arkadaşlar ms wordda nasıl dizin oluşturabilirim. yani ödev içinde geçen aynı kelimelerin hangi sayfalarda olduğunu göstermek için ne yapmalıyım. mesela ödev içinde geçen psikolog kelimelerinin hangi sayfalarda geçtiğini göstermek istiyorum. ama wordda aynı içindekiler tablosu hazırlattığımız gibi hazırlatmam gerekiyor. yardımcı olursanız sevinirim.
yaf hiç bilen yok mu bunu
kardeş ctrl + f ile arattırıp yeni bir word belgesinde yazabilirsin kaçıncı sayfa olduğunu.
kolay bir yol bilmiyorum... arkadaşın dediği gibi crtl+f ile bulup not alacaksın. Başka bi fikrim yok
ilginiz için teşekkürler arkadaşlar. ctrl+f benimde aklıma geldi ama öğretmenimiz otomatik istiyordu. nasıl yapılacağını buldum. ben anlatayım. önce almak istediğimiz cümleyi tarıyoruz (blokluyoruz). daha sonra ekle menüsünden dizinler ve tablolar seçeneğini seçiyoruz. daha sonra girdi işaretle seçeneğini seçiyoruz. çıkan pencereden tümünü işaretle diyoruz. ilk kelime için işlem böylelikle bitiyor. bütün almak istediğimiz kelimeler için aynı işlemi yapıyoruz. en son oluşturmak için ekle menüsünden dizin ve tablolar seçeneğini tıklayıp tamam dediğimizde işlem bitiyor. benim işime yaradı umarım sizinde işinize yarar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme