Şimdi Ara

MSI ANAKART + AMD İŞLEMCİ alanlara PARA İADESİ FIRSATI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
4
Favori
20.402
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben de aynı durumu yaşıyorum hocam
  • Satın alma tarihinden sonra 1 ay beklemek gerekiyor sanırım, son tarihi de geçirmemek gerekiyor.
  • arkadaşlar hangisini alayım derken kampanya bitmiş asus anakarta yöneldim asus tuf gamer serisi amd işlemci ile alırsanız incehesapta 250 tl değerinde maus hediyesi var ayrıca 2000/100 tl indirim kodu ve 75 tl word puan var ama işlemci diğer sitelere göre 100 tl pahalı :(
  • theistman kullanıcısına yanıt
    Msı b450 geming lus max r5 3600 2068tl aldım vatan dan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İade başvurusu yaptım,unutmayın başvuru yapmayı arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exclbr

İade başvurusu yaptım,unutmayın başvuru yapmayı arkadaşlar.
    Fatura tarihinden 1 ay geçmesi gerekiyordu değil mi hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Decent

Fatura tarihinden 1 ay geçmesi gerekiyordu değil mi hocam?

Alıntıları Göster
    Evet hocam:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • exclbr kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

Ben geçen ayın 17 sinde aldım bu ayın 18 de baş vuracam. Ayrıca anakart ta bir kağıt vardı shout out for msi diye 20 dolar steam gift vermesi gerekiyor du baş vurdum son adıma geldi beni monitör kampanyası na yonelti vermedi bana key. Madem vericek sin diye anakart tın yanında o kağıdı veriyor sun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ReDLaX

Ben geçen ayın 17 sinde aldım bu ayın 18 de baş vuracam. Ayrıca anakart ta bir kağıt vardı shout out for msi diye 20 dolar steam gift vermesi gerekiyor du baş vurdum son adıma geldi beni monitör kampanyası na yonelti vermedi bana key. Madem vericek sin diye anakart tın yanında o kağıdı veriyor sun.
    O kampanya emin değilim ama bitti diye biliyorum hocam,önceden koyulmuştur sanırım,bilemiyorum. Bu arada hayırlısı olsun,güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclbr -- 10 Nisan 2020; 16:57:8 >
  • @MSİ Türkiye aldığım anakart ta shout out for msi katılın belgesi var 10$+10$ steam gift vericez size diye yazmış sınız baş vuruyorum son adımda beni monitör kampanyasına yonlendiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReDLaX -- 10 Nisan 2020; 17:3:15 >
    Saolun hocam kampanya bitmiş se bize sattığı ürünün için de çıkartacak ozaman böyle kandırmak gibi oluyor ben şunu hesaba katarak aldım 55$ geri iade alırım en kötü 10$ steam key alırım 65$ yapar diye aldım

• Aldığı build'in üstüne sistem tavsiyesi isteyenler bütçesini belirtip beni alıntılasın veya DM atsın, ölene kadar bildiğimle gücüm yettiğimce herkese yardımcı olacağım Allah izin verirse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 10 Nisan 2020; 17:34:11 >
  • Benim talebim onaylandı ama try 44 diyor kazanılan tutar inşaallah TL yatırıılmaz

• Para iadesi için dolar hesabınızın olması gerekiyor. Hesap bilgilerinin yanında hesabın olduğu bankanın swift kodunu da sizden istiyor.Ben ayın 9 da girdim ve bekliyorum.
    Bankaların swift kodlarını burada bulabilirsiniz.https://www.bankalar.org/swift-kodlari/
  • Başvurum onaylandı, ortalama kaç günde ücret iadesi yapıldı sizlere?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y-ZiyA

Ben de bir ihtimal sistemi daha ufak bir kasaya taşırım diye B450m Mortar Max ile aldım, benim de aklımda Gaming Max kaldı:)
    B450m Mortar Max ile ryzen 5 3600 gg üzerinden satın alıyorum hocam $44 iade verecek di mi? B450M Mortar Max göremedim fakat umarım bu anakartta iade alabiliyorumdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

B450m Mortar Max ile ryzen 5 3600 gg üzerinden satın alıyorum hocam $44 iade verecek di mi? B450M Mortar Max göremedim fakat umarım bu anakartta iade alabiliyorumdur.

Alıntıları Göster
    Hocam kampanya 17 Mart tarihinde son bulmuş olması lazım, şuan fatura üstünden 1 ay geçenler başvuru yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Decent

Hocam kampanya 17 Mart tarihinde son bulmuş olması lazım, şuan fatura üstünden 1 ay geçenler başvuru yapıyor

Alıntıları Göster
    msi-promotions.com
    Uygun Ürünler - MSI Bundle Cashback 2020
    https://msi-promotions.com/tr/tr/pages/amd-msi-cashback/qualifying

böyle bir sayfa hala var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

https://msi-promotions.com/tr/tr/pages/amd-msi-cashback/qualifying

böyle bir sayfa hala var.

Alıntıları Göster
    Anasayfayı kontrol edin hocam,

KAMPANYA DÖNEMİ: 17/02/2020 - 17/03/2020

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.