Şimdi Ara

msi 7970 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• GPU Temperature Comparison
    Idle Load
    MSI HD 7970 Lightning 39°C 76°C
    AMD HD 7970 45°C 78°C
    AMD HD 7950 43°C 75°C
    MSI HD 7950 TwinFrozr III 32°C 59°C
    GeForce GTX 680 45°C 85°C

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raweal -- 11 Kasım 2012; 14:42:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

MSI a gerek yok, Vatan indiriiminden Powercolor 7970 PCS+ alın 900 Liraya

Güç Kaynağı kasayla gelen mi ? Kaç Watt

650 wattt kasayla beraber gelen
  • quote:

Orijinalden alıntı: nigel gearsley

lightning boşta 27 tam yükte 60 aşırı yükte 70

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan0101 -- 19 Kasım 2012; 17:10:09 >
  • B.M.W Nvidia'da falan mı çalışıyor ? Bir tane amd önerdiğini veya övdüğünü duymadım. Tüm amd nvidia karşılaştırmalarında nvidia diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Bakın ben de uzun süredir forumu meşgul ediyorum, yeni konular açarak o mu bu mu diye Yıl başına kadar yeni sistem topliycam ALLAH'ın izniyle. Çok titizim en ince ayrıntısına kadar giriyorum, sonra işin içinden çıkamıyorum.
    Bazı bilmeyenler video'da 7970, 680'i ezmiş diyorlar. O videoda fabrika çıkışlı referans 680 ve 670 kullanılmış, gerçek bir 680 ve 670 değiller. Videoda da söylüyor zaten o bölümü duymak mı istemiyorlar işlerine mi gelmiyor anlamadım.

Sen önce bir karar ver kendin ne alacağına, sonra videoyu karıştırırsın. 7970'in hız aşırtarak karşılaşması %20 sürücü hız aşırtmalı 670 ve 680 ile denk şartlar oluşması için gerekiyor. 7970'in standart saat hızlarında değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

quote:

Bakın ben de uzun süredir forumu meşgul ediyorum, yeni konular açarak o mu bu mu diye Yıl başına kadar yeni sistem topliycam ALLAH'ın izniyle. Çok titizim en ince ayrıntısına kadar giriyorum, sonra işin içinden çıkamıyorum.
    Bazı bilmeyenler video'da 7970, 680'i ezmiş diyorlar. O videoda fabrika çıkışlı referans 680 ve 670 kullanılmış, gerçek bir 680 ve 670 değiller. Videoda da söylüyor zaten o bölümü duymak mı istemiyorlar işlerine mi gelmiyor anlamadım.

Sen önce bir karar ver kendin ne alacağına, sonra videoyu karıştırırsın. 7970'in hız aşırtarak karşılaşması %20 sürücü hız aşırtmalı 670 ve 680 ile denk şartlar oluşması için gerekiyor. 7970'in standart saat hızlarında değil.

mete bey neden kapanmış konuyu güncelleyip bana hakaret edıyorsun size yakışıyormu?Ben 20 yaşınayım belki benden büyüksünüz abimsizniz belki kardeşimsiniz keşke yapıcı yoruma bulunsaydınız.

Ben ilk günden beri gtx 670 almaya karar vermiştim daha sonra bütçe artırıp 680 almaya karar verdim.

anakart konusunda hala ikilemdeyim o kadar bunuda heycanıma tecrübesizliğime verebilirsiniz.İlkez kendi pc mi topluyorum iyi olması için sürekli araştırıp sorup soruşturuyorum.Bana göre ayıp birşey yapmıyorum ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

quote:

kardeşim zaten 7970 hem oyun için hemde render hesaplama v.b şeyler için üretilmiş bir kart biz quadro kartlarda niye oyun oynanmıyor çok kötü diyormuyuz hayır ozaman nvidia fanları sessizce uzaklaşsınlar

• quote:

