Şimdi Ara

MS Quints

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde 3 adet Movement Speed Quints var sizce bunlar işe yarar mı gereksiz mi genelde jungle oynuyorum ve bu yüzden işe yaradığını düşünüyorum

• Olaf, udyr gibi gap closer olmayan herolarda ise yarayabilir ama gereksiz gibi geliyo bana ( kullanan var)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • warwick için ideal.
  • En sevdiğim quintler. Westte yeni hesap açtım, 20 olunca direk aldım(Çok oplar ayrıca). Ap ve Tanklarda çok işe yarıyor.
  • Morde içinde güzel olabilir ama denemedim.
  • Udyr de marklar attack speed , quintler movement speed , seallar armor , glyph ler attack speed oynuyorum.Udyr için olabilecek en iyi rune page olduğu kanaatindeyim.Zaten phoenix le jungle aşırı hızlı attack speed runelarla.Adamlar biraz açılırsada affetmiyor udyr ms quintler varken.Birden bootsla başlarsan.
  • Bazı herolarda kullanıyorum özellikle Alistar ve Warwick'te çok güzel oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • stonewall008den kaptigim taktik:0/21/9 git ms al her ikisinde de ms quintler de var tabi udyr al ve bot+3pot basla 405 ms oluyor bear ile 452 gap closer olmasa ne olur tri bushtan adamin ustune ayi durusuyla kos ne yapacagini sasiriyor zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SwiftShadow

stonewall008den kaptigim taktik:0/21/9 git ms al her ikisinde de ms quintler de var tabi udyr al ve bot+3pot basla 405 ms oluyor bear ile 452 gap closer olmasa ne olur tri bushtan adamin ustune ayi durusuyla kos ne yapacagini sasiriyor zaten

Aynısını Alistar ile yapıyorum mobility kastığımda 464 ms oluyor çok eğlenceli
  • Udyr, Cho', Alistar, Sejuani için alıyorum. Tabiî orman giderken. Ben beğeniyorum, işime yarıyorlar. Çok ciddi ikilemdeyim mesela şu sıralar. HP regen mi flat HP mi, attack speed mi yoksa movement speed mi alacağımı şaşırıyorum genellikle. Udyr, Cho' ve Alistar için MS quintlerini alıyorum da diğer jungler herolar için de almak istiyorum aslında.
  • Udyr, Cho', Alistar, Sejuani için alıyorum. Tabiî orman giderken. Ben beğeniyorum, işime yarıyorlar. Çok ciddi ikilemdeyim mesela şu sıralar. HP regen mi flat HP mi, attack speed mi yoksa movement speed mi alacağımı şaşırıyorum genellikle. Udyr, Cho' ve Alistar için MS quintlerini alıyorum da diğer jungler herolar için de almak istiyorum aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mec_Cem

Olaf, udyr gibi gap closer olmayan herolarda ise yarayabilir ama gereksiz gibi geliyo bana ( kullanan var)

cassio da bile işe yarıyor bence.Çünkü yaklaşık 3 tanesi 20 ms filan veriyor,q skilini tutturduğunda %20 ms veriyor daha fazladan ms alıyorsun kaçıyorsun yada kovalıyorsun.Ap runelarını çıkardım ms runelarını koydum resmen manyak oluyor :D.
  • o runeların hastasıyım en kısa zamanda almam lazım
  • Parasızlıktan rune alamadım Shacoda bile onları kullanıyorum :D Sanırım artık Flat AD Quints almalıyım :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.