microsoft un optical comfort desktop setini aldım hani şu klavyede bilek koyma yeri deri olandan iki bağlantıyı da ps/2 den yaptım klavyenin ki zaten ps/2, mouse usb kablo olmasına rağmen adaptör le ps/2 ye çevrilip öyle takılıyor
bu şekilde taktığımda mouse da garip bi yavaşlama var sol tuş 3-5 kere bastıktan sonra tepki veriyor, mouse usb den taktım bu seferde bilgisayarı açtığımda ta klavyeyi çalışmıyordu (klavyenin kablosunu hiç ellememe rağmem) aygıt yöneticisinde gözüküyor ama ünlemli (!) sorun ne bilmiyorum tekrar tanıtıyorum bu sefer çalışıyor bilgisayarı tekrar başlatırsam klavye çalışmıyor aynı mevzu tekrarlıyor ya mouse dan feda edip kafayı yicem bi sol click yapana kadar ya da her seferinde klavyeyi tekrar kurucam, acaba donanımsal bi sorun oalbilirmi, yada bi uyumsuzluk falan??? bi yardım lütfen....
( amd 3000, gigabyte nf4, 2x512ddr, xp pro sp2., microsoft un driverı 5.2 olan en son sürüm yani )
BENCE DONANİMDEN DEİL BU SORUN SENİN ÇEVİRİCİNDEN OLABİLİR KLAVYEYİ DE KALDIR DE VE SONRA YENİLE DE OLMADI USB SİNİ BAŞKA USB YE TAK DENE