Şimdi Ara

mpx200 nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • foruma biraz baktım herkes ayrı birşeyler söylüyor ama sanırım mpx200 fena bir telefon değil.telefondan da fazla anlamıyorum ama data gerekiyor o yüzden işime yarar sanırım.sorularım ise1.kapak üzerinde ekranı var mı ve arayanı orada gösteriyor mu?kapak açılmadan konuşulabiliyor mu?2.istanbulda garantili veya spot farketmez en ucuza nereden alabilirim?yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler...

• 1-kapak üzerinde ekran var arıyanı görebiliyorsun
    2-kapak açılmadan konuşma mümkün değil
    3-istanbulda spot bulman zor net üzerinde sahibinden.com adresinde yurt dışı bir adet cihaz bulunmakta 250 YTL
    4-sıfırı alman daha mantıklı 318 YTL hepsiburada.com adresinde
    5-saygılar

(yanlız pil ömrü az ...!!! sonuçta motorola türküsü)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuckUaLL -- 13 Ocak 2005, 23:32:33 >
  • fena telefon değil hatta bir smartphone
    kapakta ekran var renksiz ama aranan kişiyi görebiliyorsun birçok uyarı simgeleri mevcut mseaj vs vs.
    ucuza almak için spot falan alma arada büyük bir fiyat farkı yok zaten ucuzladı telefon metro dan alabilirsin fiyatı 330 YTL olacaktı en son
  • kapak üzerinde ekran var arayanı gösteriyor(renksiz ama)
    ama kapak açılmadan konuşma olayını abartmışsıngibime geldi
    hepsiburada veya baskudadan taksitle al
  • doğubank tan falan peşin alamazmıyım?270 gibi fiyatlar gördüm.
  • bnde almak istiyorum ama garantili nerden alabilirim netten almak istemiyorum kadıköydede bulamadım bilen varsa sölesin please....
  • çok konuşanlar nokia alsın , pili berbat ve işin kötüsü 3 gündür satın alacak yedek pilde bulamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k790 mı w810 mu??
    17 yıl önce açıldı
    T610 mu ? yoksa CX65 mi?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pil konusunda oldukça fazla şikayet var ama sonuçta bu palm işlevlerini yerine getiren tellerde oluyot.hepsi burada sitesinde 340 diyor ama ben yine de kadıköy veya doğubank tan parayı verip almayı tercih ederim.alırken görmem lazım yoksa olmaz:)
  • Nokia nın benzer teknoloji(pek benzemez ya yakın dielim) ürünü batarya acısında çok verimli değilki nekaa teknoloji okaa batarya
    quote:

Orjinalden alıntı: @tEnDEr

çok konuşanlar nokia alsın , pili berbat ve işin kötüsü 3 gündür satın alacak yedek pilde bulamıyorum
  • bende senin gb düşündüğüm için gittim izmirde metrodan aldım. istanbulda da alabilirsin metrodan
    318e düşmüş fiyat diyorlar metroda
    quote:

Orjinalden alıntı: alligator

pil konusunda oldukça fazla şikayet var ama sonuçta bu palm işlevlerini yerine getiren tellerde oluyot.hepsi burada sitesinde 340 diyor ama ben yine de kadıköy veya doğubank tan parayı verip almayı tercih ederim.alırken görmem lazım yoksa olmaz:)
  • BENCE İYİ BİR TEL

• batarya konusu çok tartışıldı ama şarjı 8 saat gidiyormuş bu 8 saat içinde en az 4 saat mp3 dinleme 2 saat internet 2 saat msn mesenger kullanımı olduğunu söyleyen yok bu kadar yoğun kullanımda her telefonun şarjı 8 saat gider hatta daha az gider inanmayan denesin
  • kadıköyde veya doğubank ta yok mu cihazdan?
  • kköyde var ... bende ...... yani aslında burada bunları yazmamam gerekir ama forumdaki arkadaşlar için normalde satmadığım halde getirtiyorum mpx200 den ... ee bizde mpx200 cüyüz dimi ... kullananlar artsın da ms de artık türkçe wm çıkarsın ...

Bu arada mpx200 diğer telefonlardan tamamen farklı bi olay... anlatması çok zor... pili 2 saat bile gitse ben bunu kullanırdım... anlatılmaz yaşanır diyecem artık sadece... zamanında çok anlattık oralardan okusun gerisini merak eden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d_net -- 15 Ocak 2005, 3:28:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: eliot

fena telefon değil hatta bir smartphone
    kapakta ekran var renksiz ama aranan kişiyi görebiliyorsun birçok uyarı simgeleri mevcut mseaj vs vs.
    ucuza almak için spot falan alma arada büyük bir fiyat farkı yok zaten ucuzladı telefon metro dan alabilirsin fiyatı 330 YTL olacaktı en son

HATA YAPMA O TELEFON DEĞİL.O BİR SMARTPHONE O BİR WINDOWS.
  • quote:

Orjinalden alıntı: d_net

kköyde var ... bende ...... yani aslında burada bunları yazmamam gerekir ama forumdaki arkadaşlar için normalde satmadığım halde getirtiyorum mpx200 den ... ee bizde mpx200 cüyüz dimi ... kullananlar artsın da ms de artık türkçe wm çıkarsın ...

Bu arada mpx200 diğer telefonlardan tamamen farklı bi olay... anlatması çok zor... pili 2 saat bile gitse ben bunu kullanırdım... anlatılmaz yaşanır diyecem artık sadece... zamanında çok anlattık oralardan okusun gerisini merak eden...

KULLANANLAR ARTMASIN ZATEN İNGİLİZCE BİLİYORUZ.6600 KULLANAN GICIKLAR GİBİ BU TELEFONUNDA B.OKUNU ÇIKARTMAYALIM.
  • ben ingilizceden memnunum
    ben PC de de ingilizce windows kullanıyorum ne fark eder ki saçma anlamsız türkçe çevirilerindense ingilizceyi tercih ederim şahsen
    hem ingilizce versiyonları daha sorunsuz oluyor herzaman
  • kadıköyde nerede var?
  • mpx200 şajı çok konuşuldu ama zamanla pil kendine geliyor 17 saatlik normal bir kullanımla ancak %19 harcamışım sanırım bundan sonrada böyle olur....
  • heryerde var arkadaşım ... ararsan bulursun kolaylıkla ...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.