Şimdi Ara

Msi Ace z490 Anakartda Her Türlü Bios a Girmiyor !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sistemi toplayalı yaklaşık 3 ay oluyor. İlk işletim sistemini kurarken de zar zor girebilmiştim. Olay şöyle: Delete veya f2 tuşlarına seri olarak basınca anakart üzerindeki digitde A1 veya A2 hatası veriyor ve no signal yazıyor ekrana görüntü gelmiyor. F12 ye seri bi şekilde basdığımda A9 hatası veriyor. A1: İde reset - A2: ide detech - A9: start of setup karşılıkları çıkıyor manuelde. Zaten logo çıkmıyor 15-20 sn sonra Win 10 ekranı geliyor. İki ayrı klavyeyle denedim aynısı oluyor. Birisi kablosuz diğeri kablolu. Sistemi ilk topladığımda ramler 3200 mhz lik ram kullanıyordum. 1 aydır 4400 mhz ram kullanıyorum. Biosu güncelledim nasıl güncelledim hatırlamıyorum ya flash back yada dragon center üzerinden. Win 10 üzerinden shift yeniden başlat yapınca yine hata kodu veriyor ve görüntü gelmiyor. defalarca Clear CMOS yapdım olmadı. Ama bios resetleniyor fanların dönüş hızından ve ram frekansının düşmesinden anlıyorum.Normalde işletim sistemi vs. full kurulu ve kullanıyorum. İşin içinden çıkamadım.

Yardım ederseniz sevinirim!

sistem şöyle: 10900kf- aorus 4400 mhz 2x8 gb ram- samsung 970 evo 500gb m.2 ssd- aorus 1080ti vga-

• flashback ile eski bir biosa dön.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI anakat M.2 SSD mi görmüyor
    2 yıl önce açıldı
    z87-a Anakart için ram sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.