Şimdi Ara

msi 7970 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Gözü kara fanatiklerin fikirleri, düşünceleri yorumları zoruma gitmez.

Bunu demeniz haklı olduğunuz anlamına da gelmiyor zaten.

ben gözü kara fanatik değilim en iyi perfonmansı hangi kart verirse onu alırım crossfire veya sli yaparım daha 2 gün önce crossfire yaptım her iki karttamı problemli olur ? kartlar 1100mhz hızında geliyor ama o hızı kaldıramıyorlar crossfire olunca 12.11 denilen sözde perfonmans driverı yüzünden yıllarca böe olmadımı ati ne yapsa eline yüzüne bulaştırıyor 7970 çıkalı bir sene olmuş adamlar daha yeni driver yazma zahmetinde bulundu eee bir sence önce 1200 liraya millet bu kartı aldı (ben dahil) insanları zayıf driverlara mahkum ettiler bir sene sonra perfonmans dirverı yazdılar ( hala sorunlu dirver ) bunamı başarı diyorsunuz bırak allah aşkına b una başarı denmez dense dense anca milleti enayi yerine koyduk alın size driver denir

• Sen bu Lightning leri almadan evvel de AMD için iyi şeyler söylemiyordun zaten.

Sorunlu diyorsun ama buna rağmen hala AMD almaya da devam ediyorsun bu kısım ilginç olmuş.

İnsan sevmediği sorun yaşadığı birşeyi neden tekrar tekrar alır ki.
  • 650 watt buna kımse cvp vermemış
  • 7970 son sürücüyle %30 performans artışı sağlamış ve bütün güncel oyunlarda 680 i geçmiş, üstelik 250 TL daha ucuz, hal böyleyken nasıl zoruna gitmesin arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurunc -- 8 Kasım 2012; 21:17:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnytaaa

650 watt buna kımse cvp vermemış

Yeter o konuda sikintin olmasin amd tarafi biraz toplaraniyor bu cikan driverla ama 7970 bugun oyunlarda ve genel olarak cok yeterli bir kart o konuda sikintiniz olmasin ancak ben fan vs degilim merak ettigim konu neden 7970 almak istiyorsunuz?Son aylara girmisiz yeni driver cikti adam gibi olan.Zaten nvidia gibi destekde vermiyorlar iyi sekilde bu konuda.680e oranla daha fazla guc ceken daha fazla isinan bir kart performans konusunda 680e fark attigi vs yok bu oyundan oyuna gore degisebilir teknik oalrak 680 daha basarili bi kart zaten 7970 geride kalmasa ghz edition diye birsey olmazdi.Bu kartlar boyle bazilari tarafindan ovulduugu gibi olsaydi 7990 cift ghz editiona guvenip sinirli stok cikarmazdi eger basarili olsalardi 680 gecmezdi 670 yakalamazdi normal sdonuclarini kartin eger basarili olsaydi burada bu karti alan daha fazla kisi olurdu Dunyadada. sonucta bana gore daha basarisiz bir kart.Simdi burada uzun uzun yazmayacagim performans konusunda ama 670 680 neden almiyorsunuz merak etitm kart performans olarak cok iyi ona laf etmiyorumda sanki daha iyi alternatifler var tabii alacaginiz fiyatta onemli.Isim vermeyecegim burada 670 ciktiginda almayin 670in pcbsi dandik nvidia gpunun gucune guvenip karti kucuk ve dandik pcbli yapmis diyenler amd icin 7970 aslinda guc tuketimi olarak ocli hali olacakti o ses problemide ynei modellerle gitti.Driver ucuyor bunu alan adam zaten cektigi gucvu vs umursamaz demisti simdi bir karti objektif degerlendireceksen ortada olacakin gordugunu soyleyeceksin.Kart perfromanstan olusmaz iyi kart dedigimizd ebaska faktorlerde varddir olmalidir.Ben nvidia fnai deiglim oyle olsa 7950 son indirimden sonra cok ucuzladi fp orani cok iyi cok yeterli bir kart demezdim.HD 7850 ler ciktiginda fpde cok iyi dieyip herkese onerecegime 660 cikana kadar eski kartlari onerebilirsdim 580 gibi.660 ciktiktan sonra bile 7870 halen cok fp bir kart hd 7850 gibi demezdim yani ben gordugumu soyluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 8 Kasım 2012; 21:18:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kurunc

7970 son sürücüyle %30 performans artışı sağlamış ve bütün güncel oyunlarda 680 i geçmiş, üstelik 250 TL daha ucuz

Yuzde 30 degil yuzde 30a kadar iyi bakin videoya.7970de 680de hepsi zaten suanda fazlasiyla yetelri iyi kartlar sadece sebebini merak ettim eger son surucu icin alacaksa arkadas biraz dusunsun derim cunku.250 tl daha ucuz demissiniz ama neden 250tl ucuzlatti amd soylememeisisiniz iyi olsaydi indirime gider miydi?
  • Ne kadar pahalıysa o kadar iyidir diyosun yani
  • sonuç olarak yani ?
  • Hayir alaklasi yok ben twstlere ve sonuclara bakarak soyluyorum ama pazarlama ilede ilgilenen biri olarak rekabet konusunda geri kalmayan hicbir urun rakibinin karisisnda fiyat indirmez demek istiyorum yani eger 680 performansi sunuyorsa veya daha iyisini yaopmissa ozel durumlar haricinde yani kissaca daha iyise bu kart amd zaten bu karti rakibinde dusuge tutmaz cunku o performans icin o fiyati koyabilir ama amd indirime gitti cuku kartlari satmadi basarisiz oldu usst segmentte bu seride,
  • Bmw bunu yav diye degil vay diye anlar egosundan.
  • 650 watta sorun yok ise kartı gonul rahatlıyla alabılırım doğrumu arkadaşlar? sonradan bır tane bı guç kaynağı alırım
  • herşeyi amd al gerekiyorsa ama ekran kartını amd alma çek gtx670 paran varsa 680 bak keyfine.
  • ne amd düşmanlari varmiş şu forumda hayret ile izliyorum bazilari sorun yaşamiş olabilir katiliyorum bende yaşadim ama benimkisi biraz değişiklik maksat ile yaşadim bugun 12.10 yükledim sonra dedim 12.8 e düşecek mi ve de düşürdüm problemsiz şurda 3 senedir amd kart ve sistemleri kullaniyorum fakat burda atilan uçuk iftiralar başima gelmedi ne hikmetse fatih dediği gibi bazilari nvida ajani yahut ordan para aliyor ki daha kasaya amd kart takmadan amd kötülüyor gel gelelim en can alici nokta 680 ve 79970 arasinda ki fark 250 performans değeri olarak 7970 daha iyi durumda mantiki in aktif yapanlar zati anlar ne alacaği