MSI a gerek yok, Vatan indiriiminden Powercolor 7970 PCS+ alın 900 Liraya

Güç Kaynağı kasayla gelen mi ? Kaç Watt

Katılıyorummmm.
  • 650 watt yetmesine yeter ancak şuradaki yorumları görünce amd'den soğudum.
  • Kendımı bıldım bılelı amd kullanıyorum, bundan oncekı kartlarımda hd3xxx serisi, hd4890 vaporx, msi r6950 tf3 ve en son olarakta powercolor hd7970 vortex II. Ben memnun kalmasam herhangı bır sorunum olsa neden hep Amd alayım? Al lightning'i bak keyfıne. Sırf 3Dmark 11'de gtx gtx680 kafa tutuyor dıye nvidia alırsan yazık olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

quote:

Orijinalden alıntı: cnytaaa

7970 şimdi almayayım ölemi öneriniz

7970 iyi bir karttır fakat sürekli bir karalama kampanyası yapılıyor..

dh testlerinde de durum ortada..

ama sizin alacağınız fiyatta önemli sonuçta..

kaça alabiliyorsunuz ?..

Gözü kara fanatikler yüzünden millete 7970 tavsiye edilemez oldu. Nerede 7970 konusu geçse hemen o konuya damlayıp AMD ve 7970 i yerin dibine sokuyorlar.

Bıkmadınız mı deli gibi fanatiklik yapmaktan. Kuyruk acıları var nedir, yeni Driver ile performans artışı sağlandı diye.

7970 kullanıp sorun yaşayanlara lafım yok.. sonuçta adam o kartı almış sıkıntı yaşamış çözümü basittir muhtemelen ama neticede o kartı almış kullanmış kişi..

benim tepkim daha eline amd kart bile almamış olanların yazdığı karalama mesajları..

hayatında amd kart takmamış kasasına buraya gelip amd şöyle böyle demeye kalkıyor..

kusura bakmasınlar ama dikkate alınıp cevap yazmayı bile aslında hak etmiyor onlar..

Büyüksünnnnnn

• quote:

Orijinalden alıntı: osedon

Kendımı bıldım bılelı amd kullanıyorum, bundan oncekı kartlarımda hd3xxx serisi, hd4890 vaporx, msi r6950 tf3 ve en son olarakta powercolor hd7970 vortex II. Ben memnun kalmasam herhangı bır sorunum olsa neden hep Amd alayım? Al lightning'i bak keyfıne. Sırf 3Dmark 11'de gtx gtx680 kafa tutuyor dıye nvidia alırsan yazık olur.

msi 7970 hakkında ki görüşlerini belirtebilir misin acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter

650 watt yetmesine yeter ancak şuradaki yorumları görünce amd'den soğudum.

sakın 7970 alma paranida yazik etme bütçene göre gtx 670 veya 680 fiyat perfonmans amacın var ise hd 7850

Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun diye sorucak olursan bu kadar kart inceledikten sonra 7970 hala parasını hakeden bir kart değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bırgungeridonecegim -- 20 Kasım 2012; 9:40:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkyyy

quote:

sakın 7970 alma paranida yazik etme bütçene göre gtx 670 veya 680 fiyat perfonmans amacın var ise hd 7850

Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun diye sorucak olursan bu kadar kart inceledikten sonra 7970 hala parasını hakeden bir kart değil

Vallahi AMD den soğudum adam bir soru sormuş güç kaynağım yetermi diye millet neredeyse birbirini öldürecek sanki AMD ve Nvidia kazandıklarını bunlara verecek.
    Hadi B.M.W yi geçtim her konunun altında 670 savunuyor tamam güzel bir kart almışsın eyv. ta hemen her konunun altına 670 yazmayın artık.
    Sonra cenkky arkadaşa AMD kötülüyor nvidia fanı diyorsunuz alın işte adam f/p istiyorsan 7850 al demiş amd düşmanı olsa niye desin.
    gerçi niye düşmanı olsun orasıda ayrı ya, milletin kafa uçmuş konu nereden nereye gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drakeshark -- 20 Kasım 2012; 10:06:13 >

• quote:

quote:

Valla hocam zaten ben 7970 almıyorum. Aynen söylediğiniz gibi 7850 tam bir f/p ürünü. Ayrıca sapphire oc edition da çıkmış bu kart alınılabilir.

