkışık dar bir alana mahkum etmek istemedim.Çocuğum 8 aylık olana kadar c4 vardı ve gerçekten çok zorlanıyorduk. Picasso ya geçtikten sonra çok rahatladık.
    Çocuklu aile için en uygun araç bu ülkede kabul görmese de MPV dir.Gerçi bu ülkede aile aracı olarak Doblo pazarlanan bir sektör mevcut.Çokta birşey beklememek lazım ....

Buradaki klasik türk insanı yorumlarına bakmaktan ziyade sahada olayı tecrübe etmiş kişilerin yorumlarına dikkat edersen ailen içinde en uygun seçimi yapabilirsin diye düşünüyorum.Sormak istediğin sorular olursa yanıtlayabilirim.

Elinize sağlık...

Pırıl pırıl bir yorum olmuş 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• C-Max tek önerim olur. Herhangi bir sorunuz varsa cevaplayabilirim. Yol tutuşu, performansı, iç hacmi ve konforu kesinlikle üzmeyecek bir araçtır. Sw bakıyorduk biz de ilk alırken fakat yaşayacağı değer kaybı çok düşündürdü. Çünkü gidip RS6 almıyoruz neticede.

• aile için ikisi de uyar. sw'lerin 2. elleri zayıf, mvp'lerin de çok matah sayılmaz. zaten 2. el alacaksın. en azından ilk değer kaybı gitmiş. yine diğer araçlardan daha hızlı değer kaybetmeye devam edecek ama sıfır almış kadar hissettirmez. fransız aracı bence de pek iyi bir fikir değil. astra iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Losgalacticos

C-Max tek önerim olur. Herhangi bir sorunuz varsa cevaplayabilirim. Yol tutuşu, performansı, iç hacmi ve konforu kesinlikle üzmeyecek bir araçtır. Sw bakıyorduk biz de ilk alırken fakat yaşayacağı değer kaybı çok düşündürdü. Çünkü gidip RS6 almıyoruz neticede.

Düz cmax ne yazık ki mpv olamayacak kadar dar ve içi ufak bir araba.ic hacim ve bagaj olarak normal c HB araba boyutlarına sahip bir araç.
    Grand cmax Gerçek mpv

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mpv ye olan ilgi suv a kaysa da hala aile ihtiyaçlarını azami seviyede karşılayabilen tek kasa tipidir bana göre. Arkadaş yukarıda çok güzel özetlemiş. Aslında bizim turk aile yapısına en uygun kasa tipi.

• quote:

Orijinalden alıntı: weba

quote:

Orijinalden alıntı: Losgalacticos

C-Max tek önerim olur. Herhangi bir sorunuz varsa cevaplayabilirim. Yol tutuşu, performansı, iç hacmi ve konforu kesinlikle üzmeyecek bir araçtır. Sw bakıyorduk biz de ilk alırken fakat yaşayacağı değer kaybı çok düşündürdü. Çünkü gidip RS6 almıyoruz neticede.

Düz cmax ne yazık ki mpv olamayacak kadar dar ve içi ufak bir araba.ic hacim ve bagaj olarak normal c HB araba boyutlarına sahip bir araç.
    Grand cmax Gerçek mpv

Kesinlikle haklısınız hocam. %100 katılıyorum. Şöyle diyebilir miyiz; Transporter MPV'de sınıfının lideridir?

• Amcamla 1 er ay arayla sw tarzi arabalar aldik. Ikimiz de sportif araclar severiz zaten amcam da yasli sayilmaz genc ve dinamik bir insan. Ama coluk cocuga karisinca sw arac gereksinimi duydu astra j 1.4T otomatik arac aldi ardindan ben de sw araclari ezelden beri begendigim ama denk getiremedigim icin aracimi sattim be sw dizel arac aramaya basladim. Megane grand sport lara bakarken birden 508 sw yi gordum ve butceme uygun bi arac bulup satin aldim.

Sw lerin tek eksi yani bagaj kismindan trim sesleri gelmesi. Onun disinda hersey icin sw. Yeni tasarimlar kartal gibi dupduz de degil estetik acidan da guzel gozukuyorlar. Ben tek kisiyim ve yasim 26 olmasina ragmen sw arac aldim cokta memnunum.

3-4 ay kadar chevrolet rezzo kullanmistim 1000 km kadarda arkadasimin ilk kasa c-max aracini kullandim o araclar yuksek yapisiyla virajlarda beni zorluyordu ve yuksek hizlarda yanal ruzgarlarin etkisinde cok kaliyordu o yuzden mpv ye artik cok sicak bakmiyorum.

hayalimde bir gun cls shooting brake almak var kksmet olur insallah :-)

• Hocam ne gerek var o kadar para vermeye.
    al bir caddy, doblo rahatça sülalecek dolaş:D
  • VALLA 2 hafta isveçte kaldım; gördüm ki adamlar STATİON manyağı...hiç görmediğim modeller de doblo vs..vs.. linea-egea araçlar...haricinde isveç-alman-japon stationlar -SUV lar Yuzde 80 lerda diyebilirim
  • weba W kullanıcısına yanıt
    ya sabır picassonun arka koltukları küçücük yetişkin sığamaz

• kator K kullanıcısına yanıt
    doblomu delimisiniz beyefendi sağlamlık önemli

• Losgalacticos kullanıcısına yanıt
    ne diyon rebault espace lider mpv ler onun sayesinde gelişti kafadan sallama 56 mı 26 mı o kadar ödül almış araba espace

• soskay S kullanıcısına yanıt
    hmmm bana link ini atarmısın

• Sw normal otomobillere yakın sadece bagaj istersen,

MPV hem bagaj hem ferah aile ortami,

Ticari hem piyasa hem genişlik fakat otomobile uzak ama ucuz ve piyasası olan arabalardır.

İhtiyaca göre tercih yapınız.

• Opel meriva bakabilirsiniz 2004 modelini 12 yıl sorunsuz kullandık. Yeni kasaları daha güçlü motorla geldi. O da küçük gelirse zafira işinizi rahatlıkla görür. Dizayn olarak picassolar çok itici geliyor bana tekerlekli yumurta gibiler.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.