KLKIM akşam kap gelicek diye okudum. Belki bir rüzgar yaratırlar. Çok pahalı arz ettiler bu şirketleri. Mercan'ı merak ediyorum. Lotu az ve ucuz arz edildi talepte azdı. Öyle yada böyle halka arz işi artık 3 patlar 1 gider özellikle bu fiyatlar çok uçuk rakamlar bu şirketler için. Klkim kapını bekleyelim bakalım ne çıkacak. Toaso ve Asels çok doğru tercih diye düşünüyorum aşırı baskılandı. Zamanı belli olmamakla birlikte özellikle Aselsan günü geldiğinde çok güzel kar ettirecek. YTD. |
Mr.Governor ile Yatırım Günlükleri (3. sayfa)
-
-
25.05.2021
KLKIM aptallık yapıpı tüm parayı bağladım. 15 seviyesine gelince 1.000 kalıcak şekilde çıkıcam 1.800 tl 200 daha ekşeyim 1.000 ASELS-1.000 TOASO paylaşırıcam.
bu arada bist100 elden gidiyor(-2.36)
YATIRIM TAVYEDİ DEĞİLDİR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Governor -- 25 Mayıs 2021; 16:26:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
26.05.2021
YENİ STRATEJİ
sabah - açıcak endeks KLKIM fiyat istikrarı sözü varmış AK YATIRIMIN satıp doge girecektim vazgeçtim belki alım yapar geri çıkar yukarı.Aşağıdaki hisselerden alabilirim.Tabi para yok bakalım izleyeceğiz.Artık her gün stop losa koyacağım.Şirket güzel olsa bile stop losa patlar daha alttan alırım.
### işaretli ilk alıcaklarım.Sabah duruma göre güzel düşerlerse bir şeyler deneyeceğim.
VAKFN——11.02 kapattı——LİSTEDEN ÇIKARTILDI(Brüt takas gelmiş)
TEKTU——1.68 kapattı—— DEĞİŞİK BİR HİSSE
EKGYO——1.85 kapattı——1.8 düşsün alıcam
###VESTL——31.36 kapattı——30 görsün kaçırmam
KLKİM——13.87 kapattı——KESTANE OLDUK
TOASO——27.68 kapattı——25-24 civarı alıcam
ASELS——14.72 kapattı——13-12 düşerse alıcam
###YKBNK——2.12 kapattı——direkt para bulayım yapışacam buna
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Governor -- 28 Mayıs 2021; 15:21:11 > -
BİST ÇAKILDI TÜM YATIRIMLARDAN ÇIKILDI NER KAR 50 tl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Governor -- 27 Mayıs 2021; 23:34:51 >
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Governor
BİST ÇAKILDI TÜM YATIRIMLARDAN ÇIKILDI NER KAR 50 tlhocam her gün fikir değiştiriyorsun. günlük kararlar alıyorsun.
hatta gün içinde bile karar değiştiriyorsun. yani çok istikrarsızsın.
bir şeye karar verdin mi en az 3 ay o yatırımda durmalısın.
klasik bir laf vardır. bir arsayı alınca ertesi gün satmaya kalkıyor musun? yoksa zaman geçip değerlenmesini mi bekliyorsun.
arsa alırken ucuz ama ileride buralar çok değerlenecek diye alırsın ve beklersin.
sonra o arsanın yakınlarına hastane,okul,marketler v.s yapılıyır 2-3 yıl içinde ve arsanız değerlenir. ama arsayı bugün 100 bin tl ye alayım ertesigün 110 bine satıp başka arsayı alırım derseniz. büyük ihtimal 110 bine satamazsınız satsanız bile ödeyeceğiniz komisyon ve masrafları düşünce size 2-3 bintl kar alır. halbuki bekleseniz 2-3 yıl sonra satsanız 100 bine aldığınız arsayı belki 1 milyon tl ye satabilirsiniz.
işte aynı şey büyüme potansiyeli olan şirketler içinde geçerlidir. bugün 20-30tl kar ile sattığın hisse 2-3 sene elinde tutsan belki 10-20 kat fazla para kazandıracak.
