Şimdi Ara

MSI 970 Gaming Slow mode problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • -Anakartta yabancı forumlara da baktım tr.de açılan forumlara da. Hepsinde standart konumu aşağıya bakarken benimkinde ( 2. el aldım ) da üstte ram slotuna doğru bakıyordu ve sanırım slow mode bu konumda iken açık alırkende ona dokunma vb. uyarıda bulunuldu ..
    -Pc ölü gibi sanki biri tutuyormuş gibi normal chrome açılışı bile düşünerek bekleyerek oluyor... r9 380x ile lol da en düşük ayarlarda 85 ile 105 fps arası alıyorum ve fps ani düşüşü mevcut.
    -w7 w8.1 ve w10 da denememe ve yeni ram almama rağmen hala mavi ekran hataları oluyor.
    -Slow modeyi olması gereken konuma çektiğimde ise pc açılmıyor biosu geçip windows yüklenirken sürekli başa reset atıyor.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeMaieju -- 17 Şubat 2016; 4:56:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu sorunları yorumlayabilecek varsa çözüm sunabilecek...
  • Hocam aynı anakartı kullanıyorum ama slow mode u kitapçıkta olduğu gibi normal mode kullanımında tutuyorum. Merak edip de kurcalamadım hiç. Acaba satan kişi de bu problem yüzünden mi sattı, anakart problemli olabilir diye aklıma geldi şimdi. Bir de diğer bileşenleriniz neler, Windows ya da sürücülerle alakalı sıkıntılar da olabilir belki. Umarım sorunu çabuk çözersiniz.
  • Slow mode: kurubuz yada sıvı azotla OC yaparken, anakartı eksi derecelerde kullanmanı sağlayan bir yardımcı. Yani açık konumda iken anakartın donma ve yavaş işlemci hızı sorunlarından kurtarır. Normal şartlarda hava soğutmada kapalı konumda olması gerekir. sinanozk'nın dediği gibi ikinci el anakartında başka bir sıkıntı vardır. Garantisi varsa teknik servise gönderirsin, hallederler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanozk

Hocam aynı anakartı kullanıyorum ama slow mode u kitapçıkta olduğu gibi normal mode kullanımında tutuyorum. Merak edip de kurcalamadım hiç. Acaba satan kişi de bu problem yüzünden mi sattı, anakart problemli olabilir diye aklıma geldi şimdi. Bir de diğer bileşenleriniz neler, Windows ya da sürücülerle alakalı sıkıntılar da olabilir belki. Umarım sorunu çabuk çözersiniz.

Windows'un her türü ile denedim sizin anakart konumunda iken pc açmak mümkün değil başa sarıyor Windows.
    Dediğiniz gibi satan kişi uyarıda bulundu o tuşa elleme diye demekki onda birşey var.

Bileşenler
    fx 8320

Cooler master 600w psu

2x kingston vardı mavi ekran alınca sürekli sıfır 8 gb gskill aldım sıfır gene devam mavi ekran tek modül gskill takıyorum diğerleri şüpheli olduğu için

R9 380x buda sıfır

• Yasir0825 Y kullanıcısına yanıt
    Garantisi var diyor fakat fatura yok ve bilindik bir yerden alma da değil kendi bölgesinde bir bilgisayarcıdan almış.

• LeMaieju kullanıcısına yanıt
    Hocam sorunun slow mode'dan kaynaklandığını düşünmüyorum. SSD yada HDD'de sorun olabilir. Başka bir ekran kartı yada bellek takıp deneme şansın var mı? Bu arada BIOS güncellemesi ne durumda?
  • Fx6300
    hd 5850
    R9 280x vapor x ( bunda sıkıntı vardo garantiye yolladım kabul ettiler)
    Ve değişimden gelen r9 380x sıfır
    Denediğim ekran kartları bunlar.
    2x 8gb hyperx fury vardı mavi ekran hatası alıyorum diye memtest86 ile 70+ hata almıştım sıfır gskill aldım yavaşlık ve mavi ekran devam ediyor.
    Hdd ise 3 farklı ürün ile denedim hepsine sıfır windowsun envai çeşidi gene aynı.
    Ya işlemci ya anakart işlemci test imkanım yok olsa bile ramde olduğu gibi aldatabilir diye düşünüyorum.

• Dediğiniz gibi ramler ve hdd de farklı olanları deneyip de halen sorun yaşıyorsanız anakarttan başka birşey değil bana kalırsa sıkıntınız. Ya iyi bir teknik servise gönderin, parası ile tamiri mümkün ise tamir etsinler ya da ürünü iade edin. O tuşu pek elleme şunu pek kurcalama ne demek! Araba alıyorsunuz, satan kişi 5. viteste sıkıntı var kullanma diyor; onun gibi bişey olmuş... Para veriyoruz parça alıyoruz, sıkıntısız olması lazım. İşte bu yüzden hep diyorum, ikinci el elektronik alınmaz diye. Neyse geçmiş olsun, umarım kısa zamanda halledersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanozk

Dediğiniz gibi ramler ve hdd de farklı olanları deneyip de halen sorun yaşıyorsanız anakarttan başka birşey değil bana kalırsa sıkıntınız. Ya iyi bir teknik servise gönderin, parası ile tamiri mümkün ise tamir etsinler ya da ürünü iade edin. O tuşu pek elleme şunu pek kurcalama ne demek! Araba alıyorsunuz, satan kişi 5. viteste sıkıntı var kullanma diyor; onun gibi bişey olmuş... Para veriyoruz parça alıyoruz, sıkıntısız olması lazım. İşte bu yüzden hep diyorum, ikinci el elektronik alınmaz diye. Neyse geçmiş olsun, umarım kısa zamanda halledersiniz.

Arkadaş anakart parası yolladı anakart sıkıntısını netleştirdiğimizde.
    Yardımlarınız için teşekkürler.
    5. Vites meselesine bittim
    İyi forumlar

• LeMaieju kullanıcısına yanıt
    Slow Mode kurubuz veya sivi azotla OC denemesi yaparken anakartı eksi derecelerde kullanmanı sağlar ve OC için daha yüksek sınır desteği sunar. Açık konumda iken anakartın donma ve yavaş işlemci hızı sorunlarından kurtarır. Ancak hava soğutma kullanirken kapalı konumda olması gerekir.

Eger sorunlar hala devam ediyorsa depolama biriminde veya anakartinizda ariza vardir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FairLighty -- 22 Şubat 2016; 19:49:08 >
  • Bu sorun ıle bende karsılasıyorum acaba dıger donanımlarımda sorun vardır dıye çogunu değiştim en sonda bı tamırcı abımız anakartın arızalı olduğunu söyledı ınanmadım daha yenı aldım 5 ay oldu
    ama vatan da olumsuz yorumları okudum hem fıkır oldum anakart arızalı cıktı garantıye verıcem sız çözüm buldunuz mu ?
  • Green Fleece kullanıcısına yanıt
    Üstad ben sorunu anakartta sanıyordum slow mode ile alakalı fakat meğersem işlemcim çöp olmuş. Satın aldığım kişi kakalamış kısacası :)

Sorunu çözemedi iseniz farklı bir işlemci ile deneyin eğer aynısı devam ediyorsa anakarttır. Baya geç oldu cevabım ama kusura bakmayın.
  • Teşekkür ederim vatan ürün iadesi yaptı :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.