Şimdi Ara

--- MSI 870A-G54 Kullanıcıları Yardimlaşma Platformu ----- (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.016
Cevap
5
Favori
71.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun kullanmaya başlamışsın soğutucun iyi sıkıntı olmaz bir de rica etsem cinebench 11.5 testi yapıp skoru söyleyebilir misin?
  • Hayırlı olsun kullanmaya başlamışsın soğutucun iyi sıkıntı olmaz bir de rica etsem cinebench 11.5 testi yapıp skoru söyleyebilir misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hotel Alcatraz

o.c genie lite enabled yapıp amd 630 umu 2.8 den 3.34 e yükselttim ama voltaj 1.440 civarında ? fazla mı biraz voltaj ayarını nereden düşürebilirim . xigmatek red scorpion soğutucum var

Voltaj fazla deil ama oc. genie dengesiz voltaj veriyor diger parçalara iptal edip auto ayarlarda işlemciye yüklen en son nereye kadar giderse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow_Six -- 14 Nisan 2012; 16:48:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boostcolic

Hayırlı olsun kullanmaya başlamışsın soğutucun iyi sıkıntı olmaz bir de rica etsem cinebench 11.5 testi yapıp skoru söyleyebilir misin?

Üstad cinebench dandik bir program tıpkı 3dmark gibi intel nvidia sevdalısı benim open gl 57,82 işlemci 4.38
  • beyler acil yardım lütfen

benim sistemde
    Geil Enhance Corsa 8GB 1600MHz CL9 Dual Channel Bellek Kiti (2x4GB) 1.5v
    MSI 870A-G54 (FX) model anakartta kullanıyorum.

ramlari 1600 yaptığım zaman mavi ekran sorunu ile karşılaşıyorum bunun çözümü yok mu?
  • kimse bilmiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknorrec

kimse bilmiyor mu?

BİRAZ RAMLERE VOLTAJ VER ÖRNG 1.560
  • quote:

Orijinalden alıntı: senol2985

quote:

Orijinalden alıntı: darknorrec

kimse bilmiyor mu?

BİRAZ RAMLERE VOLTAJ VER ÖRNG 1.560

bi sıkıntı olur mu acaba yanmasın sonra?
  • Yok yanmaz ben 1.65 e kadar verdim 1800 küsüre çıksın diye bisey olmadı hem seninkinin soğutucusu daha iyi
  • sorunu çözdüm beyler. yeni çıkan bios güncellemesini yapınca düzeldi.yardımınız için teşekkürler.
  • Hocam acaba bıos güncellemesini flash la nasıl yapıyorsunuz ben bilmiyorum flashla nasıl yapılacağını da

• quote:

Hocam acaba bıos güncellemesini flash la nasıl yapıyorsunuz ben bilmiyorum flashla nasıl yapılacağını da

flash nasıl yapıldığını kaba taslak biliyorum o yüzden başka bi arkadaş anlatsa daha iyi olur ama ben flash la yapmadım normal windows açıkken yaptım, hiç bir sorun çıkmadı tavsiye ederim...

live update den bios dosyasını indirdim sonra program kurar gibi yaptım o zaten kendisi halletti.sonra bilgisayar yeniden başlatılınca f1 e basıyorsun gerekli ayar felan varsa onu yapıyorsun (saat, tarih, harddisk le başlatma felan...) sonra windows sorunsuz açılıyor.

ayrıca anakartın çok önemli ve süper bir özelliği var biosun yedeğini flash a alabiliyorsun.işte bu dediğimin açıklaması:

M-Flash

Fazladan BIOS yongasına ihtiyaç duyan sıradan anakartlardan farklı olarak, MSI'ın M-Flash teknolojisi iki avantaj sunar. Ekstra bileşenlere ihtiyacı yoktur ve aynı zamanda tüm BIOS verisini USB sürücüye kaydetme özelliğine sahiptir. Kaydedilen veri yükseltme ve yedekleme amacıyla kullanılabilmesinin yanı sıraPC'nizi açabilme yeteneğine sahip taşınabilr bir BIOS yongası işlevine de sahiptir.

Özellikler
    - Herhangi bir USB Flash bellek kullanarak BIOS ayarlarınızı yedekler ve/veya geri yükler
    - Yükseltme sırasında ortaya çıkabilecek hatalarda tamir ihtiyacını ortadan kaldırır.
    - Gereksiz tekrar yazma süreçlerini azaltarak BIOS yongasının ömrünü uzatır.

• Acaba m flash la yapılanla windowstam yapılan arasında fark var mı? Çünkü yeni bios çıktı dediklerimde liwe update de gözükmüyordu

• quote:

Acaba m flash la yapılanla windowstam yapılan arasında fark var mı? Çünkü yeni bios çıktı dediklerimde liwe update de gözükmüyordu

yok kardeş yok ikiside aynı kapıya çıkıyor türkçe ise live update uzun süre gözükmüyor ing yükle live'ı gözükür
  • arkadaşlar 870 g 54 anakartım var fx olmayanı yeni nesil işlemcilerle kullanabilir miyim beyaz soket benimki
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilal000009

arkadaşlar 870 g 54 anakartım var fx olmayanı yeni nesil işlemcilerle kullanabilir miyim beyaz soket benimki

sanırım olmuyor bi ara olacak dediler hatta bios bile çıkardılar sonra geri çektiler onun için olamaz diyebiliriz çünki pin farkı var ama degiştirme şansın olmaz ise fx biosu yükle aynı bios ve dene ...en fazla çalışmaz ve eski bos'a dönersin
  • quote:

quote:

arkadaşlar 870 g 54 anakartım var fx olmayanı yeni nesil işlemcilerle kullanabilir miyim beyaz soket benimki

sanırım olmuyor bi ara olacak dediler hatta bios bile çıkardılar sonra geri çektiler onun için olamaz diyebiliriz çünki pin farkı var ama degiştirme şansın olmaz ise fx biosu yükle aynı bios ve dene ...en fazla çalışmaz ve eski bos'a dönersin

ya birakin şu buldozer merakını artik 6çekirdek al tak bitane..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Key

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Yegenim cezan bitti pistlere hızlı döndün ama şu altı çekirdek tavsiyesi olmamış buldozer varken neden phenom alsın bi açıklada anlayalım

• quote:

quote:

Yegenim cezan bitti pistlere hızlı döndün ama şu altı çekirdek tavsiyesi olmamış buldozer varken neden phenom alsın bi açıklada anlayalım

dayicim anantechden bir bench karşilaştirmasi yap senin o buldozerlere sonuçlarina kendin bak..anlatmama lüzüm varmi.

ayrica neden benim belleklerimden alin diye zamaninda bağirdigimida buradan az cok anlarsiniz sanirim ...http://forum.hardwarena.com/index.php?topic=26172.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 25 Nisan 2012; 22:54:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Key

quote:

quote:

dayicim anantechden bir bench karşilaştirmasi yap senin o buldozerlere sonuçlarina kendin bak..anlatmama lüzüm varmi.

ayrica neden benim belleklerimden alin diye zamaninda bağirdigimida buradan az cok anlarsiniz sanirim ...http://forum.hardwarena.com/index.php?topic=26172.0

Alıntıları Göster
    quote:

Yegenim onlar hikaye simdilik durum bu... yarın win 8 çıkınca işler degişir yeni mimari iyidir daha serin.. aradaki ufak fark yakında kapanır bu satıcılar şeytan herşey degişir

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.