Şimdi Ara

MSI ANAKART + AMD İŞLEMCİ alanlara PARA İADESİ FIRSATI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
4
Favori
20.402
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dangermurat

benim de bugün tam bir ay oldu başvuruda bulunalı ancak herhangi bir ödeme yapılmadı. sizlerde durum nedir.
    halen gelen para yok büyük ihtimal korona bahane edip üstüne yatacaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: adil07

halen gelen para yok büyük ihtimal korona bahane edip üstüne yatacaklar

Alıntıları Göster
    Daha önce ki promosyon katıldım. 4 ay sonra geldi ama geldi totonuzdan element sallamayın iyi günler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gently weeps

Daha önce ki promosyon katıldım. 4 ay sonra geldi ama geldi totonuzdan element sallamayın iyi günler.

Alıntıları Göster
    element alakası yok koskocaman firma belirtildigi tarihde yatırmıyorsa vay onun haline birdaha msi almam saygılar.
  • gently weeps G kullanıcısına yanıt
    Yine rezillik yine rezillik. 1 ay içinde gönderilecek yazmışlar göndermiyorlar. Milyon euroluk şirket. 4 ay sonra vermeleri ile paranın üstüne yatmaları arasında pek bi fark yok rezilkik açısından bence. Sistemi baştan aşağı msi dizdim bir de 😀

• adil07 kullanıcısına yanıt
    fatura tarihinden sonra başvurman için 30 iş günü gecmesi lazımdı

ne zaman aldın ,ne zaman basvurdun,ne zaman onay geldi?
  • Bana boyle bir mail geldi bugun

Thank you for your recent participation in the MSI Cashback promotion.

Please be advised that your cashback payment will no longer be made in USD and will be paid in TRY.

We apologise for any inconvenience and thank you for your understanding.

• quote:

Orijinalden alıntı: asoyuerel

Bana boyle bir mail geldi bugun

Please be advised that your cashback payment will no longer be made in USD and will be paid in TRY.

Dolar değil TL olarak vercez demiş

• aynı mail bana da geldi.usd ile ödeme yok özür dileriz diyor.55 doları tl ye çevirip mi verecek yoksa 55 TL olarak mı verecekler anlamadım.dalga mı geçiyorlar koskoca msi? biz bu kampanya var diye daha pahalı satan bir yerden aldık ki 55 dolar ile totalde ucuza geliyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asoyuerel

Bana boyle bir mail geldi bugun

Tl ile ödicez diyor ben bunlar kadar sahtekar firma görmedim cimere yazicam ödeme gelince

• Aynı mail banada geldi dalga mı geçiyorlar aga 44 tl vermesinler daha iyi lan şaka gibi valla çakallığa bak ya 30 günlük iade süremizde doldu şimdi adamlar dolar hesabına tl de yollayamıyoruz der iptal olur biriside 4 ay sonra geldi param demiş valla iyi yaşıyosunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usengecmuhendis -- 7 Mayıs 2020; 17:57:55 >
  • İyi de dolar hesabı vermedik mi dolar hesaba tl ödeme nasıl yapacaklar?
  • Konu hakkında bilgi verin lütfen

@MSI Türkiye

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclbr -- 8 Mayıs 2020; 17:11:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exclbr

iban olarak usd iban verdik tl vermedik ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YunusPhp

iban olarak usd iban verdik tl vermedik ki?

Alıntıları Göster
    Valla ben de anlamadım hocam. En kısa süre de açıklama yapmaları gerek.
  • Dolar olarak vermeyecekseniz ne anlamı kaldı ki kampanyaya katılmanın.Düpedüz insanları kandırıyorsunuz.

• SWIFT koduyla TRY gönderemeyeceğinize göre bir açıklama yapmanızı bekliyoruz...
    Hele ki $44 yerine 44₺ falan göndermek gibi bir hamle yaparsanız hiç üşenmem o 300 lira için 3 bin lira kağıt parası veririm yine de mahkeme açarım. İyi günler.
  • Koca firma böyle hatalar nasıl yapar aklım almıyor. Baştan hesabını kitabını yapıp kampanya yapmışsın. İnsanlar bütçesine göre hesabını yapmış sözüne güvenip ürününü almış, sonra mail atıyorsun kusura bakmayın gönderemiyoruz diye. Bundan sonra msi bedava ürün verse almam. Yazıklar olsun size.

• Arkadaşlar bana da aynı mailden geldi. Hepimiz başvuru yaparken miktarın yanında TRY yazısını da gördük. Hepimiz bekleyip görüceğiz. MSI Türkiye de bir ofisi bir karşılığı yok.Türkiye sadece anlaşmalı bir servisi var. Mahkeme işi o yüzden yaş.
  • merak etmeyin gencler
    dolar karsılıgı olarak TL tutar yatacaktır. hemen paniklemeyin bence
    44$ ise TL karsılıgı 315 TL yatar

MSI gibi Türkiye pazarında yıllardır olan bir firma böyle bir sacmalık yapmaz
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.