Şimdi Ara

MSI 9800 Pro plus (XT) bu karta bios atan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI RX9800ProPlus TD128 çekirdeği R360 biosu editleyip hızları XT hızına çıkarttım her hangi bir sorun yok arttifact vermiyor ısı farkı yok. Bu kartı kullanan ve XT biosu atan var mı? Bi de ben HIS 9800 XT 128mb biosu attım kart açmadı sonra yeniden orjinal biosu saat hızlarını editleyerek attım kart çalışıyor. Bu model kart kullanan bir arkadaş eğer XT biosu atıp başarılı olduysa bana da yollayabilir mi?

Mevcut XT biosları çekirdek olarak hep R350 o nedenle uyumsuzluk çıkarıyor....

• quote:

Orjinalden alıntı: SXbirci

MSI RX9800ProPlus TD128 çekirdeği R360 biosu editleyip hızları XT hızına çıkarttım her hangi bir sorun yok arttifact vermiyor ısı farkı yok. Bu kartı kullanan ve XT biosu atan var mı? Bi de ben HIS 9800 XT 128mb biosu attım kart açmadı sonra yeniden orjinal biosu saat hızlarını editleyerek attım kart çalışıyor. Bu model kart kullanan bir arkadaş eğer XT biosu atıp başarılı olduysa bana da yollayabilir mi?

Mevcut XT biosları çekirdek olarak hep R350 o nedenle uyumsuzluk çıkarıyor....

Bu kartın hala revaçta olması hoşuma gidiyor.Hakikaten kaliteli bir vga dır.

O bahsettiğiniz insandan o kadar fazla var ki......

http://www.rojakpot.com/

Bu adreste bir çok kıymetli bilgi bulunabilir.

• Ben bulamadım burada CanDostum direk bir alt link verebilir misin zahmet olmazsa
  • Arkadaşım yanlışın var, XT kartların hepsi R360 GPU'ludur, dolayısıyla XT bioslarının R350 olması gibi birşey yok

Sen RAM'lerinin markalarını ve kaç ns olduklarını öğrendikten sonra Techpowerup'tan uygun bir bios yükleyebilirsin
  • Ya biliyorum da ben PRO'dan XT'ye modlanmış kartlar için biosları söylüyorum radedit ile açtığında biosların hepsinin içinde R350 Rev 1.0 ibaresi var. mesela benim kartın orj biosunda R360 Rev 1.0 yazıyor. Benim kart pro ama R360 VPU'lu bu arada ramler Hynix 2.8ns
  • Yok mu hiç MSI RX9800Pro Plus'ı XT'ye modlayan yahu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SXbirci -- 5 Temmuz 2005, 11:30:23 >
  • Sana benim kullandığım BIOS'un adresini vereyim:

GeCube 9800 XT 128 MB Hynix 2.8 BIOS'u

Saat hızlarını istediğin gibi editleyip ayarlayabilirsin (BIOS'un kendi hızı 398/350)
  • Sağol dostum ya bi çelişkim var adrian rackPot sayfasında "MSI'lar ATI referans PCB'si değil bu nedenle XT BIOS'u ile çalışmamaktadır" diye bir ibare var. Alet R360 VPU hay allam ya. Peki sadece saat hızlarını arttırmakla olur mu bu iş. Ati Catalyst ve Omega Driverlar zaten radeon 9800 XT olarak kuruyor kartı valla kafayı yiycem ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: SXbirci

Sağol dostum ya bi çelişkim var adrian rackPot sayfasında "MSI'lar ATI referans PCB'si değil bu nedenle XT BIOS'u ile çalışmamaktadır" diye bir ibare var. Alet R360 VPU hay allam ya. Peki sadece saat hızlarını arttırmakla olur mu bu iş. Ati Catalyst ve Omega Driverlar zaten radeon 9800 XT olarak kuruyor kartı valla kafayı yiycem ya

MSI'ları bilemiyorum ama bu BIOS ile Sapphire ve Gigabyte kartları modladık. elinin altında bir PCI kart hazır olsun sonra bu BIOS'u modla, bence çalışacaktır ama dediğim gibi MSI'larda denemedim.
  • Dün akşam XT biosu attım aslında ama alet açmadı neyseki PCI kart vardı da saat hızları XT'ye çıkartılmış MSI biosu attım
  • quote:

Orjinalden alıntı: sturmovik

Sana benim kullandığım BIOS'un adresini vereyim:

GeCube 9800 XT 128 MB Hynix 2.8 BIOS'u

Saat hızlarını istediğin gibi editleyip ayarlayabilirsin (BIOS'un kendi hızı 398/350)

Sturcan bu xt biosları hakkıında tez yazdı ne türlü sorun warsa hepsini sorabilirasin

• Sağolsun yardımcı ldu ama dediğim gibi PCB ürkütüyor. Garip bişey ya zaten ben ilk gördüğümde allah allah bu 9800 mü dedim :P MSI flashlayan birini bulsam çözülecek iş ama
  • Korkma hocam flashla gitsin, en kötü ihtimal eski biosunu yüklersin. GPU'su R350 olanlar bile flashlanıyor, XT PCB'si olmazsa farkeden tek şey ısı sensörü olmaz kartta. Korkma sen dene bak bişey olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: sturmovik

Korkma hocam flashla gitsin, en kötü ihtimal eski biosunu yüklersin. GPU'su R350 olanlar bile flashlanıyor, XT PCB'si olmazsa farkeden tek şey ısı sensörü olmaz kartta. Korkma sen dene bak bişey olmaz

Stura güven gerisini koywer

(
    Hme forumdasın niye msn e girmiyon ????)

• Olm exo yeter şuna stur deme "STURMOVIK"
  • arkadaşlar yok mu MSI RX9800 kullanıp XT'ye modlayan?
  • arkadaşlar yok mu MSI RX9800 kullanıp XT'ye modlayan?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.