Şimdi Ara

MSI 970A GAMING PRO CARBON FX8350 OC Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI 970A GAMING PRO CARBON FX8350 OC yapamadım. OC Gen. aktif ettiğimde sistem boşta bile max yükte çalışıyor. Manuel yaptığımda oc failed hatası alıyorum oc gen. in ayarlarını neredeyse bire bir taklit ediyorum ama aynı sorun. Nasıl çözebilirim ? OC Gen. kullanmak istemiyorum.

• Aynı kart bende de var işlemci fx 8320 biraz uğraştım 4.6 GHz kadar çıktım işkence testinde hata verdi 4.3 GHz stabil çalıştırdım base frekans 3.6 yardımcı olmaya çalışırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: salamonkane

Aynı kart bende de var işlemci fx 8320 biraz uğraştım 4.6 GHz kadar çıktım işkence testinde hata verdi 4.3 GHz stabil çalıştırdım base frekans 3.6 yardımcı olmaya çalışırım
    Nasıl yaptınız hocam anlatır mısınız? Mecbur OC Genie çalıştırıyorum.
  • tr01maxi kullanıcısına yanıt
    Sistem hakkında bilgi verirsen ram MHz nedir soğutma ne kullanıyorsun mesela bende gskill 1866 MHz ram var manuel oc yaptığımda xmp devre dışı kalıyordu 1600 MHz çalışıyordu ram voltajını yükseltim sorun çözüldü ama bu seferde kule tipi soğutma kullanıyordum fan son devirde çalışmaya başladı ne anakartta nede başka programlar ile hızı düşüremedim sonunda sıvı soğutma alıp taktım normale döndü şimdi iyi sessiz nasıl yaptığıma gelince voltaj vererek değilde saat hızlarını yükselterek yaptım şimdi pc başında değilim ezbere konuşmayayım ama istersen müsait olduğumda detaylı yazarım hatta foto bile yüklerim en azından fikir sahibi olursun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.