Şimdi Ara

MSI Afterburner Monitoring(İzleme Ekranı) vb. diğer seçenekler yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Msı diğer versiyonlarınıda kurdum ama oyundayken ekranda değerleri göstereceğimiz sekme olan monitöring(İzleme Ekranı) ve diğer sekmeler kısmı bende çıkmıyor..

Normalde böyle olması lazım..Anlamadım nedenini..Kaldırıp eski sürümün kurdum,temiz kurulum yaptım.Ama değişen birşey olmadı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Wayne -- 6 Kasım 2014; 13:57:56 >

• Settings kismindan 2 3 ss atarsan yardim edebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Wayne kullanıcısına yanıt
    Afterburner ile beraber Rivatunner programını da kurmalısınız.Caps'lerde sorun gözükmüyor.Gpu temperature seçiliyken en alttaki show on-screen display kutucuğuna onay vermeniz yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC Kırıklar

Afterburner ile beraber Rivatunner programını da kurmalısınız.Caps'lerde sorun gözükmüyor.Gpu temperature seçiliyken en alttaki show on-screen display kutucuğuna onay vermeniz yeterli.

Kurarken riva programını ayrı bir program diye düşündüğüm için kurmasına izin vermiyordum.Şimdi kurdum sorun çözüldü..Programı daha öncede kullanıyordum.Seçtiğim değerler şuanda ekranda gözüküyor ama fps ve frametime seçenekleri aktif değil bu sefer.Yani onların üzerine bassamda alt taraf etkin değil.Kitli durumda..

Daha önce kullanırken hiç sorun yoktu.Kurulum ayarlarını mı değiştirdiler yeni sürümde..

• Mr. Wayne kullanıcısına yanıt
    Onları kullanabilmeniz için de fps/framerate yazılarının başındaki onay işareti simgesine 1 defa tıklayıp aktif etmek zorundasınız.Çok basit yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 6 Kasım 2014; 14:20:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC Kırıklar

Onları kullanabilmeniz için de fps/framerate yazılarının başındaki onay işareti simgesine 1 defa tıklayıp aktif etmek zorundasınız.Çok basit yani...

Kendime
    Bende yazıların olduğu kısma tıklıyorum.İşaret olan kısma değil.Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.