Şimdi Ara

Mpv Vs D sınıfı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Son 1 yildir MPV kullanan birisi olarak bahsettiginiz iki arac hakkinda da pek bilgim yok, daha dogrusu deneyimim yok. Insanlarin onyargi ile sagdan soldan duyduklari fikirleri saymaz isem. O yuzden iki arac hakkinda size kiyaslama yapamiyacagim.

Ben yurtdisinda yasamanin verdigi avantajla araclara erisimim sanirim sizden biraz daha rahattir. Bundan once F sinifi bir arac kullaniyordum (yaklasik 350 bin km ilk elden kullandim) Daga sonra iki cocuklu aile olarak ara ara extra yolcu ile aracim yetmemeye basladi. Cok fazla uzun yol yapiyoruz. MPV tercihine sadece bagaj olarak bakmayin bagaj dediginiz sey tavan ustu port bagajlarla falan yukseltilecek seyler.

Cocuklu aileler icin MPV gercekten uzun yolda buyuk avantaj oluyor. Yukarda arkadaslarin bahsettigi gibi saft tuneli olmamasi araci durdurmadan arka koltuklara gecmek. Uzun yolda aracin salinimi on ve arka koltuklarin genisligi insani ferahlatiyor ve konfor sagliyor. Arka koltuklar icin multimedia paketi alirsaniz cocuklar cok fazla bunalmadan yolculuk yapabiliyorsunuz. Ayrica guzel havalarda hafta sonlari deniz gol piknik kamp vs gibi aktivitelerde koltuklari yatirip kocaman bir yataga sahip olabiliyorsunuz :)

Toplumsal onyargilari bir kenara birakip bence hic dusunmeden hosunuza giden araci alin derim. MPV ye bir alistiktan sonra diger hic bir sinifi gozunuz gormeyecek. Sizi tatmin edecek tek sey aracinizi 6 tekere cikarmak olacak :) Simdi bende yaz icin cekme karavan arastirmasi icerisindeyim.

Keyifli forumlar dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agorian -- 5 Mart 2016; 9:10:14 >

• mpv"ye binen bilir binmeyen ise boş boş konuşur.
  • yıllardır MPV lere hayrandım.
    sedandan nefret ederim zaten.
    citroen c4 grand picasso aldım, memnuniyetle kullanıyorum.
    2.sıra diz mesafesi, ferahlığı bagajı...vs çok güzel
    https://gaycarboys.files.wordpress.com/2015/02/c4-picasso-interior-gaycarboys-2.jpg
    eski arcım grande punto idi.
    şehir içi 5,5-6 lt yakardı.
    şehirler arası 4,5 lt yakardı.
    75 beygir ile ortalama gücü vardı, 1. vites hantaldı.
    şu andaki 120 beygir, performansı çok tatmin edici.
    şehir içi 7 lt, şehirler arası 4,5-5,5 lt yakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derememo -- 5 Mart 2016; 21:02:37 >

• Bmw 218iye de bir bakın hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle mpv alın. Arkadaşımın birinde C5 var sürücüye telefon koyacak yer bile yok araçta. Bardak koyacak yerde yok. Araç büyük ama mpv ler gibi ferah değil. Passat Variant kullanan arkadaşımda var o da Mpv kadar fonksiyonel değil. Mpv ler aileler ve uzun yolculuklar düşünülerek tasarladığı dan fonksiyonelliği ve iç mekanın ferahlığı üst düzeyde oluyor. B sınıfı mpv kullanıyorum aracı alırken C sınıfı araçlarla arada kalmıştım, şimdi iyiki mpv almışım diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cmax, picasso falan çoğu suvdan daha konforlu kullanışlı arabalar, test sürüşü yapın zaten seveceksiniz
  • Tabii ki MPV. Olaya sadece çoluk çocuk arabaya doluşmak olarak bakmayın. Evin ihtiyaçları malum, geçen sene mutfak balkonuna bahçe masası tarzı büyük bir ahşap masa aldık, direkt arka koltukları yatırıp aracıma attığım gibi eve getirdim, öteki türlü belli fiyatın altındaki ürünlere kargo ücreti alabiliyorlar, almasalar bile günler sonra getiriyorlar. Bebek için araba alalım dedik, satıcı illa şemsiye puset alın, diğerleri çoğu aracın bagajına sığmaz dedi. Şemsiye puset de güzel katlanıyor, az yer kaplıyor tamam ama açıp da çocuğu bindirdiğinde çocuk için küçük kalabiliyor, yanına 2 torbanı eşyanı bile asamıyosun. En büyüğünden normal işlevsel bir bebek arabası aldık, katlayıp atıyorum bagaja, yanında çok eşyamız olursa arka koltuklardan birini yatırıp oraya tıkıştırıyorum, kalan 2/3 bagaja da diğerlerini, rahat rahat istediğim yere gidiyorum. Bagaj çoksa hiç koltuk yatırmadan arka koltukları ileri çekiyorum, bagaj hacmi artıyor, azsa arka koltukları komple geriye çekiyorum arka diz mesafesi D serisini imrendirecek seviyeye çıkıyor. Adı üstünde "çok amaçlı araç", her şeye uyarlanabiliyor, e daha ne olsun?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.