Şimdi Ara

MSI almam lazım ama sorunlar var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce MSI alacaktım bir çok sitede GE60 ve GE70 modelleri vardı.Bütçe olarak 2000-2600 arası düşümüyordum.Bir sebepten dolayı mayıs ayında MSİ alamadım.Şimdi ise piyasada bir çok sitede model kalmamıs.Arkadaslar eğer siz bulabilirseniz önerilerinizi bekliyorum.MSI veya Monster önerilerinizi bekliyorum bütçe yukarda belirttiğim gibi...

Son olarak şuan temin edilemeyen ürünler tekrar stoğa girer mi sizce bilgisi olan paylaşırsa çok makbule geçer arkadaslar...

• aynı paraya monsterdaki laptoplar daha iyi bileşenlere sahip siz görselliğimi yoksa performasımı seçeceksiniz ona göre bir karar verin
  • Ben monster almam gibi kesin kurallar koymadım ama öncelik MSI da , şuan çoğu sitede 2600tl en düşük msi gerisi 3000den baslıyor.Benim sorunum şöyle hani sizce piyasaya yeni ürünler gelir mi bekleyeyim mi yoksa bayram sonu piyasdaki 2600tl lik modeli alayım mı ?
  • Sanalmarketim.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanalmarketim de şuan 2500 ve 2600tl lik iki model çok hosuma gitti.Ama sorunum hala şu siz beklememi tavsiye eder misiniz bir kaç ay daha yoksa hemen bu ay bitince almamı mı öneririsiniz?
  • Birçok yer için yeni ve eski malların 1 2 haftaya geleceği söyleniyor beklemeni tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.