Guc kaynagında zaten normal elektrık kablosu var, ekran kartının ıcınde verılen ıkı adet pin kablolarını takarsanız sorun olmaz. Bır tarafı guc kablosu elektrık cıkısı, dıger tarafıda ekran kartının ıcınde verılen erkek-dişi kablo.Sorun olmaz. Eger stok bulamazsanız yada bıraz pahalı gelırse powercolor hd7970 vortex II yi de dusunebılırsınız. cok sessız ve serın bır kart saat hızları en yuksek 7970 lerdendir. 1100-1425
tamamdır ozman kart var parasal anlamda da sıkıntı yok ay sonunda gıdıp alacağım kısmet olursa
quote:
Orijinalden alıntı: cnytaaa
quote:
Orijinalden alıntı: osedon
quote:
Orijinalden alıntı: cnytaaa
quote:
Orijinalden alıntı: osedon
Kendımı bıldım bılelı amd kullanıyorum, bundan oncekı kartlarımda hd3xxx serisi, hd4890 vaporx, msi r6950 tf3 ve en son olarakta powercolor hd7970 vortex II. Ben memnun kalmasam herhangı bır sorunum olsa neden hep Amd alayım? Al lightning'i bak keyfıne. Sırf 3Dmark 11'de gtx gtx680 kafa tutuyor dıye nvidia alırsan yazık olur.
msi 7970 hakkında ki görüşlerini belirtebilir misin acaba
En basıt ornegı Oc canavarı bır kart. Msi military class malzeme kullanıyor ki parcaların omru haylı uzuyor. Ln2 bıosu sayesınde Vram'lerde sınırlama olmuyor. Yukset saat hızları,msi kalıtesı,oc kapasıtesı.... En basıt ornegı @kaan0101 arkadasımız aldı ve kullanıyor+ harıkalar yapıyor o kart ıle. Nedense hd7970'i hala ınsanlar yerden yere vurabılıyor. Tamam driver konusunda baya bır sıkıntı cektık ama su an Catalyst creator'un basına cok deneyımlı bırı geldı ve cıkarmıs oldugu driver'lar ıle hd7970 gercek yerını buldu dıye dusunuyorum. Ben lightning alacaktım lakin hıc bıryerde bulamadım gıttım powercolor hd7970 vortex II aldım. Cokkkkkkk memnunum
vatanbilgisayardan gidip alacağım,güç kaynağım 6 pin çıkışlı fakat 7970 8 çıkışlı bunu nasıl çözebilirim
veeeeee kartıııı almışşş bulunmaktayımmm ılk başta çok korkuttu beni kasaya sığmadı:( biraz uğraştım karta zarar vermicek şekilde ve anakarta yerleştirdim.sonra kutu içinden çıkan 8 li güç kablolarını power den gelen kablolara bağladım ve erkan kartına gücü verdim monitor bağlantısını yaptım bilgisayarı başlattım.birde ne goreyım ekran goruntusu yok kabus gibi beni bir korku saldı kapattım yenıden açtım aman Allahım yıne goruntu yok ekran kartı çalışıyor fanlar donuyor gpu reactorden mavı ışıklar gelıyo ama goruntu yok.Kaynar sular dokulmeye başladı.Sonra guç bağlantı noktalarını kontrol ettım tam oturmamış yerıne otutturdum ve tekrardan pc başlattım veeeeeeeeeeeee goruntu geldıı çok şukur çalışıyo maşallah.perfonmansına gelince msi 7870 hawk ekran kartına oranla yuzde 200 fark ettı:))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme