Şimdi Ara

Msi 970a-g46 Anakart Ses Problemi Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Vatan'dan bir sistem topladım. şu anda hoparlörden cızırtı sesi geliyor. kulaklık takınca da aynı cızırtıyı duyuyorum. hoparlörde bir sıkıntı yok. başka bilgisayarda cızırtı yapmıyor ama benim bilgisayarda yapıyor. problem ne olabilir ? (araştırma yaptım ama emin olamadım. bir kaç yerde anakarttan diye okudum)

• quote:

Orijinalden alıntı: marsium

Merhaba arkadaşlar

Vatan'dan bir sistem topladım. şu anda hoparlörden cızırtı sesi geliyor. kulaklık takınca da aynı cızırtıyı duyuyorum. hoparlörde bir sıkıntı yok. başka bilgisayarda cızırtı yapmıyor ama benim bilgisayarda yapıyor. problem ne olabilir ? (araştırma yaptım ama emin olamadım. bir kaç yerde anakarttan diye okudum)

anakartindaki hd ses veren kanal duzgun calismiyordur degistir anakartini

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: watkenaydu

quote:

Merhaba arkadaşlar

emin misin başka çözüm yolu olamaz mı. Parça değiştirmekten öyle bir bıkkınlık geldi ki anlatamam. Sıfır aldım bütün parçaları ve ekran kartı , monitör , 2 kere de ram değişti. Hepsinde de sorun çıkmıştı. 10 günde zor teslim aldım bilgisayarı sağlam olarak bu sefer de anakart hatalı çıktı. Kesin değiştireyim mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: watkenaydu

quote:

Merhaba arkadaşlar

emin misin başka çözüm yolu olamaz mı. Parça değiştirmekten öyle bir bıkkınlık geldi ki anlatamam. Sıfır aldım bütün parçaları ve ekran kartı , monitör , 2 kere de ram değişti. Hepsinde de sorun çıkmıştı. 10 günde zor teslim aldım bilgisayarı sağlam olarak bu sefer de anakart hatalı çıktı. Kesin değiştireyim mi ?

ya da giriste sorun vardir on panele bagla birde ordan dene sorun yoksa giris bozuktur

• öne de arkaya da taktım yine aynı cızırtı var
  • quote:

öne de arkaya da taktım yine aynı cızırtı var

hocam o zaman vatandan aldiginiz var sayarak faturanizla birlikte kutusuyla iviriyla ziviriyla gotur birebir degisim veya cek istiyorum de servis derlerse hayir de denettir orda 1 saat icinde degistirirsin onlar ne kadar israr ederse sende o kadar israr et

• tamam hocam çok teşekkür ederim
  • Ses sürücüsünü güncellediniz mi?Bir de aygıt yöneticisinden ses aygıtlarına baktığınızda kac tane ses aygıtı gözüküyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.