Şimdi Ara

MSI 4070Tİ GAMİNG X VS VENTUS 3X

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba msi ın bu iki kartı arasında şu anda 8 bin liraya yakın fark var GPU render için kullandığımız sistemde 3070 yerine almak istiyoruz. Yeri geldiğinde kart %100 yük altında 12 saat çalıştığı olacak, kasa boyutu full-atx olduğu için bugüne kadar bir ısınma sorunu yaşamadım. İki model arasında extreme performansta 90mhz fark var ama soğutma konusunda da gaming x'in daha iyi olduğunu biliyorum. Sizce aradaki 8 bin lira farkı ödemeye değer mi? Teşekkürler, iyi forumlar.

• Hocam nerden baktınız bilmiyorum ama 8 bin lira fark çok. Ben sinerjinin sitesinden şimdi baktım, gaming olan 27.1k ventus da 30.9k. Sorunuza gelecek olursak arada kesinlikle 8 bin tl verecek bir fark yok, ucuzunu alın.

• Aklı Selim A kullanıcısına yanıt

Hepsiburada kampanya ile satıyordu ancak kampanya bitmiş olduğu için yetişemedik şu an dediğiniz gibi 30k civarı fiyatları teşekkürler yorumunuz için

• O paralara çıkıyorsanız PNY 4080 alın

PNY GeForce RTX 4080 16GB XLR8 Oyun VERTO EPIC-X RGB Üçlü Fiyatı (hepsiburada.com)

İnceleme

PNY GeForce RTX 4080 Verto XLR8 OC Review - Value & Conclusion | TechPowerUp

4070ti versiyonunu kullanıyorum bu kartın 23bine almıştım, aşırı sessiz ve serin bir kart, MSI'a o kadar paralar vermeye değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 14 Ağustos 2023; 17:32:20 >

• Asla bu kartlara bu paralar verilmemeli !

render performans tabloları;

Palit GeForce RTX 4080 GameRock OC review - GPGPU: Compute render performance (guru3d.com)

MSI GeForce RTX 4070 Ti SuprimX review - GPGPU: Compute render performance (guru3d.com)

Palit GeForce RTX 4070 DUAL review - GPGPU: Compute render performance (guru3d.com)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GAINWARD RTX 4070 GHOST 12GB GDDR6X 192 Bit Nvidia Ekran Fiyatı (hepsiburada.com)

18 k TL.

Ancak kartın şöyle bir handikapı var !

Gainward GeForce RTX 4070 Ghost Review | TechPowerUp

Yada o kadar paralara çıkacaksınız yukarıda arkadagısın dedıgı pny 4080 32,5 k TL. yada;

GAINWARD RTX 4070Tİ PHOENIX 12GB GDDR6X 192 Bit RGB LED Fiyatı (hepsiburada.com)

24 k TL ye bunu alınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 15 Ağustos 2023; 21:47:20 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.