Bildirim
msi 3870 oc galiba bir sorun var yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kartın güç modu olabilir. bendeki nvidia da boştayken 650 mhz lik gpu hızını 275 e düşürüyor. güç+ ısı tasarrufu olsun die -
ama 3dmarkla test ve sonucu aynı sanıyede ekran aldım yıne aynı sonuclar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fafatara -- 30 Ocak 2008; 20:32:55 > -
Everest yeni çıkan ürünlerde doğru bilgi vermeyebiliyor..
muhtemelen bi sorun yoktur.. gönlünü ferah tut -
peki varmı bıldıgın dogru gosteren bır tane program -
bana gayet normal geldi hd3870 lerde enerji tasarufu modu var galiba boş yükdeyken hızını düşürüyor hem daha az ısınmış oluyor hem daha az enerji sarf ediyor 3dmarkda kastırdığında normal değerlere ulaşıyosa sorun yok demekdir -
quote:
Orjinalden alıntı: fafatara
peki varmı bıldıgın dogru gosteren bır tane program
gpu-z adlı program işini fazlasıyla görecektir -
quote:
Orjinalden alıntı: freestyler_07
quote:
Orjinalden alıntı: fafatara
peki varmı bıldıgın dogru gosteren bır tane program
gpu-z adlı program işini fazlasıyla görecektir
teşekkurler bu programda dogru cıkıyor -
kartında bi sorun yok sorun everstte doğru frekanslar catalyst control center de ati overdrive sekmesinde bunu yapmak için masaüstünde sağ tık/ati ccc/advanced/ati overdrive
yada gpu-z programıyla öğrenebilirsin.aşağıdaki linke tıkla çıkan pencerede #6 ya tıkla indir ve yükle
http://www.techpowerup.com/downloads/896/mirrors.php -
sroun gercekden everestteymıs gpu-z de degerler normal teşekkurler. Powerım 400 watt ondan korkdum hanı yetmıyormu dıye ama sorun yokmus anlasılan tesekkurler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X