Şimdi Ara

MSI ANAKART + AMD İŞLEMCİ alanlara PARA İADESİ FIRSATI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
4
Favori
20.402
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana da aynı mail geldi, iban hesabı dolar için nasıl tr yatıracaklar orası meçhul. Yeniden hesap no falan isteyecekler desek bu işi daha da uzatır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem Konak

merak etmeyin gencler
    dolar karsılıgı olarak TL tutar yatacaktır. hemen paniklemeyin bence
    44$ ise TL karsılıgı 315 TL yatar

MSI gibi Türkiye pazarında yıllardır olan bir firma böyle bir sacmalık yapmaz
    iyide dolar hesabı istediler bizden tl hesabı vermedik ki?
  • Benim 3 mayısda sürem doldu param gelmemişti. Fakat size gelen mailden bana gelmedi bile :)) Hala beklemedeyim
  • Arkadaşlar MSI mail atmıştım, konu ile alakalı cevap şimdi geldi.Paylaşıyorum.Hem Türkçe hem İngilizce dolar hesabına tl nasıl göndereceksiniz demiştim. Hesap bilgilerinde değişiklik yapmana gerek yok deniyor.

Good day,

Thank you for your email.

Apologies for writing in English, as we are currently unable to offer support in your language.

If you have provided valid bank information, such as your IBAN and BIC, you will not need to update your bank details.

Apologies for any confusion.

Should you have any questions, please do not hesitate to contact us.
  • Doların bu hızla arttığı ülkede direk dolar olarak yatırmalarını beklemek biraz saflık oldu sanırım. Muhtemelen hem aldığımız zamanki kura göre falan ödeme yapacaklar hem de bu dolar hesabı yerine tl hesabı çevirene kadar 1.5 2 ay daha kazanacaklar. Bu dediklerim en iyi ihtimal bu arada. Geçmiş olsun benim o parayla hayallerim vardı

Msi değil msi türkiye açıklama yapmak zorunda kesinlikle. Ben msi'ın kendisinin böyke bir beyanda bulunma ihtimalini bile mantıklı bulmuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle MSI ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
    Bizi tercih edenleri daha önce mağdur etmediğimiz gibi bu kampanyada da herkes hakkını elde edene kadar takipte olmaya devam edeceğiz.

Bu kampanya yurt dışı tarafından yönetiliyor, normal koşullarda Türkiye dahil edilmeyecekti. Ancak biz MSI Türkiye ofisi olarak bu kampanyanın Türkiye'nin de dahil edilmesi hususunda ısrarcı olduk.

Ödeme gecikmeleri ile alakalı yurt dışı merkezimize yazdık. Uluslararası Bankacılık sistemiyle alakalı bir problemden dolayı USD hesaplarına ödeme yapılırken bir aksaklık yaşanmış. Gelecek hafta itibariyle ödemelerinizin yapılmasına başlanacaktır.

Tüm anlayışınız, ilginiz ve alakanız için teşekkür eder,
    sağlıklı günler dileriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSI Türkiye

Öncelikle MSI ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
    Bizi tercih edenleri daha önce mağdur etmediğimiz gibi bu kampanyada da herkes hakkını elde edene kadar takipte olmaya devam edeceğiz.

Bu kampanya yurt dışı tarafından yönetiliyor, normal koşullarda Türkiye dahil edilmeyecekti. Ancak biz MSI Türkiye ofisi olarak bu kampanyanın Türkiye'nin de dahil edilmesi hususunda ısrarcı olduk.

Ödeme gecikmeleri ile alakalı yurt dışı merkezimize yazdık. Uluslararası Bankacılık sistemiyle alakalı bir problemden dolayı USD hesaplarına ödeme yapılırken bir aksaklık yaşanmış. Gelecek hafta itibariyle ödemelerinizin yapılmasına başlanacaktır.

Tüm anlayışınız, ilginiz ve alakanız için teşekkür eder,
    sağlıklı günler dileriz.
    Açıklama için teşekkürler, ödeme o günün dolar karşılığı tl olarak mı yapılacak?

• Ödeme gününde geçerli olan kur üzerinden TL 'ye dönüştürülerek yapılacak. Gerektiğinde sizden mail yoluyla ek bilgiler istenebilir. Süreç içerisinde spam klasörünüzü de kontrol etmeyi unutmayın.
  • İnsanların canını en çok belirsizlik sıkıyor Teşekkürler açıklama için.

• MSI Türkiye kullanıcısına yanıt
    Bizler dolar hesabı istendiği için Dolar hesabı verdik hep. Şimdi tekrar TL hesabı isteyecekler biz TL hesabı göndereceğiz o hesaba TL ye çevrilip yatacak ölme eşşeğim ölme. Önümüzdeki ay alırız inş
  • 4xx'lere Ryzen 4000 desteği gelmeyecek diye haber çıktı daha ona alışmaya çalışıyorum :(
  • MSI Türkiye kullanıcısına yanıt
    Biz $ hesabına ait bilgileri vermiştik
    TL hesabımızın bilgilerini tekrar isteyecekler bizden ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • black-man B kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen tekrar isterler hocam. Yada direk iletişim kısmından gönderin hesap bilgilerinizi.
  • ödeme gününde olan kur işi de ilginç.sonuçta dolar olarak alıcaktık parayı...
  • sonerhac kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de bir iki gündür onu düşünüyorum. Ben belki 7.2 iken bozduracaktım belki 10a çıkınca bozduracaktım. Yukarda dediğim gibi oldu işte. Aldığımız gün ki kura göre verirler max demiştim. Ödeme günü dedikleri inşallah bize yapacakları ödeme günüdür. Benim ürünleri aldığım gün dolar kuru 6 liraydı şimdi 7.1 . 60 liradan fazla fark var.

• Bole bir mail geldi bugun kimin ne kadar para alacagina dair

The cashback payment for your MSI Cashback claim has now been converted from USD to TRY, at a rate of 1 USD to 7.11 TRY:

USD TRY
    1 7.11
    11 78.21
    17 120.87
    22 156.42
    33 234.63
    44 312.84
    55 391.05
    61 433.71
    66 469.26
    72 511.92
    77 547.47
    83 590.13
    Your payment shall be processed within the next few working days by our accounts department. A further notification shall be emailed to you once this has been successfully dispatched.

Thank you once again for your understanding.

Kind Regards,

MSI Promotional Support

• asoyuerel A kullanıcısına yanıt
    Banada aynı mail gelmiş tl hesabını nereye bildircez onuda yazsaymışlar keşkem

• black-man B kullanıcısına yanıt
    ben o konuyu sordugumda bu maile kart sahibi ismi, iban no ve banka swift kodunu içeren cevap atın yada tel no verin demişlerdi mailden. maille reply ettim ben de.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.