Şimdi Ara

Msi a320m ekrana görüntü gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Umarım konuyu doğru yere açmışımdır.

Bugün pcnde BIOS'un son güncellemesini yapmak üzere USB'de ne varsa biçimlendirmeden sildim BIOS güncellemesini içine attım M-Flash'a girdim fakat USB'de güncelleme gözükmüyordu resetledim ondan sonra olan oldu ve şimdi ekrana görüntü gelmiyor. Anakart üzerinde Boot DRAM gibi LED'ler yanmıyor en baştaki hariç. İlk olarak Power tuşuna uzun basınca kapanmıyordu o düzeldi ama görüntü hala yok. Konuları çözümleri araştırdım bulduklarımı denedim ama nafile.

RAM'in slotunu değiştirdim.

Bios pilini değiştirdim

Anakarttaki tüm bağlantıları söküp taktım.

BIOS pilini çıkardım taktım birçok kez.

Ekran kartını söküp taktım ama ondan olduğunu sanmıyorum farklı kablolarda denedim.
    Jbt1 diye bir pin vardı üzerine kablo takılı ama PC kapalıyken dokundum.

Ek olarak USB portları da çalışmıyor ama PC açılıyor lütfen konuyla alakalı bilgisi olanlar varsa yardımcı olsun çok sevinirim.

PC donanım:
    Ryzen 2200G CPU.
    MSI A320M Pro VH Plus anakart.
    8 GB G.Skill RAM.
    GTX650 GPU.

EDİT: Clear cmos girişini bulamadım jumper veya tuşuda yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruthemighty -- 7 Ocak 2020; 12:44:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başka bir bilgisayarda düzgün bir şekilde USB hazırlayın hocam. Sonra anakartınıza takıp güncellemeyi deneyin.
  • Hocam peki usb portları çalışmıyor nasıl yapabiliriz msi anakart ctrl f5 yaptım m flash modunada sokamadım varmı bir çözümümüz acaba

• Hocam verdiğim linkteki DOS Üzerinden BIOS başlığına bakın lütfen.

https://www.technopat.net/2018/08/27/bios-guncelleme-rehberi/
  • Hocam teşekkür ederim yazıyı okudum usbyi hazırladım ama biosu bir türlü boota sokamadım sanırım klavyeyi görmüyor hala,format atarken olduğu gibi belki dedim kendi okur usbyi ama nafile ne yapmam gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruthemighty -- 8 Ocak 2020; 8:20:39 >
  • Laptop Tamiri
    www.ankaralaptoptamiri.net

Garanti süresi bitmiş veya kullanıcı hataları sonucu oluşan problemlerinize çözümler buluyoruz. Laptoplarınızda oluşabilecek anakart sorunu, ekran kartı sorunu, ekran kırılmaları, kasa kırılması, chipset sorunları, klavye değişimi, harddisk değiştirme gibi işlemleri garantili olarak yapıyoruz. Teknik ekip ve ekipmanlarımız ile kısa süre içinde işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz. Her marka model laptoplara hizmet veriyoruz. 15 yılı aşkın süredir bu tür sorunlarınıza çözümler sunuyoruz. Gelen laptopları ücretsiz tespit işlemi yaptıktan sonra fiyat ve süreç ile ilgili bilgi verip işlemlerimize devam ediyoruz. İşlemleri kendi bünyemizde BGA cihazı kullanarak yapıyoruz. Batarya ve şarj aleti satışımızda mevcuttur. Ekran değişim işlemlerini 1 saat içinde yapıp teslim ediyoruz. Değişim yapılan ürünlere 1 yıl garanti veriyoruz. Kasa tamiri gerektiren işlemleri kesinlikle yapıştırma yapmadan tamir ediyoruz. Bu konuda kendimize güveniyoruz. Daha fazla bilgi almak için 0312 431 01 44

Bayındır-1 Sokak No: 22/8 – Kızılay / ANKARA

Tel: 0312 431 01 44
    Tel: 0312 431 01 45
    Faks : 0312 431 01 43

• Madem konumun altında reklam yapıyorsunuz oraya kadar gelmeyelim siz bir zahmet söyleyin bu sorunu nasıl düzeltiriz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS BİOS EKRANI GELMİYOR?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorun çözüldü konu kapanabilir ...

• quote:

Orijinalden alıntı: doruthemighty

Sorun çözüldü konu kapanabilir ...
    Nasıl çözüldüğünü yaz da başkaları da faydalansın hocam.
  • Stok soğutucu işlemciye yapışmış takarken 2 tane pini yamultmuşuz iğneyle düzelttim oldu. Ek olarak kimseye cmaster v1 beyaz termal macunu önermem termal değil osmanlı macunu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.