Şimdi Ara

Mr.Boqe Sezon 4 Başlangıcı Nasıl Olucak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
1.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim bildiğime göre yanlış bir hesaplama. Daha önceki 2 sezonda bu şekilde yapılmadı. Nasıl gold1deki hesabın MMR'ı nötr noktasıyla arasındaki olan mesafenin yarısını kaybederek başlıyorsa, yani örneklersek gold 1 hesap nötr noktasını silver1 alırsak gold3de başlıyor, bronze 5 hesap da aynı şekilde yarı mesafe kadar nötr noktasına yaklaşıyor. Yani bronze 5 10 maçına başlamadan önce silver5 seviyesine yükseliyor, daha sonra 10 maçta 5-5 giderse silver5, 10-0 giderse silver1 ya da gold5 başlıyor.

Bunu elo sistemiyle anlatması daha kolay. Nötr elo 1200. Soft elo resette aşağı ve yukarıdaki elolar 1200ye yaklaşmaya başlıyor. Bu da 1200 ile olan mesafesinin yarısı seviyesinde oluyor. Yani örnek vermek gerekirse 600 eloya sahip bir oyuncu sezon sonu gelen soft reset ile : 1200 - 600 = 600 , 600/2 = 300, 600+300=900 Elo ile yeni sezona başlıyor + olarak 10 lig belirleme maçı atıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSG

Benim bildiğime göre yanlış bir hesaplama. Daha önceki 2 sezonda bu şekilde yapılmadı. Nasıl gold1deki hesabın MMR'ı nötr noktasıyla arasındaki olan mesafenin yarısını kaybederek başlıyorsa, yani örneklersek gold 1 hesap nötr noktasını silver1 alırsak gold3de başlıyor, bronze 5 hesap da aynı şekilde yarı mesafe kadar nötr noktasına yaklaşıyor. Yani bronze 5 10 maçına başlamadan önce silver5 seviyesine yükseliyor, daha sonra 10 maçta 5-5 giderse silver5, 10-0 giderse silver1 ya da gold5 başlıyor.

Bunu elo sistemiyle anlatması daha kolay. Nötr elo 1200. Soft elo resette aşağı ve yukarıdaki elolar 1200ye yaklaşmaya başlıyor. Bu da 1200 ile olan mesafesinin yarısı seviyesinde oluyor. Yani örnek vermek gerekirse 600 eloya sahip bir oyuncu sezon sonu gelen soft reset ile : 1200 - 600 = 600 , 600/2 = 300, 600+300=900 Elo ile yeni sezona başlıyor + olarak 10 lig belirleme maçı atıyor.

+1 Bronze 5 ile Silver1 aynı yerden başlarsa karışıklıklar olur .

• Peki kesin bi tarih varmı ne zaman gireceğiz?
  • helal olsun arkadaş çok güzel anlatmış cidden kaç aydır bunun için mi ranked atmıyodum ben şimdi neyse
  • boqe picks nid sup feeds
  • hiç dereceli oynamamış olmak avantaj mıdır beyler?
  • unranked
  • şimdi ben silver1im ve bronz5 ile aynı oyuna mı giricem ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bako39

şimdi ben silver1im ve bronz5 ile aynı oyuna mı giricem ?

evet :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravewarrior41

quote:

o zaman boost akar ben hiç ugrasamam bronz5 oyuncularla

• yanlış bilgilendirme. bu şekilde olmuyor
  • Aşırı Yanlış bilgilendirme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auspexa

yanlış bilgilendirme. bu şekilde olmuyor

beyler yanlıs bilgilendirme diyorsunuz iyi güzelde nasıl olduğunu açıklayın ?
  • baştan sona yanlış okumayın bile özellikle silver1 ile bronze5 arası kısım palavra şimdi fark ettim verdiği örnek de yanlış arkadaşlar plat - V e atacakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kataffaz -- 3 Ocak 2014; 22:58:48 >
  • quote:

quote:

quote:

kendi sanki süper bi ligde

• keske soft reset oldugunu ve şuanki gizli elon yani mmr + 1200 / 2 = yeni elon deseymiş bu sayede insanlar daha kolay anlardı. bu arada soft resete yuksek ligdekilerin eloları düşerken düşük ligdekilerinde elo su yukseliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasc1453 -- 3 Ocak 2014; 23:12:40 >
  • Diamond V ebay acc ne olacak o zaman hiç aciklamamis. Boyle birşey saçma. Geçen seneki sistem olmazsa ilk 10 maça göre mmr göre yeni lig yerleşimi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WORSTCALLSTR

quote:

quote:

quote:

kendi sanki süper bi ligde

silver1-gold5lerle eslesiyorum bronz5 ile fark var en azından ciddi oynayabilen adam sayısı fazla

• Valla benim için iyi oldu 8w2l alsam yeter
  • Kaynağı aslı astarı olmayan bi bilgilendirme.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.