-
Zaten portföyden memnun değildim+1.2 yeşil yakınca biraz bekledim 1 düştü sonra aha şimdi çakılacak dedim tümünü çıkarttım. -0.5 geldi bist 100 biraz bekledim -0.4,-0.3 oldu dedim fırsat ASELS VESTL YKBNK EKGYO aldım.Şu anlık portföyüm güzel oldu.Zaten bozucaktım KLKIM can çekiştirdi baya.Borsa kapansın son portföyü atıcam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Governor -- 26 Mayıs 2021; 11:50:39 > -
26.05.2021. ORTADOĞU’DA KARTLAR YENİDEN DAĞITILDI
EKGYO para yetmedi.Ondan da 1.000 alıcaktım
YARIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Governor -- 26 Mayıs 2021; 12:8:4 > -
27.05.2021
###FROTO takibe eklendi.
TOASO mu alsam FROTO mu alsam kararsızdım. TOASO daha düşmesini bekliyorum. 10 gün sonra kyk yatıcak o zamana kadar düşerse 500 tl TOASO da alırım şu anlık 500 tl FROTO almayı düşünüyorum.AMA aklımda TEKTU kaldı yazın turizm hisseleri artabilir.Belki sabah duruma göre turizm hissesi alabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Governor -- 28 Mayıs 2021; 15:19:57 > -
27.05.2021
FROTO ALINDI.(500tl). Aptal ziraat yüzünden sabah eft geciktirdi %2 primlenince alabildim.
MERCN TAVAN AÇTI TAKİPTEN ÇIKILDI.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Governor -- 27 Mayıs 2021; 22:16:25 > -
BİST 1380 altına düştüğü an BORSADAN ÇIKIYORUM.Paraları full yatırım fonuna geçiririm .BİST 1300-1200 lere gelimce geri girebilirim borsaya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Governor -- 27 Mayıs 2021; 21:41:32 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.GovernorBİST 1380 altına düştüğü an BORSADAN ÇIKIYORUM.Paraları full yatırım fonuna geçiririm .BİST 1300-1200 lere gelimce geri girebilirim borsaya.
ben gemileri çoktan yaktım. tüm kalekim hissesi zarardan 1tl bile kara geçse hemen satıp BİSTteki defteri tamamen kapatıyorum akp gidene kadar da bir daha da borsa istanbulda işlem yapmam.
-
Ben de şimdi yatırım fonlarını düzenliyorum.İlk alacaklarım yurt dışı hisse alımı yapan,geriye kalan bist100 yatırım yapan fonlar olucak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Governor -- 27 Mayıs 2021; 23:23:52 > -
28.05.2021
TÜM YATIRIMLARDAN ÇIKILDI.AKLI OLAN TÜRKİYE BORSASINDAN UZAK DURUR.4.200 TL CİVARI PARA VAR YATIRIM FONU ALICAM BUNLARLA.
###ALARK——Takibe alındı.
###KCHOL——Takibe alındı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Governor -- 28 Mayıs 2021; 10:52:13 > -
İyiki çıkmışım borsadan bu ne biçim hal tak 10 dk’da bist-1 çakıyorlar.Toplarlanması 3-5 sat sürüyor o da tam toparlanma denmez sonra bir daha tak -1 çakıyorlar
NOT:KONUDA ARTIK BORSA PAYLAŞILMAYACAK.AKP GİDENE KADAR BORSADAN UZAK DURUYORUM.ŞİMDİ 4.250 TL İLE SADECE FON,HALKA ARZ(kafama yatan olursa),DOGECOİN ALICAM.
YATIRIM TAVYESİ DEĞİLDİR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Governor -- 28 Mayıs 2021; 15:18:11 >
benim 35000tl yabancı hisse senedi fonlarında bak bugün dolar yükseldiği için kur farkından kar dayım. akşama Amerikan borsaları hiç yükselmese dahi kardayım.
kalekim gömdü bizi, zararına satmam diyorum inat ettim lakin düştükçe düşüyor. sürekli düşen hisse yapmışlar. bir yeşillense 1tl kara bile geçsem hemen satacağım ve bistteki son sayfayı kapatacağım. kalekim i satınca ne yeni hisse alırım ne de halka arza katılırım. bist benim için de bitmiştir.
-
Özet bist bitmiş ve yatırım tavsiyesi değildir.
Aynen öyle hocam 3 hafta kazandığım 400 tl 1 günde gitti. Gerçi benim de suçum olabilir.Suçu kendimde aramaya çalıştım ama yaptığım yatırımların kötü olmadığını düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Governor -- 30 Mayıs 2021; 15:41:45 >
Unuttuğumu sandınız ama sizi denedim.
YATIRIM TAVSİYEDİ DEĞİLDİR
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X