Şimdi Ara

MSI 8800 GT Vs ATİ 3870 HANGİSİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• anakartında crossfire desteği varsa ve psu yetiyorsa 2 adet 3850 derim

tek kart alıcam diyorsan sonuna kadar 8800gt
  • KARDEŞİMSİN BEE MSI ALIYORUM OZAMAN SİSTEMİ DEĞİŞTİRECEM AMA ÖNCEKİ EKRAN KARTIM 1900 GT ONUDA SATMAYI DÜŞÜNÜYORUM 15 GÜN KULLANDIM SIFIR ALMIŞTIM NEKADARDAN GİDER SENCE
  • quote:

Orjinalden alıntı: ROADDEVİL

KARDEŞİMSİN BEE MSI ALIYORUM OZAMAN SİSTEMİ DEĞİŞTİRECEM AMA ÖNCEKİ EKRAN KARTIM 1900 GT ONUDA SATMAYI DÜŞÜNÜYORUM 15 GÜN KULLANDIM SIFIR ALMIŞTIM NEKADARDAN GİDER SENCE

1900gt fiyatlarını bilmiyorum fakat 120 160 arası fiyata satılır.
  • biraz zor alırsın msi 8800 gt yi ;)

Ben kaç gündür arıyorum hiçbir yerde yok!! o aras ekran kartını satarsın sende
  • data gate 1-2 ay gelmez dedi
  • Ben son seriden bir tane aldım, siz daha bekleyin.
    Şakası bir tarafa kart dehşet birşeymiş 7900gt den geçiş yaptım bu kadar fark beklemiyordum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK GEFORCE 7950 GT, GTX Vs.
    16 yıl önce açıldı
    Sparkle 9800 GT Nasıl bir kart?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • crysis bittikten sonra 8800 GTX i satıp HD 3870 alacağım, çünkü video işleme işlemleri HD video izleme düzenleme işlemlerime katkısı olacak bir ekran kartı
  • aralığın ilk haftası zotac amp! serisi kartlar gelecek heryere. şimdiden önsipariş verirseniz 2 ay kartsız kalmazsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogulcanozugenc

aralığın ilk haftası zotac amp! serisi kartlar gelecek heryere. şimdiden önsipariş verirseniz 2 ay kartsız kalmazsınız

Normal zotaclar gelecek ama ampler için herkes farklı birşey söylüyor. Pentada kesin bir tarih veremiyor, kendinizi amp olacak diye şartlandırmayın bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arsenicj

quote:

aralığın ilk haftası zotac amp! serisi kartlar gelecek heryere. şimdiden önsipariş verirseniz 2 ay kartsız kalmazsınız

Normal zotaclar gelecek ama ampler için herkes farklı birşey söylüyor. Pentada kesin bir tarih veremiyor, kendinizi amp olacak diye şartlandırmayın bence.

benim kartım var zaten. fakat eğer kart ihtiyacım olsaydı kesinlikle normal 8800gt alırdım. üzerine birde fan alırdım amp! hızlarını geçerdim. yada fan almadan direk amp! hızlarına aşırırdım. aradaki fark bana kalırdı onlada bir oyun alırdım. (crysis demeyin aldım zaten )

• quote:

quote:

quote:

benim kartım var zaten. fakat eğer kart ihtiyacım olsaydı kesinlikle normal 8800gt alırdım. üzerine birde fan alırdım amp! hızlarını geçerdim. yada fan almadan direk amp! hızlarına aşırırdım. aradaki fark bana kalırdı onlada bir oyun alırdım. (crysis demeyin aldım zaten )

Aynen oc parasını fana veya oyuna vermek daha mantıklı gerçi benimki msi kendinden oclu ama defaultlardan daha ucuza satıyor gigatek o sebeple aldım. Crysisi bende aldım duruma göre orange box veya ut3 alacağım bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 24 Kasım 2007; 17:48:06 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen oc parasını fana veya oyuna vermek daha mantıklı gerçi benimki msi kendinden oclu ama defaultlardan daha ucuza satıyor gigatek o sebeple aldım. Crysisi bende aldım duruma göre orange box veya ut3 alacağım bakalım.

Kartınız hayırlı olsun.
    Hızları rahatlıkla 700/1750/1000 hızlarına (ve fazlasına) çekip full stabil kullanabilirsiniz. Hatta belki de çoktan yapmışsınızdır bilemem...
    zotac amp tahminen 310+kdv gibi bir fiyat olacaktır yani bu karttan en az 45 dolar fazla
    bu farkı vermeyi göze almalarına rağmen, karta adam gibi bir fan almak yerine
    hala deli divane gibi amp bekleyenleri anlayamıyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: @shle

quote:

Kartınız hayırlı olsun.
    Hızları rahatlıkla 700/1750/1000 hızlarına (ve fazlasına) çekip full stabil kullanabilirsiniz. Hatta belki de çoktan yapmışsınızdır bilemem...
    zotac amp tahminen 310+kdv gibi bir fiyat olacaktır yani bu karttan en az 45 dolar fazla
    bu farkı vermeyi göze almalarına rağmen, karta adam gibi bir fan almak yerine
    hala deli divane gibi amp bekleyenleri anlayamıyorum...

Sağolun. Henüz oc yapmadım kartı dün akşam ilk kez taktım önce birkaç gün default performansını görmek istiyorum. Default halini bilmeden oclu halinin farkını tam olarak anlayamayız, gerçi kart şu haliyle de default değil kendinden oclu ama neyse .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 25 Kasım 2007; 1:42:58 >

• sitedeki video incelemesini izlediysen 8800 gt olduğunu görürsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samwet -- 25 Kasım 2007; 8:25:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.