Şimdi Ara

MrTeaM den görüntüler.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• çok harika ss ler
    zaten orda kasılır başkada yerde değil
  • harbi çok harika yani Allah sahiplerine bağışlasın nasıl bir sabır vardır sizde anlamadım ben 59 a kasarken sıkılıyorum siz 80 kasıyosunuz yorulmuyosunuz:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibrahimisbilir

harbi çok harika yani Allah sahiplerine bağışlasın nasıl bir sabır vardır sizde anlamadım ben 59 a kasarken sıkılıyorum siz 80 kasıyosunuz yorulmuyosunuz:D

• quote:

Orjinalden alıntı: ibrahimisbilir

harbi çok harika yani Allah sahiplerine bağışlasın nasıl bir sabır vardır sizde anlamadım ben 59 a kasarken sıkılıyorum siz 80 kasıyosunuz yorulmuyosunuz:D

Char onun sa ne mutlu adamaÇok güzel char
  • 76 lvl olan benim charm...forumdan oyun icinde tanıstıgımız arkadaslarda var ...hatta dün aksam bi arkadasla party de beraberdik...
  • quote:

Orjinalden alıntı: LADY__MARTHA

76 lvl olan benim charm...forumdan oyun icinde tanıstıgımız arkadaslarda var ...hatta dün aksam bi arkadasla party de beraberdik...

sen mersinden miisn kardeş ?
  • HAYIR ANKARA
  • ya Lady Martha klanında ki koxperlerden haberin yok mu senin ? ya da haberin varda yokmuş gibi mi davranıyosun? yada haberin varda sesini çıkarmıyomusun? sana isim ve adres bile vereyim klanında kimin nerede her gece koxpla kasarak sabahladığını bildireyim eğer haberin yoksa.. bu konuya duyarsız kaldığın sürece gözümde hiç bi değerin yok.. sürekli konular açıyosun resimler koyuyosun ama önce klanında illegal işler yapan adamlarla bi ilgilenmeni umardım
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.