Şimdi Ara

MrSharpKnife=0 R Pozitif Banlanmıs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Sakın Ban Fln demeyın konu dısına actım konuyu arkadasımız banlanmıs 4gun yok aramızda hakkımızı helal edelim cok uzuluyo

• Niye 4 Gun Icinde Olucekmi ? [Allah korusun]

4 Gun Sayili Gun Cabuk Gecer ..

Seni Seviyoruz 0 RH :D

Not : Kan Grubum 0 Rh Pozitif
  • şaka şaka

valla kimin kimde hakkı kalırki helal olsun(Not: pek sevmezdim süt oğlanı yaw)(pek tanımıyodum)

• Temiz çamaşır falan yollayın lazım olur

Tövbe tövbe
  • g.olsun hemen ıyılesse bari.

saka maka cabuk gecer ya 4 gun
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Temiz çamaşır falan yollayın lazım olur
    />

Tövbe tövbe

işkencede yapıyolar mı

• adam forumsuz yasayamıyo ben ne yapam msnden zıttırı vıttırı yazıyo bakıyom o yazmıs
  • Pamuk Tıkanır .Ölü yıkanır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eternal_Fox

Pamuk Tıkanır .Ölü yıkanır

bu espiriler tarih oncesi bildigim kadarıyla
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Temiz çamaşır falan yollayın lazım olur
    />

Tövbe tövbe

• sende acil servis gibisin kim uzaklaştırılsa banlansa ilk senin haberin oluyo hemen konu açıyorsun abi kouşn koşun .. banlanmış way bea olaya bak
  • eueheheheheh
    şaka gibisiniz be bu ne :D
  • Geçmiş olsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheBestClanAndChaR

sende acil servis gibisin kim uzaklaştırılsa banlansa ilk senin haberin oluyo hemen konu açıyorsun abi kouşn koşun .. banlanmış way bea olaya bak

ßu Benım Actıgım ilk konu canem
  • tüh
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheBestClanAndChaR

sende acil servis gibisin kim uzaklaştırılsa banlansa ilk senin haberin oluyo hemen konu açıyorsun abi kouşn koşun .. banlanmış way bea olaya bak

Fakesidir
    Baksana Esprime bile laf attı çok belli ediyor
  • Ya Arkadasım Senın Anlama Kapesitenmı yok postun fazla diye kendini biseymi zannediyon?

Sizden Kucucuk Bisey İstedim Bir Seyle Dalga Gecmesenız Olmuyo Sanki Espirinde Mukemmeldi bak herkes yerlerde guluyo tovbe tovbe tamam sizden bidaha bisey istemeyiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: FromWarriorII

Ya Arkadasım Senın Anlama Kapesitenmı yok postun fazla diye kendini biseymi zannediyon?

Sizden Kucucuk Bisey İstedim Bir Seyle Dalga Gecmesenız Olmuyo Sanki Espirinde Mukemmeldi bak herkes yerlerde guluyo tovbe tovbe tamam sizden bidaha bisey istemeyiz

Gayet iidi espri , bence anLama kapasitesi var sende altta kalmamak için eziklik kompleksine girip olayı post a vuruosun ..

Adam banlandı die kendimizi mi öldürelim 4 gün sonra gelir elbet ..
  • 0-6 yas icin komik gelebilir l.j nin yaptıgı espiriye bisi demiyom ama eternalinki mazide kalanlar listesindeydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FromWarriorII -- 5 Ağustos 2007; 12:07:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.