Üstad bu dandik kasa bilgisayarları almanızı tavsiye etmem. İlanlarımda görürseniz Hp pavilion var satışlarımda 10.000 tl ye 5500u, metal kasa, ips ekran, lisanslı windows 11 ve lisanslı office kurulu, b&o ses sistemli, iki kademe aydınlatmalı klavye. birkaç kere kullanıldı. |
MSI 14 inç laptop 8.499 TL (3. sayfa)
-
-
Hepsiburada'da 8.999 TL olarak stokta.
https://www.hepsiburada.com/msi-modern-14-c11m-216xtr-intel-core-i3-1115g4-8gb-256gb-ssd-freedos-14-fhd-tainabilir-bilgisayar-p-HBCV00004II9MZ?magaza=Techburada&url_src=and-product-detail
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihaz elime ulaştı arkadaşlar kutudan çıkarıldı kurulum yapıp daha sonra yorumları yazıcam
1-Ram yerleşik 8 GB kalıcak
2-Ekran IPS gayet iyi
3- Kasa ve Klavye süper
-
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Ram arttırmak için boş slot var mı?
-
maalesef hocam 1. maddede yazdım slot yok ram için
-
Satış ilanında max ram 16gb yazmışlar ona istinaden sormuştum. Üçkağıt yapmışlar resmen.
-
Merhaba Hocam, 8gb ram'ın kaç gb si kullanılabilir durumda?
-
7.71 gb kullanılabilir.
-
Bende de bir ASUS var benzer özellikte. Bu cihazlar genellikle 8 ram destekliyor, anakart bios güncellemesi ile max 16'ya kadar destekliyorlar (daha üst ram takarsanız açılmıyor)
CPUX programına göre benim asusta 2 slot var, sanırım slot olarak gördüklerinden biri anakarta bütünleşik ram, bende bunları takmamışlar, 4 gb bir ram ile gelmişti makine. Söküp 16 gb yaptım, sorunsuz kullanıyorum.
Bakalım istediğim fiyata satabilirsem bu linkteki lenovo ya da msi laptopu alabilirim.
-
sarj etmek ıcın nasıl bır powerbaNK lazım?typ c ile sarj etmek ıstıyorum.veya direk teledon gıbı sarj edebılır mıyım?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X