Şimdi Ara

Msi 8600 gt o.c edition oyun problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle merhabalar demek istiyorum..

elimdeki 200den fazla oyundan sadece 3 veya 4ünde problem yaşıyorum. yaşadığım problem ise şu. normal bir oyunda 100 metrelik bir yolu 15 saniyede gidiyor iseniz ben o yolun 3 katı kadarını 1 saniye sürmeden geçiyorum:)

yani filmi çooook hızlı bir şekilde ileri sararmış gibi görüntü geliyor oynarken. sağ tuşa bir kere basıyorum bi ton yol gitmiş oluyor bir anda.

daha nasıl anlatabileceğimi bulamadım.

bu oyunlar

Beowulf
    The Stolen
    Freedom Fighters
    Just Cause
    Peter Jackson's King Kong

diğer yüzlerce oyunlarda hiç bir sorun olmadan çokda rahat ve akıcı bir şekilde oynuyorum..

mesela COD4 / Crysis / Rainbow Six Vegas 1- 2 ve piyasada olan oyunların çoğunluğunda en yüksek ayarlarda bile problem olmadı ve olmuyor..

Sistemim ise şöyle

Amd Athlon x2 6000 dual core 3.00 Ghz
    2 adet o.c.z performance ram 1024mb 800mhz ddr2
    300 gb sata 2 samsung hdd
    Msi K9N-NEO V3 Anakart
    Msi Nx 8600 gt o.c edition 256mb Ddr3 (nx8600gt t2d256e)

Driver olarak Msi'n kartla beraber verdiği sürücüleri kullanıyorum. Driver Güncellemesi gelmiş 8600gt için ama benim sürücüm msi'in verdiği farklı bir versiyon. yani v162.18 msi vers.

Ayrıca oyunda problem vardır diyecek arkadaşlar için şimdiden söyleyeyim aynı oyunları 3 4 defa farklı cd veya dvd'den yükleyip denedim aynı problem devam ediyor. bendeki oyunları başka bir makinede rahatlıkla oynayabiliyoruz..

Yardım etmeye çalışanlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım.. konuyu takip edicem inşallah kısa sürede sorunu halledicez. sizlerden başka bir umudum yok:) buradaki uzmanlar çözemezse kimse çözemez heralde..

Birde aranızda benimle aynı ekran kartını kullananlar varsa nvidia sitesinde yayınlanan yeni 8600 gt sürücüsünü kullanmamda sakınca olabilirmi ve siz bu saydığım oyunları hiç denedinizmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizsatar2 -- 6 Mayıs 2008; 23:42:43 >

• ekran kartı önerisi diye 100lerce konu var hergün aynı şeyler tartışılıyor:S ama şu sorunla ilgilenen kimsenin olmaması hayret uyandırıcı bişey:(
  • Sürücü güncellemesine vurgu yapmış fakat güncelleme yapmamışsınız.Bunu bir deneyin.

Ayrıca oyunlarda yaşadığınız şeyin sorun olup olmadığını anlayamadım.Kat kat hızlı oynuyorum diyorsunuz?

Neye göre kat kat hızlı oynuyorsunuz acaba?Yazılarınızın üstünden bir daha geçmenizi tavsiye ederim.
  • sorunun bıraz daha iyi anlatırsan yardımcı olabılırız sana
  • işletim sistemin windows xp ise amd nin sitesinden dualcore optimizer indirip kurman gerekiyor. kurulu değilse tabi. kurulu olmadığında bu tür hızlanmalar meydana geldiği için kurulu olmadığını düşünerek yazdım.
  • anlatamadığım bölümler için özür dilerim.

güncellemeyide denedim tamamen gitti oyunlar:) tabi tekrar kurmam gerekecek.

problem ise şu. normal bir oyunda 100 metrelik bir yolu 15 saniyede gidiyor iseniz ben o yolun 3 katı kadarını 1 saniye sürmeden geçiyorum:)

yani filmi çokkk hızlı bir şekilde ileri sararken gördüğümüz görüntü geliyor oyundayken. sağ tuşa bir kere basıyorum bi ton yol gitmiş oluyor bir anda.

daha nasıl anlatabileceğimi bulamadım. dualcore optimizer programınıda denicem. öyle birşey kurduğumu hatırlamıyorum. tabi kurduğum sürücülerin içerisinde benden habersiz kurulmamış ise. hemen arayıp indireyim şu programıda..

sağolun teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizsatar2 -- 6 Mayıs 2008; 23:41:10 >
  • x2 4000 üzerinde aynı kartı kullandım yazdıınız oyunları oynamadım ama dediiiniz problemle oynadıklarımın hçbirinde karşılaşmadım.
    dcore opt. da sadece gears of war da gerekti!!!

sürücüyü msi dan deilde nvidia dan çekin:::::::::: size önerdiii driver 169,21
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gigabyte 1660 ti O.C TR GARANTİ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zaten dediğim gibi 300den fazla oyun var elimde. içlerinden sadece yukarıdakiler bu problemi yaptı :( ayrıca dual core optimizer sürücülerle beraber yüklenmiş. indirip kurmak istediğimde eskisini uninstal etti.
  • ohh sorun çözülmüştür arkadaşlar.. yardımcı olan herkese teşekkürler.
    dualcore optimizer'ı tekrar kurduğumda durum düzeldi.. artık aylardır oynayamadığım oyunlarıda oynayabileceğim:)
  • Konuyu geç gördüm ama aynı şey benimde başıma gelmişti. Ctrl+Alt+Delete yapın. Görev yöneticisinden oyunun ismine sağ tıklayıp Benzeşmeyi Ayarla deyin, işlemcinin birini devre dışı bırakın sorun ortadan kalkıyor.
  • yukarıdaki işlemlere gerek kalmıyor hocam. amd'nin sitesinden işlemcinize uygun dualcore optimizer'i Seçtiğinizde problem düzeliyor.

ben öğrendim şimdide başkalarına öğretmeye çalışıyorum:) paylaşım ruhu budur heralde:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.