Şimdi Ara

Msi 3080ti ventus 3x oc 28000tl(termal pad ve macun degistirildi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Malatya İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Msi 3080ti ventus 3x oc 28000tl(termal pad ve macun degistirildi)

Güncelleme10/01/2022

*bu modelde termal padler kalitesiz oldugu için vram sıcaklıgı 104 derecelere kadar ulasabiliyormus.bende termal pad ve macun değisimi yaparak test ettim.mining yapmadıgım için sadece oyunlarda test etme sansım oldu.değiştirilmeden önce 2k full ayarlarda 90 derece gören vram sıcaklıgı su anda 70 in ustune cıkmıyor.

*Trex ile mining test ettim.ancak 88mh ile kazarken kendiliginden lhr tuning filan diyip 92 mh cikiyor ve 2 dk sonra geri 80 lere dusuyor.80mh dan 92 e tekrar cikip tekrar dusuyor.kisir bi dongude resmen:) ancak vram temp 86 nin uzerine hic cikmadi.miningden cok anlamadigim icinde 1 saat sonra kapattim.

Burdan kriptomadenciniz adli youtuber kardesime bir tesekkur etmek iatiyorum:)

kullanılan pad:Thermalright extreme odyssey*

Malatya ici elden tercihimdir.Ancak istek olursa yurtici kargo ilede gonderim yapabilirim

Amazonjp den satin aldim.04.01.2022 tarihinde elime ulasti.

Kullanmak icin aldigimdan kutusunu acip butun testlerini vs yaptim.ancak islemcim ile darbogaz yapiyor ve dolardaki artis sebebi ile butcemi fazlasiyla asmis durumda.verim alamadigim bi lukse donustu:)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 28000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Malatya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Bugün aldığınız kartın pad değişimi yaptınız ve satıyorsunuzMsi 3080ti ventus 3x oc 28000tl(termal pad ve macun degistirildi) 

• ilk mesajimi duzenlemeyi unutmusum:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt

Ayrıca madencilikten de pek anlamıyor

• nerazzuri kullanıcısına yanıt

Thermal pad degistirebilmek madencilere has bir meziyetmidir.miningden anlamadigimi belirtmek istedim cunku insanlari yaniltmak istemiyorum.girmis oldugum veriler dogru veya stabil olmayabilir.kendileri gelip evimde herturlu mining vs testlerini yapip satin almalari daha dogru olacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI RTX 3080 Ti Ventus 3x
    3 yıl önce açıldı
    ASUS GTX 980 Strix OC
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.