Şimdi Ara

MSI 8800GT Zilent mı Palit 8800GT Sonic mi ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
1.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: annihilator

AMP almanin hicbir mantigi yok cunku, ondan yoktur AMP al diyen

Palit tavsiye ederim, sogutmasi iyi oldukca

Palit 8800GT, Zotac 8800gt amp gibi performans veriyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan301 -- 23 Mart 2008; 15:28:29 >
  • palitin sogutması ıyı oldugu ıcın zotac ampın degerlerine rahat overclocklanır dıye oyle dedi arkadas heralde
  • Benim sonic zotac amp ye eşit durumda ama zilent lar ne kadar oc oluyor bilemiyorum
  • Arkadaşlar bu oc işi zormu? Ben nasıl yapabilirim?

Bİrde ben yaz ayları sabahtan akşama kadar oyun oynarım :D Ekran kartı çok ısınmasın? Aslında ısınırsa GT AMP da ısınır
  • valla ben daha once hıc yapmadım sadece okuduyup araştırdıgım kadarıyla bılıyorum,CooperCrew yapmış o sana daha fazla yardımcı olabilir
  • Zilent al bence, soğutma güzel ve sessiz (kişiye göre değişir); daha fiyat hesaplı. Sonuçta hepsi aynı kart, soğutmalar farklı.
  • palit seçerdim ben olsam.
    soğutma+performans süper..
  • yorumlar için saolun arkadaşlar,sogutmada msi daha iyi gibi gorunuyor galiba,bu kartları kullanan arkadaşların yorumlarını beklıyoruz
  • Arkadaşlar o zaman ben bir tane zotac 8800gt alayım. Çünkü oc ile işim olmayacak ve bu sistemi en az 2 sene kullanıcam. Mantıklı mı?
  • Silence demek sessizlik demek. Sessizlik demek fan yok demek.Fan yok demek ısınma demek.Isınma demek DH'de " Ekran kartım ısınıyor Yardım acil " mesajları demek.Bu tip mesajlara cevap verip durmak sinir hastası olmak demek...

Gördüğün gibi hem kendinin hemde toplumun iyiliği adına git kendine Palit 8800GT Sonic al canım kardeşim.Hadi bakiim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archelot -- 24 Mart 2008; 18:04:10 >
  • zilentta zalmanın ozel sogutucusu var arkadaşım ve palitinkinden de iyi oldugunu soyluyorlar kullanmadım bılemıyorum o yuzden,zilentta fanlı yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: Archelot

Silence demek sessizlik demek. Sessizlik demek fan yok demek.Fan yok demek ısınma demek.Isınma demek DH'de " Ekran kartım ısınıyor Yardım acil " mesajları demek.Bu tip mesajlara cevap verip durmak sinir hastası olmak demek...

Gördüğün gibi hem kendinin hemde toplumun iyiliği adına git kendine Palit 8800GT Sonic al canım kardeşim.Hadi bakiim...

Zilence demek sessizlik+zalman fan demek. zalman fan demek ferahlık demek. ferahlık demek kızgın kumlardandan buz gibi sulara dalmak demek

Lütfen kullanmadığınız ekran kartları hakkında atıp tutmayalım. Gönül ferahlığı ile Msi 8800 GT Zilentı alabilirsiniz. Şu zalman fan Palitin ya da başka bir kartın üstünde olsaydı kral yapmıştınız.

• paLit aL ver arkana biLe bakma bea

saygıLar..
  • palit sonic kullandım
    kart sessiz
    daha ne kadar sessiz olabilir bi 8800gt bilmiyorum
    msi kullanmadım

markası ve soğutmasının zalman olması sebebiyle msi daha ağır basıyo
    sonuç:aynı fiyata bulabilirsen msi al
    bulamazsan palit al
    arkana bile bakma
  • SONİC...
  • yorum yapan arkadaşlar saolun oncelikle,eger 9800GT f/p olarak daha iyi olmazsa Msi 8800GT Zilenttan alıcagım ekran kartı Msi olucak sanırım...
  • zalman fanlı gigabyte düşünmez misin?
  • zilent al kardeşim tek geçerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: LyRan

zilent al kardeşim tek geçerim

bende ole düşünüyorum :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisdragon

zalman fanlı gigabyte düşünmez misin?

valla gigabyte ın oyle bir modelini gormedım soylersen araştırırım daha iyiyse eger niye dusunmıyım,tabi aynı fıyat aralıgı olması kosuluyla :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.