Şimdi Ara

Mr.Boqe Sezon 4 Başlangıcı Nasıl Olucak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
1.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3W1L ve bitmemiş serili bir smurf um var. Şimdi bunu bitireyim mi yoksa hiç dokunmayayım mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: underbase

Kaynağı aslı astarı olmayan bi bilgilendirme.

olm neyin kafasını yaşıosun kaynağı belirttim sırf bunu deme diye !
  • Nötr durum (yeni doğmuş bebek) nasıl oluyor nereye düşücez ?
  • boqe iyi sıkmışın knk
  • Benim anladığım kadarıyla anlatıyorum. Doğru olması çok muhtemel.

Eski sezonlara göre sezon başlarında sizin elonuz ile 1200 elonun ortalaması alınıyordu. Mesela 1800 elo iseniz (1800+1200)/2 den 1500 elo ile başlıyordunuz.

4 Örnek vericem, ama vermeden önce şunu unutmayım

Tamamen unranked bir hesap silver5.
    10 maçın 10unu win alırsanız Gold5
    10 maçın 10unu kaybederseniz Bronze3-4 civarı başlatıyor.

Örnek1: Sezonu Bronze 5 (eski sisteme göre 700 elo civarı birşey) bitirmiş bir adam düşünün. Ortalaması alındığında 950 elosu oluyor bu da Bronze 2 civarı birşey oluyor. Siz bronze2 iken 10 maçın 10unu da yenerseniz Silver2-3 gibi bir lige atıcaktır.

Örnek2: Sezonu Bronz1-Silver5 (1200 elo) bitirmiş bir adam düşünün. Ortalama ile aynı yerde olduğu için tamamen unranked birisi gibi yeni sezona başlamış oluyorsunuz

Örnek3: Sezonu Gold1 (1750 elo) bitirmiş bir adam düşünün. Ortalaması alındığında 1450 elo oluuyor. Bu da Silver1 civarı birşey yapıyor. 10 maçın 10unu da yenerseniz Gold2-3 civarı birşeye atıcaktır.

Örnek4: Sezonu Plat1 (2200 elo) bitirmiş bir adam düşünün. Ortalaması alındığında 1600 elo oluyor. Bu da Gold3 civarı birşey yapıyor. 10 Maçın 10unu da yenerse Plat5 gibi biryere atıcaktır.

Peki ben ilk 10 oyunumu kimlerle oynayacağım?

Ligler sıfırlanmadan önceki gibi yine. Ligler sıfırlanmadan önce nasıldı?Genelde aynı ligdeki adamlar aynı ligdeki adamlarla eşleşiyordu ama Silver1 adamla Gold3 adam aynı oyuna düşebiliyordu değil mi? Yine öyle, Örnek3 ve Örnek4 deki adamlar yeni sezona Silver1 ve Gold3 gibi bir ligdeymiş gibi başlayacak. Eee zaten önceden de gold3 ve silver1 aynı oyuna düşebiliyordu. Demekki Örnek3 ve Örnek4deki 2 adam aynı oyuna düşebilir.

Anlamadığınız, yanlış olduğunu düşündüğünüz ve düzeltmek istediğiniz ya da sormak istediğiniz bir şey varsa lütfen söyleyin ve sorun.

Edit: MMR'nizin ve Bulunduğunuz ligin aynı seviyede olduğu zaman bu şekilde olur. Mesela Bronz5 adam bütün seri maçlarını dodge'adığı için ve bütün oyunları kazandığı için challengerlarla eşleşiyor. Bu çok abartı bir durum ama bunun gibi sıkıntılar olduğu taktirde MMR ve bulunduğunuz lig aynı seviyede olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 4 Ocak 2014; 13:46:43 >

• Herkesin mmr eskiden kimle eşitse yine öyle olcak farklı mmr dan insanlar asla bu reset ile aynı mmr a gelmicek kafanız rahat olsun hiç bir emeğiniz boşa gitmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Preseasonda 10/8 yapıp s1 yerleşmişim yeni sezonda 10 maçımı atarken takımıma bronz adamlar gelecekse oyunu bırakalım o zaman , ne anladım lan o zaman preseasonda s1 yerleşmekten ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravewarrior41

quote:

Orijinalden alıntı: underbase

Kaynağı aslı astarı olmayan bi bilgilendirme.

olm neyin kafasını yaşıosun kaynağı belirttim sırf bunu deme diye !

Mrboqe mi senin kaynak dediğin adam? Kim bu riot çalışanı falan mı?

Ben sana riot kaynağından bahsediyorum. Sen neyin kafasını yaşıyorsun. Facebook.com/mrboqe diye bir sayfayımı buna kaynak gösteriyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Leg Sanji

Ben gold 1im 10da 1 yaparsam ne olur sizce ?

Yaptırdığın elo boost boşa gitmiş olur paran yanar 12 yaşındaki kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HardReaction

quote:

Bıktım sizden Eloboost falan yapmadım ben. 1 rp bile çekmemişim şu oyuna siz bana eloboost diyorsunuz. 0 rp var şuan hesapta ve hepte öyle kalacak + ben oyunlara para yatırmayı saçma gören birisiyim.
  • Boqe çuvalladın qnq
  • quote:

quote:

quote:

Bıktım sizden Eloboost falan yapmadım ben. 1 rp bile çekmemişim şu oyuna siz bana eloboost diyorsunuz. 0 rp var şuan hesapta ve hepte öyle kalacak + ben oyunlara para yatırmayı saçma gören birisiyim.

12 yaşındasın sincap ne kadar paran olabilirki senin

• plat 1 98 puan 10 win yaparsam kaçta başlar beyler
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yok işte sen ne eloboostundan bahsediyosun

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yok işte sen ne eloboostundan bahsediyosun

Kendimle çeliştim la haklısın sanırım.

• peki bu 0lanmanın net bi tarihi varmı bilen varmı
  • dün gold olduydum sevindim şimdi
  • plat 5 im 10/10 yaparsam ortalama hangi ligden başlarım ?
  • Beyler suanda gold 5 teyim. Ancak elom 1400 civarinda. Sizce girip 1500 yapmam gerekmi yoksa farketmezmi
  • Ben altın 4 liginde 100puana sahibim lolkingde elom 1640 olarak gözüküyor.Ne kadar düşürüyor acaba sistem?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.