• sorun yasayip anlatinca ati dusmani oluyoruz bende 7970 ligtning kullandim hic menmun kalmadim driverlarindan control center acilmamasi probleminden tutta gecikme yirtilma gibi bir cok sorun yasadim ben ekran karti alacaklara ati onermiyorum benden demesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Gözü kara fanatiklerin fikirleri, düşünceleri yorumları zoruma gitmez.

Bunu demeniz haklı olduğunuz anlamına da gelmiyor zaten.

Arkadas tamamen haklı yüne bu kadar nvidia kullanıyorsunuz diye amd yı kotuluyosunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soru - güç kaynağım 650 W, 7970 çalışır mı?

Cevaplar; Nvidia daha iyi...

Nvidia ve AMD bu kadar kapışmıyordur...
  • çalişir her türlü yukarda adam demiş sorun yaşayinca ati düşmani oluyoruz o zaman bende intel düşmani olayim 3 tane intel sistem kullandim ya net çalişmadi ya bios da hata aldim ya da başka bişi ben bişi diyor muyum ? çok sevdiğiniz nvida 680 i 150 dolara bile her şey dahil üretmiyordur ama size 3 kat satiyor neden acaba amd şu piyasada rekabet sağlamasa intel gibi extrema işlemci 1000 dolar tarzinda ekran karti alirdiniz ayrica nvida driver çok iyi diyen arkadaş bundan 2 sene önce gts 250 kullandim 9800 gt de fakat bin dünya sorun yaşadim şimdi nvida kötü mü diyorum burda ağzi, yanan insanlar çiğlik atar doğruyu bile olsa.
  • Nerede bir AMD kart görseler cenkyyy ve B.M.W. hemen oraya atlarlar ! Sanırsın nvidia bunlara maaş veriyor
    Yahu size ne adam ne isterse alır ne demek aman sakın amd alma ? Biz size diyormuyuz enayilik edip okadar parayı vermeyin nvidiaya boşuna ?
    Ama sizide anlıyorum 1500 TL ye aldığınız kartlarınız 800-900 TL kartlara yada CF sistemlere geçilince haliyle strese giriyorsunuz zorunuza gidiyor
  • Bakın bende uzun süredir forumu meşgul ediyorum yeni konular açarak omu bumu diye yıl başına kadar yeni sistem topliycam ALLAH'ın izniyle çok titizim en ince ayrıntısına kadar giriyorum sonra işin içinden çıkamıyorum.

Bende gtx 680 alıcam bakın ne amd kullanıyorum ne nvidia tamamen okuduğum ve araştırmalarım doğrultusunda gtx 680 veya 670 e karar kıldım neden daha ucuza daha iyisi varken ben daha pahalı olan gtx 680 ni alıyım? gidip 7970 alırım ama almıyorum çünki kullananlar memnun değil

dedikleri gibi 1 sene olmuş sürücü güncellemesi daha yeni geldi aha fazla güç harcıyor daha fazla ısınıyor.Nvidia eski kartlarıjna bile destek veriyor yeni seri çıkınmca eski kartları unutmuyor hem nvidia'nın oynlarla anlaşması var buda bir avantaj

bencede gtx 670 veya 680 alın.

Bazı bilmeyenler video'da 7970 680 ni ezmiş diyorlar o videoda fabrika çıkışlı referans 680 ve 670 kullanılmış gerçek bir 680 ve 670 değiller.Viideoda'da söylüyor zaten o bölümü duymak mı istemıyorlar işlerinemi gelmıyor anlamadım

@kurunc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 11 Kasım 2012; 12:21:42 >

• bu forumda hd 79xxx serisi kullananların çoğunluğu tavsiye etmez ki kullanıpta testlerini yapanlar ya gtx 680 ya da gtx 670 kullanıyor...
    ama hd 4850 kullanan gelip buraya hd 7970 tavsiye eder.
    alıp kısa süreliğine hd 7850 , hd 7870 crossfire yapacağım diyeni anlarım ama AMD driver desteğini çok çabuk kestiği için
    onunda cazibesi kalmadı artık.
    Ne yalan söyliyeyim nvidia kullanıyorum physx'i var driver desteği geliyor zaten amd'deki gibi her an alınan bir kararla kartım
    üvey evlat muamelesi görecek diye bir endişem olmaz en azından

konu sahibine
    ■Bir adet 150 W 8-pin PCI Express güç konektörlü ve bir 75 W 6-pin PCI Express güç konektörlü 500 Watt (veya üzeri) güç kaynağı önerilmektedir.

http://www.amd.com/tr/products/desktop/graphics/7000/7970/Pages/radeon-7970.aspx#/2

tek kart için 500 watt power önerilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 11 Kasım 2012; 12:38:47 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.