Şimdi Ara

MS-16F3 mu 170 em mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bayram kampanyasindan monster almayı dusunuyorum. Iki modelinde 3500 tl olan versiyonlarına baktım. 170em 17" 7970 ekran kartı çift fan aluminyum kaplama gibi farklılıklara sahip. MS-16F3 ise 15" ekran gtx 680 ekran kartına sahip. Diğer tüm özellikler aynı 750 gb hdd+ 120 gb ssd i7 3610 işlemci 16 gb ram sizce hangisini almak daha mantıklı aslında 170em herşeyiyle çok iyi ama ekran kartı beni düşündürüyor gtx680 olsa çok farkeder mi diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi absolutelytrue -- 27 Ağustos 2012; 12:00:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 170em kasa olarak daha iyi daha şık diye biliyorum. Ekstradan klavye ışıklandırması falanda var. 7970m le 680m arasında oyunlarda fark yok denilebilir ikiside kafa kafaya, CAD gibi profesyonel yazılımlardada 7970m açık ara farkla öndedir ne olarak kullancağına göre seçebilirsin ekran kartını. Ama amd ekran kartlarının genelde driver sorunu vs olur ama nvidia kartları daha stabil oluyor sonradan kafan ağırmaz pek. Ayrıca 680m kepler mimarisidir daha soğuk çalışır, biyerde bi testte 7970m yoğun yük altında 80-95 derece, 680m ise 70-85 dereceye çıkıyor diye okumuştum ama genel olarak daha serin çalışır nvidia. Ve nvidianın optimus denen bir teknolojisi var güç tasarrufu sağlıyor, yük altına girdiğinde dahili nvidia ekran kartını, boştayken webdeyken falan normal intel hd4000 i kullanarak enerji tasarrufu yapıyo bu da bataryadan sana ömür kazandırıyo. AMD ninde benzer bi enduro teknolojisi var ama berbat kısaca hiç stabil değil 7970m de bu sebepten oyunlarda falan performans sıkıntıları yaşayanlar var baya, batarya konusundada nvidia amd den iki kat daha fazla batarya ömrü sunuyo. Ve nvidianın physx vs bisürü teknolojisi var bende 7970m den 680m e geçenlerdenim monsterda bu belirsizliklerden dolayı Karar senin aşağıdaki linkte tüm karşılaştırmayı inceleyebilirsin

http://www.notebookcheck-tr.com/GeForce-GTX-680M-vs-Radeon-HD-7970M.78313.0.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    realme gt 2 mi Mi 12 lite mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.