Şimdi Ara

MSİ 7950 >> GTX 970 Mantıklı mı ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
3.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: prototype1903

Bak birader kaba tabirle anlatayım işin matematiğini anlamadınız.Şimdi hd 7950 35 fps veriyor varsayıyoruz.2 Tane hd 7950 70 fps veriyor varsayalım.1 Tane gtx 970 te 70 fps veriyor olsun yani bu hesaba göre 2 tane hd 7950 bir tane gtx 970 eder.bu işin matematiğide yüzde hesaplamalarda 100 baz alınır senin dediğine göre 50 yi baz almam gerekicekti.
    Tersten gideyim senin hesabına göre %100 gtx 970 olsun hd 7950 %50 olur.Yani 2 katı olur gene ama 2 si arasındaki fark %50 değil %100 olur.Zaten söylemişin sonundada %50 olması için 50 fps veya biraz daha az alması gerekecektir.

ben ne diyorum sen ne diyorsun.ben miyim sorunun cozumu?2 sayfadir ben mi iddia ediyorum sudur budur diye bir bak bakalim soyle konuya bastan.ben diyorum ki salak sulak sitelere bakip sonuca varmayin.ben kabul ettigimde sorun cozulmeyecek cunku.tekrar soyluyorum degmez ama bu kadar hayat memat memat meselesiyse ve yaparsaniz benim de isime gelir cunku 280x kullaniyorum 970'e karsi ne kadar yavas gormus olurum yani benim icin hava hos cagirin 970 7900 serisi kullanan arkadaslari yapsinlar herkeste olan firestrike sky diver gibi 2 test cunku heaven ile kart karsilastirilmaz diyen de bir arkadas var.oc serbest cunku 7950 oc ile 280x oluyor diyen de var.oyun testi gibi olmaz ama en azindan fikir verir kullanici testi verisi uzerinden dogru olur.grafik puanlarina bakariz islemciyi dahil etmeyiz toplam puana bakip.yaparsaniz boyle bir sey yapin yani yoksa bu tartismanin bir yere gittigi yok uydurma sayilarla ki ben de uydurdum 50 75 belki onu da bilmiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: whodagang

Sayın Forum Üyeleri,

Hali Hazırda Kullandığım Sistem :

i5 4670k cpu
    Msi z87 GD 65 board
    Corsair 4x2 1800 Mhz Ram
    Msi 7950 gpu.

Bu parçalar içerisinden 7950 >> GTX 970 upgrade'i nasıl olur sizce ?
    Darboğaz konusunda sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum.

W.O.D ek paketinde tekrar pve yapabilirim TBC'den bu yana :) Raidlerde Ultra grafikler açık olarak 60 fps altına düşmemek istiyorum. Malum W.O.W da uzun bir aradan sonra yeni grafikler vs geldi.

Yardımlarınız ve yorumlarını rica eder,

bilgilendirmeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Dostum paran varsa geçebilirsin ama bence hiç acele etme. Zira büyük fark göremeyeceksin.

Hele bunu almak için hayatının bir yerlerinden kısacak isen kesinlikle anlamsız olur.

• Tamam işte iki kat demek %100 fark demek senin yaptığın gibi aradaki farkı çıkararak bulunmuyor 970 imkan olursa her türlü tercih edilir çok güç çekip çok ısınan sürücü ne bilmiyorum su an ben geçensene r9 290 kullandım 14.2 vardı betaları katmıyorum fifa oynayamıyordu doğru düzgün yani amd kart alıcaksan giriş seviye orta seviyede alıcaksın hd 7950 ile gtx 970 hiç bir şekilde kıyas kabul etmez kaldıki 670 in aşağısında bir kart
  • quote:

Orijinalden alıntı: prototype1903

Tamam işte iki kat demek %100 fark demek senin yaptığın gibi aradaki farkı çıkararak bulunmuyor 970 imkan olursa her türlü tercih edilir çok güç çekip çok ısınan sürücü ne bilmiyorum su an ben geçensene r9 290 kullandım 14.2 vardı betaları katmıyorum fifa oynayamıyordu doğru düzgün yani amd kart alıcaksan giriş seviye orta seviyede alıcaksın hd 7950 ile gtx 970 hiç bir şekilde kıyas kabul etmez kaldıki 670 in aşağısında bir kart

dostum bu dediklerini bana mi diyorsun yoksa ortaya mi diyorsun.burada mevzu ki ben basligi ezberledim 7950 mi almaliyiz yoksa 970 mi almaliyiz degil.bir arkadas cikti dedi ki aga benim 7950 kartim vardi eee sonradan 970 aldim iki kat fark var iki kat hizlidir 970 dedi.baska bir arkadas ki bu iki arkadas haricindeki insanlar ben de dahil ucuncu sahis oluyoruz dedi ki bir oyunda oldu diye genel olarak olmaz %50 olur.ben de %50 dedim benchmarklara bakarak ama oc ile yapilmis benchmarklar.iddiayi ortaya atan arkadas oc sevmiyor 7950'yi tam verimde kullanamamis 970'e de oc yapmiyor.iki kart arasinda %100 fark vardir nerede crysis 3 gibi oyunlarda bunu da olmaz diyen arkadas kabul etti ama iki kart arasinda neredeyse fark olmayan oyunlar da var ki onu da soyledi shadow of mordor diye benim testimi kullanarak.dersen ki senin kartin 280x nerede 7950 800 mhz olani.7950'ye oc cekince 280x gibi oluyormus pek katilmadigim bir gorus ama neyse.tartismayi yapan arkadaslar bf3 4xaa kapali bilmemne test edelim diyince iddiayi atan arkadas dedi ki o zaman ha 7950 olmus ha 970 olmus ne farkeder ve birakti olayi aslinda bitti mevzu ama sonradan baska bir arkadas acaip bir site verisi gosterip karistirdi ortaligi cikarilamayan tas bu.7950 zaten kalmadi artik oyle 800 mhz bir tek vatan satiyor sanirim onu da mining icin getirmisler.su anda ocli 280 var ki 500 kusur liraya alinabilir bir kart bence butcesi yetersiz olanlara sen de demissin zaten giris orta seviyesi alinir diye 280 de orta sinif.670'e 1200 mhz oc ceken var yine duz 7950'leri gecebilir yani bu kart bu karttan hizli olayi kullaniciya kartina oc durumuna gore degisir ben 760 ile 7950 gecen de gordum extreme intel islemci vardi adamda hatta ben 760 ile 770 gecen de gordum inno3d 1300 mhz miydi neydi.ust segment olarak amd'nin 290 serisini ben de begenmiyorum 780 alirim ondan iyi hatta aliyordum lightning islemcin yetmez olm filan zor durdurdular.bu mevzu karisik yani okuyanin feyz alacagi bir konu degil amd nvidia tartismasina donecek kesin diye ben mesaj bile atmadim ilk sayfada o yuzden uzatmaya gerek yok benim dedigimi de yapip yeni baslik acsak gelin 970 7900 serisi kullananlar bir sidik yarisi yapalim desek o da hos olmayacak o yuzden butce imkan verdikce guzel kart almaya calissin insanlar artik piyasada olmayan kart icin de tartismaya degmez.

• hocam yukarda arkadasların yazdığını okudum onlara söyledim yoksa ben fanatik değilim ama para varsa nvidia para az ise amd alırım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.