Şimdi Ara

[SATILDI] MSI Gaming X GTX 1080 Ti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
2
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 MSI Gaming X GTX 1080 Ti

MSI Gaming X GTX 1080Tİ 11 GB 352 Bit

5 adet mevcuttur.

Test ederek alabilirsiniz.

Kutu mevcut değil.

Fiyatı çok uygun tutuyorum.

3500 TL

[SATILDI] MSI Gaming X GTX 1080 Ti

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 3500 TL Miktar : 5 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Ben burada polemik yapmak istemiyorum. Ben sana mining yapılmasıyla ilgili soru sordum sen direk bana asıl sorulması gereken soru değil diye konuya girip 1 saat konuşma yaptın. Cevabı evet veya hayır olması gereken soruya ukala ukala cevap verirsen bende bunu burada dile getirebilirim. Benim veya bir başkasının soracağı sorulara sizin karar vermeniz gerektiren bir durum değil biz aklımızda olan soruları sorararız eğer cevaplarınız uyarsa alırız konu bundan ibaret. Pazarlık konusunda sen fiyat belirlemişsin bende sana 3250 olursa alabilirim dedim. Bu her yerde olabilecek bir şey sen olmaz dedin bende olursa arayabilirsin dedim. Burada yanlış bir şey yok. Yazdıklarına cevap vermicem dedigim gibi amacım polemik değil.

İyi satışlar.

• Arkadaşın üslübu biraz değişik kart ile ilgili sormamız gereken sorulara kendisi karar veriyor. Ararken buna dikkat edin.

• xKyre X kullanıcısına yanıt
    Akılda soru işareti kalmayacak şekilde cevapları verdim fakat ölü rakama koyduğum kartı daha da ölü rakama indirgemek istersen üslubum çok farklı olur. Ama saygı da kusur etmemek adına herhangi bir şekilde sözlü olarak kusur da etmedim. Keşke telefonu da açsan.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben burada polemik yapmak istemiyorum. Ben sana mining yapılmasıyla ilgili soru sordum sen direk bana asıl sorulması gereken soru değil diye konuya girip 1 saat konuşma yaptın. Cevabı evet veya hayır olması gereken soruya ukala ukala cevap verirsen bende bunu burada dile getirebilirim. Benim veya bir başkasının soracağı sorulara sizin karar vermeniz gerektiren bir durum değil biz aklımızda olan soruları sorararız eğer cevaplarınız uyarsa alırız konu bundan ibaret. Pazarlık konusunda sen fiyat belirlemişsin bende sana 3250 olursa alabilirim dedim. Bu her yerde olabilecek bir şey sen olmaz dedin bende olursa arayabilirsin dedim. Burada yanlış bir şey yok. Yazdıklarına cevap vermicem dedigim gibi amacım polemik değil.

İyi satışlar.

• xKyre X kullanıcısına yanıt
    Herşeyden önce telefona çıkacak kadar cesaretin yok. Polemiğe girilecek biri bile değilsin. İlanımı kirletme başka ilanlara salça ol

• Mining yapıldımı kartlarla

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fiyat takip , sıcaklık değerleri ve macun durumları nedir hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI GeForce GTX 1080 Ti Gaming X
    2 yıl önce açıldı
    [SATILDI] MSİ Geforce GTX 1080 Gaming X
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KEREM04283 kullanıcısına yanıt
    Yapılmış ;)

O kadar kart bir kişide olması normal durum değil zaten ..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • General Darknes kullanıcısına yanıt
    Max 71-72 derece. Bu arada arkadaşlar kartlar takastan gelen kartlar ve geçmişi hakkında benim bir fikrim yok. Durumu ve kondisyonu çok iyi kartların

• Mining olunca ne oluyor kartlara? Pek çok miningli kart kullandım. Kartın elinde yüzünde bişi yoksa, değerleri uçup kaçmıyorsa normal oyuncu kartıyla hiç bir farkı olmaz. Kimisi bunu bildiği halde fiyat kırmak için soruyor. Kimiside sanki cüzzamlı kart mualemesi olarak görüyor mining oldu diye.

• 4 adet 1080Ti satılmıştır. Kalan son adet.

• Son adette satılmıştır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.