Şimdi Ara

Msi 163a notebook açılışta bazen açılmama sorunu lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • msi marka bir laptop aldım t7500 işlemci 8600gt ekran kartı olan 4gb ram (2 idi ben 4 yükselttim) özellilkerlinde sorun şuki ilk aldığım gün herzaman yapmasada bazen açılırken boot ekranında kalıyor ve hiç bişiy yapmıyor açılmıyor sadece setup için del boot için f11 falan yazısı çıkıyor ve kalıyor öylece sora internette araştırdım birtane böyle sorun yaşayan olmuş servise götürmüş servis bataryayı çıkarmış geri takmış ve düzeltmiş bu sorun bende öyle yaptım bataryayı çıkarıp güçten çektim makineyi sora açtım ve düzeldi fakat çok sık olmasada bu sorun devam ediyor yani seyrekte olsa bu şekilde kaldığı oluyor kilitleniyor boot ekranında bu forumda bazı arkadaşlarda batarya çıkar falan demiş ama bu bir arızamıdır batarya çıkarınca neden düzeliyor sorun nerede bilen varmı? birde bios update yapayım dedim onuda beceremedim bios da usb flash la bootla diye bir seçenek yok e sata boot var dvd birde hdd boot seçeneği var internet sitesinde usb den biosu güncelleyin diyor dosyasınıda indirdim ama usb den boot yapamadım
    biosu neden güncellemek istiyorum çünki bu sorun acaba ondan kaynakalanabilirmi diye

lütfen bilen varsa bişiler yazsın gerçekten çok canım sıkıldı bu nasıl bir iştir?

• biostan sisteme overclock çekiyor musun?
    dediğin model msi gx 600
  • overlock falan çekmedim oynamadım zaten auto hepsi ama overlock çekmiş olsam normalmi? çekmediğime göre bu durum nedir bir cevap verseniz off gidip iade edecema ama memnunumda çok hızlı gx600 evet
  • flod olacak ama ya bir bilen yokmu arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.