acaba rtx ekran kartı mı yapıyor bu işleri? ağız kaş göz tamamen oturtulmuş ben böyle bişey görmedim herkesin ferresini yapabilirsiniz |
{mrdeepfakes} Hangi Programı Kullanıyor?
{mrdeepfakes} veya {mr deeep fakes}, yapay zekâ (AI) destekli deepfake videolar oluşturan bir platformdur. Kullanıcıların video içeriğini manipüle etmelerine ve gerçekçi olmayan gerçekçi sahte videolar oluşturmalarına olanak tanır.
{mrdeepfakes}, deepfake videolar oluşturmak için aşağıdaki programları kullanır:
- Fakiefy: Bir kişiye ait gerçek bir videoyu yeni bir kişinin yüzüyle değiştirmenize olanak tanıyan bir web uygulamasıdır.
- DeepFaceLab: {mrdeepfakes} tarafından da kullanılan ücretsiz ve açık kaynaklı bir deepfake oluşturma yazılımıdır.
- Faceswap: Yüz değişimi deepfake videolar oluşturmak için kullanılan başka bir ücretsiz ve açık kaynaklı yazılımdır.
Bu programlar, makine öğrenimi algoritmaları kullanarak orijinal videodaki yüzleri yeni yüzlerle değiştirir. Ayrıca, dudak senkronizasyonu ve yüz ifadeleri gibi ayrıntıları da göz önünde bulundurarak sonuçların mümkün olduğunca gerçekçi olmasını sağlar.
{mr deepfakes} platformu, bu programları kullanarak çeşitli amaçlar için deepfake videolar oluşturmanıza olanak tanır. Bunlar arasında eğlence, eğitim, sanat ve sosyal yorum yer alır. Ancak, deepfake teknolojisinin kötü amaçlı kullanımlarının farkında olmak ve içerik oluştururken etik hususları dikkate almak önemlidir.