< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hllnz -- 3 Mart 2016; 14:26:51 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hllnz -- 3 Mart 2016; 14:26:51 > |
Geyik bir yana , 4 kişilik aile deniyor.Çocuk koltuğu deniyor. En basitinden arkada şaft tüneli olan sedan arabalar can sıkıcı olacaktır.Heleki o superb nin çin seddi gibi şaft tüneli dillere destan. Birde yukarıda Cmax önerilmiş ki , zaten gidip arabanın içine oturduğunuzda anlayacaksınız cmax çakma mpv dir.Ford focus hb nin olması gereken iç hacmini ancak Cmaxe(5 kapılıdan bahsediyorum) koyabilmişler. Biz 3 kişilik bir aileyiz, ve Picasso aldım. Neden aldım : 1. Arabanın iç hacimi çok geniş. Yeni EMP2 platformu ile mühendisler tekerleri şasenin en uç noktalarına yerleştirip muazzam bir iç alan yaratmışlar.Arka koltuklarda şaft tüneli yok.Hatta orta konsolda yok.Yani var ama çıkarılabiliyor.Yolda giderken bile, eşiniz arabayı durdurmadan arka koltuğa geçebilir. 2.Ön yolcu koltuğu tamamen öne yatabiliyor.En gıcık çocuk bile önü tamamen açık ve tepede cam tavan varken kuzu gibi oluyor.Bunun garantisini veriyorum :) 3.Bagaj kocaman , hele birde pandizotu sökerseniz bagaj alanı ciddi anlamda büyüyor.arka 2 koltuğu yatırıp bagaja bildiğin bisiklet konabiliyor , yada çocuğun akülü arabası. 4. Arabada teknolojik tonla oyuncak var. 5. Araba az yakıyor.Bendeki yeni şanzımanlı ( tork konvertorlu) araç bile 6 lt ortalama ile geziyor.Eski nesil ETG6 ile millet daha da az yakıyor.Her 2 şanzımanda sorunsuz.Dsgli araç alacaksanız 2. elde eksta ekstra dikkatli olmakta fayda var. 6. Kalabalık aile çok bagaj demek. SuperB hariç tüm sedanlarda daracık yükleme ağzı ile cambazlık yapmak zorunda kalırsınız.MPV lerde hangar gibi bagaj kapağı ile tüm bagaja, nere deyse tüm mpv araçlarda olan alçak yükleme eşiğinin de desteğiyle çok rahat eşya koyup çıkarabilirsiniz. 7. Araç yüksek ve ön cam büyüklüğü ve görüş açısı rakipsiz(Picasso) .Ben kendi aracımdan inip bir sedana yada ufak araca binince rahatsız hissediyorum kendimi.Ön cam ufak - daracık ve yere çok yakın durma durumu :) Aracı hızlıca satmak gerekecekse , uzun yıllar kullanmayacaksanız MPV ye yönelmeyin.Ama bu 2 durum size sıkıntı çıkarmayacaksa MPV alın.Hiçbir sedan MPV nin rahatlığını veremez. Aracı alırken bencil olmayın.Arkada oturan, çocukla boğuşan anneyi de düşünün.Çoğu insan bunu hesaba katmıyor.Bir sürü çanta-kıyafet vsvs ile arkada çocukla boğuşan anneye de yaşam alanı sağlamayı düşünün derim. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|