Şimdi Ara

MSI Afterburner kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, ben gtx 765m kullanıyorum ve merak ettiğim şey msi afterburner ile downclock veya overclock yapmak zararlı mıdır uzun vadede de olsa? Misal az önce gta v oynarken memory ve core clockları max yaptım ve oyunu açınca görüntüler renkler parlamaya değişmeye mor mavi olmaya başladı hemen alta alıp reset yaptım ayarlara. Sizce karta bir zarar vermiş olabilir miyim? Oyunda da şu ana kadar tek gördüğüm farklılık (görüntü açısından) bu sizce bu kırmızıyla işaretlediğim çizgi silüet tarzı şeyler nedendir? Konuyu nereye açacağımı bilemedim sorunun içinde herşeyden biraz var kusura bakmayın lütfen.

• Voltajla oynamadan overclock yaparsan bi zarar dokunmaz(voltaj daha cok ısınmasını sağlar bu yüzden uzun vadede dayanıklılık düşebilir tabi iyi soğutman varsa ayrı)

Birde overclock yaptıktan sonra heaven bechmark ile test edıceksın bu test sırasında grafik kırılmaları oluyorsa overclock seviyeni düşüreceksin taki o kırılmalar gözükmeyene kadar.

Kendine stabil bir overlclock ayarı bulucaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi encuni -- 18 Mayıs 2015; 19:06:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: encuni

Voltajla oynamadan overclock yaparsan bi zarar dokunmaz(voltaj daha cok ısınmasını sağlar bu yüzden uzun vadede dayanıklılık düşebilir tabi iyi soğutman varsa ayrı)

Birde overclock yaptıktan sonra heaven bechmark ile test edıceksın bu test sırasında grafik kırılmaları oluyorsa overclock seviyeni düşüreceksin taki o kırılmalar gözükmeyene kadar.

Kendine stabil bir overlclock ayarı bulucaksın.

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.