Bildirim
MSI 970A GAMING PRO CARBON FX8350 OC Yardım
Versace Dylan Blue Edt 50 ml Erkek Parfüm : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B01JG5UT64
1 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aynı kart bende de var işlemci fx 8320 biraz uğraştım 4.6 GHz kadar çıktım işkence testinde hata verdi 4.3 GHz stabil çalıştırdım base frekans 3.6 yardımcı olmaya çalışırım -
Nasıl yaptınız hocam anlatır mısınız? Mecbur OC Genie çalıştırıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: salamonkane
Aynı kart bende de var işlemci fx 8320 biraz uğraştım 4.6 GHz kadar çıktım işkence testinde hata verdi 4.3 GHz stabil çalıştırdım base frekans 3.6 yardımcı olmaya çalışırım -
Sistem hakkında bilgi verirsen ram MHz nedir soğutma ne kullanıyorsun mesela bende gskill 1866 MHz ram var manuel oc yaptığımda xmp devre dışı kalıyordu 1600 MHz çalışıyordu ram voltajını yükseltim sorun çözüldü ama bu seferde kule tipi soğutma kullanıyordum fan son devirde çalışmaya başladı ne anakartta nede başka programlar ile hızı düşüremedim sonunda sıvı soğutma alıp taktım normale döndü şimdi iyi sessiz nasıl yaptığıma gelince voltaj vererek değilde saat hızlarını yükselterek yaptım şimdi pc başında değilim ezbere konuşmayayım ama istersen müsait olduğumda detaylı yazarım hatta foto bile yüklerim en azından fikir sahibi olursun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X