hadi ya distribitörde de kalmamış demek ne zaman geliceğini sorsaydın keşke neyse genede sagol cevabı yazmayı unutmadıgın için
Yerinde olsam CALIBRE seçerdim dostum
o da bi seçenek ama ne biliyim o karta ısınamadım gitti okudum incelemelerini baya ama msi zilenttan vazgeçiremedi beni :)
piyasada en iyi oc olan modeller palit ile zotacın kartları ama alırken en mantıklısı sogutması güzel olan kartlar seçilmeli
palit sonicin de sogutması gayet iyi ama zilenttın ki bi adım daha önde gibi
quote:
Orjinalden alıntı: E.Berkan
hadi ya distribitörde de kalmamış demek ne zaman geliceğini sorsaydın keşke neyse genede sagol cevabı yazmayı unutmadıgın için
Sordum tabii ki ama belli olmadığını söyledi Meltem Hanım
sonic kullanıcısı olarak tavsıye ederım
zilent bulamazsam seçimim palit sonic olacak ztn oda gayet iyi bir kart
hiç düşünmeden Palit tabiki... fanın varlığı bile belli olmuyor idle da...
Sanırım bayaa bir zaman gelmez zilent TR'ye bende sonic ile hayatıma devam etmeye karar verdim artık.
Gerçi telefonla arayıp sormak en mantıklısı belli başlı firmalara. Bazen güncelleme yapmıyorlar internet sitelerine
yeni sistemi yaza toplıcam o zmn hangisini bulursam onu alırım belki 9800GT iyi çıkar fiyatıda makul olursa o zmn 9800GTleri karşılaştırırz :)
az önce meraktan ilk 3dmark06 testini yaptım. basic sürümünü yükledim. 12286 puan verdi. ekran kartı sıcaklığı 38 derece, işlemci de 24 derece olarak gösterdi testin sonunda. hiçbir bileşene overclock yapılmadı. testten hemen sonra aldığım printscreen. detaylı 3dmark testini oc ile halleri ile de yapacam. bilmiyorum bu hali ile nasıl bir skor ama oc ile iyi bir değere çıkarım diye tahmin ediyorum.
puanın gayet iyi bence,ekran kartına ve işlemcine overclock yaptıktan sonra daha iyi skor alıcagın kesin,yazın bende senin sistemi topliyacagım aşagı yukarı eger 9800GT iyi bir performans gösterir ve fiyatıda iyi olursa onu alırım bakalım çıksında bir önce :) overclock olduktan sonraki ekran kartı sıcaklıgın kac olucak merakla bekliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: E.Berkan
puanın gayet iyi bence,ekran kartına ve işlemcine overclock yaptıktan sonra daha iyi skor alıcagın kesin,yazın bende senin sistemi topliyacagım aşagı yukarı eger 9800GT iyi bir performans gösterir ve fiyatıda iyi olursa onu alırım bakalım çıksında bir önce :) overclock olduktan sonraki ekran kartı sıcaklıgın kac olucak merakla bekliyorum
yukardaki linkte 3dmark'nın profesyonel versiyonuyla beraber yeniden denedim söz verdiğim üzere.(diğer testleri yaptıkça güncellicem) evet ekran kartının performansı gerçekten etkileyici geldi. daha oc yapılmadı. bonus olarak az sıcaklık ve az ses olması da cabası. sıcaklık tablosuna bakarsan anlarsın zaten, az devire yaptığını diğerleri çok devire daha az performans veriyor.
eğer 1gblık ve gelecek olan 9800 serisini düşünmüyorsanız 8800gtler arasında bence en ideal birkaç tercihten biri olacak. çok kişi kullanmadığı için sessiz sedasız kaldı. adı gibi zilent
gördüm incelemeni tebrik ederim,uğraştıgın içinde ayrıca teşekkür ederim,1gblık olanları düşünmüyorum nede olsa yuksek çözünürlükte oynamıyacagım monitör ztn max 1280*1024 destekliyor o yuzden 1gblıklar gereksiz gibi ayrıca 512mblıklardan ustun bir performansları yok testlerde geride bile kaldıkları oluyor,9800GTlerin performansı ve fiyatı iyi olursa düşünürüm belki ama olmazsa alıcagım kart Msi 8800GT Zilent olacak gibi görünüyor :)
Sonic Tek Geçerim !!!
msi zilent dedidiğim gibi az bulunuyor ve bende tek geçerim.görüyorsun sıcaklık değerlerini bütün kartlardan daha iyi.Ama şunuda unutma 9800'ün hemen hemen tek getirisi triple SLI olacaktır,fazla birşey beklemek yanlış olur.MSI zilent bulduğun an al derimSonici her yerde bulabilirsin.
evt zilentta brs stok sıkıntısı var,9800GT'ler hiçbirşey getirmese 8800GT'lerin fiyatından götürür birşeyler belki palitin sonic modelide gayet iyi fakat msi zilentın sogutması daha iyi oldugu için ve de aynı fiyatta oldukları için msi tercihim olucak gibi görünüyor...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme