Şimdi Ara

MSI 760GM-P21 (FX) AM3+ ve AMD FX4100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta yazan MSI 760GM-P21 (FX) AM3+ anakart ve FX 4100 işlemciyi aldım.Gördüğüm bazı yorumlarda anakartın bu işlemciyle uyumlu olduğu yazıyor.Ama bazı yorumlarda anakartın biosunun güncellenmesi gerektiği yazılmış.Anakartın usb bellekten biosu güncellenebiliyor.Eğer biosu güncellemek gerekiyorsa.

1-FX4100 İşlemciyi anakarta takıp usb bellekten biosu güncelleyebilir miyim?
    2-İşlemciyi tanımazsa bios menüsü açılırmı? Elimde başka işlemci yoktur.
    Şimdiden teşekkürler.

• Arkadaşlar bu anakart hakkında bilgisi olan yok mu?
  • 95w tdp desteği var anakartın, işlemci destek listesine bakabilirsin;

http://tr.msi.com/product/mb/760GM-P21--FX-.html#/?div=CPUSupport
  • Bildiğim kadarıyla ,üzerinde eski bios varsa güncelliyemiyorsun.

Anakartın tanıyacağı bir işlemci lazım.
  • Aynen hocam bios update isteyecektir, yakında bir pc'ci varsa görürüp biosu güncelletebilirsin
  • Anakart kutusunun üzerinde şöyle bir etiket var.
    Support AM3+ CPU with New BİOS B2 (Stepping Ready) .
    The labeling indicates that the mainboard has been updated with the latest BIOS and already supports the AMD AM3+ 8-core CPUs (B2 Stepping), so users can enjoy the extreme performance of the next-generation processors straight out of the box.

Bu ne demek arkadaşlar.İngilizce berbat benim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __İCE__ -- 20 Eylül 2012; 22:31:32 >
  • Arkadaşlar bugün işlemciyi takıp anakarta deneyeceğim.Bir zararı olmaz inşallah.Yukardaki ingilizce yazıdan bir şey anlayan varsa söyleyebilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: __İCE__

Anakart kutusunun üzerinde şöyle bir etiket var.
    Support AM3+ CPU with New BİOS B2 (Stepping Ready) .
    The labeling indicates that the mainboard has been updated with the latest BIOS and already supports the AMD AM3+ 8-core CPUs (B2 Stepping), so users can enjoy the extreme performance of the next-generation processors straight out of the box.

Bu ne demek arkadaşlar.İngilizce berbat benim.

benimde berbat ama birşeyler anlar gibi oldum
    Yeni BIOS B2 AM3 + işlemci desteği var.
    Anakart yeni bios ile güncellenmiş ve amd am3 8 çekirdekli işlemcileri destekler.Böylece kullanıcılar yeni nesil işlemcilerin aşırı performansının tadını cıkartabilir gibi birşey yazıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogan.bozaslan -- 21 Eylül 2012; 17:30:52 >
  • Anakartı ve işlemciyi taktım bu akşam.Direk tanıdı işlemciyi.Bios son sürümmüş. şimdide 8gb rami 3.6 gb görüyor.Galiba 64 bit işletim sistemi yüklemeliymişim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.