Şimdi Ara

Mr. Selfridge (2013)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Göz alıcı lüks bir yaşama sahip olan Selfridge'in yükseliş günleri, renkli hayatı ve hızlı yaşamının kendisini nerelere götürdüğünü konu alan Lindy Woodhead'in Shopping, Seduction and Mr Selfridge isimli kitabına dayanılarak hazırlanan Mr Selfridge'de Harry Gordon Selfridge karakterini tanıdık bir isim oynayacak. 2004-2011 yılları arasında HBO dizisi Entourage'da Ari Gold karakteriyle izlediğimiz Emmy ödüllü aktör Jeremy Piven dizide İngiltere'nin Oxford Caddesi'ndeki ünlü büyük mağaza Selfridges'in kurucusu olan Amerikalı girişimci Mr Selfridge'i oynayan isim olacak. Selfridge, özgürlük ve modernlik açısından çağın güçlenmiş ve değişim geçiren kadınlarına seks kadar heyecan verici olarak tabir ettiği alışveriş yapma alışkanlığını kazandırmaya çalışacak. Mutlu bir evliliği olmasına karşın renkli ve hızlı yaşamında göz alıcı şov kızları ve film yıldızlarıyla ilşkisi olan Harry zamanla kumar alışkanlığını da edinecek.
     Mr. Selfridge (2013)

Mr. Selfridge (2013)

Mr. Selfridge (2013)

• Dizi yanlız on numara gidiyor umarım iptal olmaz. Jeremy Piven gene döktürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deis Gorte Ezhcki

Dizi yanlız on numara gidiyor umarım iptal olmaz. Jeremy Piven gene döktürüyor.

temeller iyi atılırsa yeni bir ingiliz efsanesi .
  • Konusu pek işlenen bir konu değil , ilgi çekebilecek bir dizi. Listeye eklemekte fayda var.
  • Arkadaşlar başka izleyenler var mı? Ne diyorsunuz izlenmeli mi insana bir şeyler katıyor mu? Kaliteli mi? Başlamayı düşünüyorum ben de...
  • güzel dizi.
  • Film'in başrolünde Emre KINAY'mı var? Yani ikizi olsa ancak bu kadar Emre KINAY'a benzerdi,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dizi çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Chevin

dizi çok iyi.

+1
  • tarif edemediğim bir sıcaklık veriyor bu dizi bana bunda jeremy piven'ın etkisi büyük tabi ki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.