• quote:

quote:

quote:

Valla hocam zaten ben 7970 almıyorum. Aynen söylediğiniz gibi 7850 tam bir f/p ürünü. Ayrıca sapphire oc edition da çıkmış bu kart alınılabilir.

aynen zaten 60 fps üstü takıntın yok ise 7850 tam bir f/p canavarı ama 60 fps üstünü istiyorsan alıcağın kart gtx 680 olmalı o rakamlara çıkabiliyorsan eğer gtx 670 seviyesinde kalıyorsan powercolor vortex 7970 gtx 670 e alternatif olarak düşünebilir

• quote:

quote:

quote:

quote:

aynen zaten 60 fps üstü takıntın yok ise 7850 tam bir f/p canavarı ama 60 fps üstünü istiyorsan alıcağın kart gtx 680 olmalı o rakamlara çıkabiliyorsan eğer gtx 670 seviyesinde kalıyorsan powercolor vortex 7970 gtx 670 e alternatif olarak düşünebilir

Gördüğüm kadarıyla 7850 kullanıcısı çok. Alınası bir kart. 60 fps olsun yeterli hocam daha fazlasına gerek yok.

• quote:

quote:

Kendımı bıldım bılelı amd kullanıyorum, bundan oncekı kartlarımda hd3xxx serisi, hd4890 vaporx, msi r6950 tf3 ve en son olarakta powercolor hd7970 vortex II. Ben memnun kalmasam herhangı bır sorunum olsa neden hep Amd alayım? Al lightning'i bak keyfıne. Sırf 3Dmark 11'de gtx gtx680 kafa tutuyor dıye nvidia alırsan yazık olur.

En basıt ornegı Oc canavarı bır kart. Msi military class malzeme kullanıyor ki parcaların omru haylı uzuyor. Ln2 bıosu sayesınde Vram'lerde sınırlama olmuyor. Yukset saat hızları,msi kalıtesı,oc kapasıtesı.... En basıt ornegı @kaan0101 arkadasımız aldı ve kullanıyor+ harıkalar yapıyor o kart ıle. Nedense hd7970'i hala ınsanlar yerden yere vurabılıyor. Tamam driver konusunda baya bır sıkıntı cektık ama su an Catalyst creator'un basına cok deneyımlı bırı geldı ve cıkarmıs oldugu driver'lar ıle hd7970 gercek yerını buldu dıye dusunuyorum. Ben lightning alacaktım lakin hıc bıryerde bulamadım gıttım powercolor hd7970 vortex II aldım. Cokkkkkkk memnunum

• quote:

quote:

quote:

En basıt ornegı Oc canavarı bır kart. Msi military class malzeme kullanıyor ki parcaların omru haylı uzuyor. Ln2 bıosu sayesınde Vram'lerde sınırlama olmuyor. Yukset saat hızları,msi kalıtesı,oc kapasıtesı.... En basıt ornegı @kaan0101 arkadasımız aldı ve kullanıyor+ harıkalar yapıyor o kart ıle. Nedense hd7970'i hala ınsanlar yerden yere vurabılıyor. Tamam driver konusunda baya bır sıkıntı cektık ama su an Catalyst creator'un basına cok deneyımlı bırı geldı ve cıkarmıs oldugu driver'lar ıle hd7970 gercek yerını buldu dıye dusunuyorum. Ben lightning alacaktım lakin hıc bıryerde bulamadım gıttım powercolor hd7970 vortex II aldım. Cokkkkkkk memnunum

vatanbilgisayardan gidip alacağım,güç kaynağım 6 pin çıkışlı fakat 7970 8 çıkışlı bunu nasıl çözebilirim

• Guc kaynagında zaten normal elektrık kablosu var, ekran kartının ıcınde verılen ıkı adet pin kablolarını takarsanız sorun olmaz. Bır tarafı guc kablosu elektrık cıkısı, dıger tarafıda ekran kartının ıcınde verılen erkek-dişi kablo.Sorun olmaz. Eger stok bulamazsanız yada bıraz pahalı gelırse powercolor hd7970 vortex II yi de dusunebılırsınız. cok sessız ve serın bır kart saat hızları en yuksek 7970 lerdendir. 1100-1425
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.