MSI 865PE NEO2-V 478PIN ANAKART (6788-070) marka bir ana kart aldim.Ama bir türlü çalismadi.Daha ilkkez anakart degistirdigim açin acaba yanlis bir seylermi yaptim onuda bilmiyorum.Eski kartimi söktüm(ecs P4VXASD2),Eski karti düzgünce taktim.Diger elemenlarida aynen taktim.Elemanlari dogru taktigima eminim.Bilgisayarin power dügmesine bastim.HDD lambasi,power lambasi,hatta cd-romlar bile çalisti.Ama görüntü yok.Setup falan açilmadi.Acaba nerde hata yaptim.Lütfen yardim edin.Bir anakart nasil takilir sisteme.Acaba islemciyi desteklemese herhalde hiç açilmaz?,islemcim p4 1,6GHZ 478pin islemci.Lütfen yardimmm..
inanırmısın aynı sorun bende de oldu şu anda elimde senin işlemcinin aynısı var ve ne yazıkkı senın aldığın bord 1.6 için uyumlu değil.Değiştirebiliyosan git bordu değiştir.Yada almişken tam olsun diyosan bide işlemci al bari:) Ben işlemci aldım.Yada sen baştan bi sistem toparla Amd falan:P Dediğim gibi arkadaşım o işlemciyı o anakarta çalıştırmayı deneme yorulma yani git geri ver... Bende paniklemiştim ulen ne oldu diye bu kadar sistem topladım bole bişe başıma gelmedi diye ama geliyomuş işte...
1.6 uyumlu değil diye birşey olamaz görüntü gelmiyosa ekran kartından ve ram den ve işlemciden şüphelen hesin bi yerleri eksik yapıyosundur oda olmadı anakrtın kitapçığında anlatır mhz hızlarını düşük nasıl ayarlıyacağını sanırım sorunun böyle çözülür
Ayni islemci ve ayni ekran kartim eski anakartta çalisiyor.Bende iki tane ekran kart1 var birde asus 9550ge td var.Ondada ayni problemi yasatti.Herhalde dedigin gibi ayarlarda bir problem olabilir.Kitapçigi ingilizce.Artik çözmeyi denemem gerek.Acele ediyorum çünkü Eger bozuksa geri göndereyim karti 78 gün süresi var herhalde..birileri senin islemcide çalismaz demisti.
islemci ucuz bir sey olsa degistirecemde pahali gelir simdi bana ilerde.Yani islemci haa.Bir kaç kere daha deneyeyim olmazsa degistireyim.Hepsiburada.com dan almistim degistirirler herhalde bir kaç kere daha deneyeyim..
acaba p4 2.4 islemci falan alsam desteklermi?
Dostum o anakartta o işlemci çalışmaz.. bu yüzden görüntü alamıyorsun.
Verdiğim linkte hangi işlemciye destek verip hangisine vermediğini öğrenebilirsin.
Arkadaşlar zor durumdayım ne olur bana yardımcı olun.... MSI 865PE Neo2-V ana kart Bilgisayarı açtığımda 5-10 sn çalışıyor kapanıyor ekranda da bir şey göstermiyor cd sürücüsüde çalımıyor Power kablısunu ana karta takarken yanlış bir şey yaptım galiba .. renkli kablonun ucunda HDD LED - RST SW - PWR SW - POWER LED uclar var ana kart üzerinde 19 ad. erkek giriş var zanedersem bunları doğru takamadım be olur bu caylağa yardımcı olun şimdiden teşekkürler....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme